tirsdag, december 09, 2008

9. december

I dag er det ikke blevet til så meget. Jeg har været på Hvidovre Hospital med Emil. Han skulle bare ha' taget blodprøver. For lægeren har fundet ud af at han også har ADHD. Så han skal medicineres. Pyha han klarede det rigtig flot. Jeg synes lige at jeg ville vise hans gave, som han fik da han var færdig. Han fik en lille "gøj" som han selv kalder Mickey for. Hele vejen hjem sad han og "snakkede" og grinte imens han sad og legede med sin nye "gøj".Da vi kom hjem julehyggede vi dog lidt. Jeg lavede æbleskiver til os. Imens sad jeg og så The Polar Express. Den har jeg altid gerne ville se den. Jeg havde lånt den af min bror. Jeg blev ikke skuffet. Jeg synes den er super godt lavet. Troede jeg ikke på julemanden før så gør jeg det nu. :) I Belive. :)
Nu vil jeg rundt og kigge på de forskellige blogge og se hvad I har lavet i dag. Bagefter vil jeg lave risengrød til Emil og mig. (min kære mand er nemlig ikke hjemme) :)

Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentare, de varmer. I må allesammen ha' en rigtig dejlig 9. december aften. :)

10 kommentarer:

Connie sagde ...

Det lyder som en rigtig julehygge dag.

Har du ikke købt bånd idag??? *gg*

LaChris sagde ...

Åh ja det er nu også en dejlig film !!! Hmmmm den får jeg da helt lyst til at gense nu :O) Lyder som om du og Emil riiiigtig skal julehygge...så hyg Jer :O)

Charlie sagde ...

Den SKAL jeg også se på et tidspunkt. Pøj pøj med sønnen og medicinen. Syn's lige jeg vil nævne for dig at jeg på et tidspunkt læste om en mor der ændrede sin søns kost og fik ham fri af medicinen - hvis du er interesseret leder jeg gerne efter den.

Margit sagde ...

Hygge - nygge... da det "slemme" var overstået. Dejligt... og godt han tog det pænt, så er det jo fortjent at blive forkælet, ikk'?
Pøj-pøj med ham.

LaChris sagde ...

Forresten...jeg har skrevet til dig på TSC...

Karina sagde ...

Det lyder som en hyggelig dag trods alt.
God decemberaften til dig.

Heidi sagde ...

Hvor er han super sød ham mickey og vil lige hilse og sige jeg er vild med mickey mouse og har en del ;o)
Kender filmen og skal helt sikkert have den frem fra gemmeren - den er for sød ;o)
Også rigtig god aften til dig og ja tænk 9 december waw tiden går hurtig

Anne Bente sagde ...

den fil må man da se engang, det lyder som i rigtig har hygget jer.rigtig god dag fortsat.

troll13 sagde ...

Det lyder da som om I har haft en fatastisk hyggelig dag og det fortjener han da også, når han har været så dygtig :o)

Mutte sagde ...

Det lyder som om at i har haft en rigtig hyggelig dag trods hospitalsbesøg. Fortsat god december