onsdag, december 10, 2008

10. december

Så lige et lille julebillede fra mig idag. Jeg beklager at billedet er lidt sløret, men min kære mand har taget vores kamera med til England.(håber han har taget nogle gode billeder af London). Han er over og se Aab's kamp mod Manchester U. Nogle af vores venner har en søn som spiller på Aab's første hold. Så lige nu sidder han sikkert sammen med vores venner på en sportsbar i Manchester. :)Skål og god kamp. :)

Billedet er fra soveværelset hvor jeg har et meget gammelt spejl hængende. Jeg har fået det af min overbo. Jeg ved ikke hvorfor det er rødt, men jeg vil ikke male det for det passer til min madam Rød og nogle små rammer jeg har stående i vinduet.
Idag skal jeg ud på Emils skole til juletræsfest. Vi plejer selv at ha' en hovedret med,så servere skolen salaten til. Det bliver rigtig hyggeligt, håber vi kan gå rundt om juletræet uden for. For der går rigtig mange børn på skolen, skolens sal er meget lille og larmen er voldsom. Emil er lidt sart over for støj. Eller går vi bare hjem før det har vi gjort før. :)
Så nu vil jeg smutte ud og begynde på lasangen, Emils ynglings ret. :)
Så I må allesammen ha' en dejlig 10. december aften. Tusinde tak for jeres søde kommentare på min blog. På gensyn imorgen :)

10 kommentarer:

Pia sagde ...

Et rigtig hyggelig billede, I må have en dejlig julefest

Anne Kristine sagde ...

Så koselig juleblogg du har laget :o)
Fikk skikkelig god juelstemning når jeg kom inn til deg her.
Håper dere har en flott kveld på julefesten.
klem Anne

Margit sagde ...

Rigtig julehygge der omkring spejlet. Rigtig god julefest...

Karina sagde ...

Flot gammelt spejl. Jeg håber at i fik julehygget.

Heidi sagde ...

så hyggeligt du har gjort med spejlet - ja jeg var i lufthavnn i ålborg idag og skal da lige love for der var fuld hus ;o) Men sikke en oplevelse - håber I har haft en god dag på skolen

Anne Bente sagde ...

åhhhh, hvor sser det hyggeligt ud, og det lyder som en rigtig hyggelig aften i skal have, hyg jer .

Charlie sagde ...

Ser hyggeligt ud - kan du ikke sende mig en pb på scrapshop, med din mailadresse, så jeg kan maile de artikler jeg har fundet til dig.

Lone sagde ...

uhmmm lasagne er osse min favorit ret, håber at I får en dejlig julefest. Hyggeligt spejl, super flot farve. go aften til dig ;-)

Mutte sagde ...

Håber at I fik en rigtig dejlig julefest.

Jette / ma11edina sagde ...

Det er da et skønt spejl, og flot i rød. Det ser rigtig hyggeligt ud.
Forhåbentlig havde i en dejlig julefest ;-)