fredag, december 12, 2008

12.december

Ja så er der kun 12 dage til juleaften. Skønt og jeg vågnede op med ondt i halsen og træt i hele kroppen. Men jeg har altså ikke tid til at ligge syg nu. For jeg mangler stadig at sende mine julekort og købe de sidste gaver. Men det kunne måske være at jeg idag skulle tage den lidt med ro og drikke en masse suppe og varm te. Jeg har lige købt noget Chai-te uhm. :)

Men lidt julehygge har jeg dog på bloggen idag. Det er nogle julekugler som min mand arvede efter sin mor. De er meget gamle og ret skrøbelige, der var en der gik lidt i stykker da jeg tog den op ad æsken. Så jeg ville ikke sætte dem på juletræet, istedet blev de lagt ned i en høj vase og med noget celofan i bunden så de ligger lidt beskyttet. Juletræsholderen var en jeg engang fik af min svigermor.
Desværre ved vi ikke hvor gamle de er. Men min mand kan bare huske at hun altid havde dem på juletræet så langt tilbage at han kan huske.

Igår var jeg i Fields og købe julegaver. Så måtte jeg jo lige forbi Bahne. Tro det eller lad vær, jeg fandt noget blondebånd. :) Ikke fordi jeg kiggede efter det men da jeg så det måtte jeg også købe det. Ku' ikke lade være. :o) Det kostede kun 10.-kr. pr.m. Det var da billigt:)

Men nu vil jeg sætte noget vand over til te. Måske se en film og bare slappe lidt af i dag. Jeg vil prøve senere idag, at komme forbi alle jeres skønne blogs. :)

I må allesammen ha' en rigtig dejlig 12.december, og tak fordi I kiggede forbi. Tusinde tak for jeres søde kommentare på min blog. :)

9 kommentarer:

Margit sagde ...

ØV - så. Hvor surt at have det skidt... håber du får det bedre med varm te og en lidt "putten under tæppet" dag. Kan godt forstå du faldt for båndet. Det er rigtig sødt.
God bedring og god dag.

Pia sagde ...

Søde julekugler og ser rigtig godt ud i glskrukken. Trist at være syg men jeg håber du hurtigt kommer på benene igen, god bedring.

Karina sagde ...

Det lyder som om det er fornuftigt, at tage en slappe/hyggedag.
God ide at beskytte kuglerne i en vase.
Rigtig god bedring.

LaChris sagde ...

Æv du skal da ikke til at være syg...men ok, det er jo sæson for det med ondt i halsen...min Jonas døjer med det pt. Skynd dig at blive frisk :O) Sød idé med at udstille de fine, gamle kugler i en glasvase....den idé stjæler jeg da lige :O) Juleknus fra mig.

Charlotte sagde ...

Ihhh hvor er de kugler dog flotte. Kan rigtigt godt li' de er gamle. Syndt at en skulle gå i stykker!
HÅber du ikke er ved at blive syg ... chai-te kunne måske hjælpe på det!?
Og fint bånd - igen-igen! hehe. :-)
God bedring og fortsat god 12. dec.

Charlie sagde ...

Stakkels sløje dig, GOD bedring. Fin ide med julekuglerne udstillet på den måned. Købte du BÅND... =o0
jamen så er du da i det mindste ikke SÅ syg... ;0)

Pialine sagde ...

Søde Gitte rigtig god bedring - ja jeg døjer også med en slem forkølelse, men det må bare tage den tid det tager for du kan ikke gøre noget ved det. Smukke julekugler og en rigtig god ide at putte dem i glaskrukken.
Knuzzer

Sofie sagde ...

Ehh... Typisk her i december! Jeg sørgede for at have alt vinter sygdom i november (håber jeg da)

Hvor ser det hyggeligt ud;0)

Rigtig god weekend!

lam sagde ...

ej hvor kedeligt at en gik i stykker. det ser super flot ud sådan som du har brugt dem