torsdag, december 11, 2008

11.december

Vi var til julefest på Emils skole og det var super hyggeligt. Emil var rigtig i julehumør.Han fik en slikpose af julemanden lige inden vi skulle hjem. Så ham måtte vente med at spise den til vi kom hjem. Jeg skal love for at det gik stærkt, sådan ca. 5 min. Jeg fik pebbernødderne af ham, de var også lidt bløde, det var nok derfor.:)
Men vi fik hans juledekoration med hjem. Han lavede den igår eftermiddags i skolen.
I år er der rigtig meget gran i. Jeg tror han har fået lidt hjælp iår, man flot blev den. Sidste år lavede han en skøn lille dekoration, jeg tro der var ca. 3 stk gran i som pynt, samt en masse glimmer. Han er vild med glimmer, eller sne som han kalder det for. :)

Så Emil står for julehyggen på min blog idag. :)
I må allesammen ha' en dejlig 11. december. Tak fordi i kiggede forbi min blog. På gensyn imorgen.

10 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

nejjjjj hvor er det en flot dekoration han der har fået lavet da,ha en rigtig god dag.

Pia sagde ...

Sikke kreativ søn den er rigtig flot, der er gener der er gået videre. Ha en dejlig dag.

LaChris sagde ...

Hvor er det bare en dejlig dekoration Emil fik lavet..meget smukt foto også! Ha ha, hvad er det med de drenge vi har...min Simon er også en rigtig "glimmer-dreng" :O)

Anne Kristine sagde ...

ååå så flott dekorasjon:o)
Kreativ som sin mor ser jeg :o)
Ha en flott dag du også.
Stor juleklem Anne

Charlotte sagde ...

Hvor er det en fin dekoration han fik lavet. Dejligt med ting fra ungerne til at pynte op! :-) Og sådan nogle julehyggedage/aften på skolerne er sååååå skønne at deltage i. :-)
... så du måtte lige bestille et uglestempel!! herligt! :-) Jeg er super glad for mit i hvert fald.
Fortsat glædelig 11. december til dig.

Karina sagde ...

Sød dekoration, Emil fik lavet.
I må have en god aften.

Pialine sagde ...

Sikke en flot dekoration Emil har fået lavet - så hyggeligt. Vi ses på onsdag - jeg var nu sikker på at vi også skulle ses i går ha ha men okay vi ses så på onsdag :o)
Knuzzer

Pialine sagde ...

Sikke en flot dekoration Emil har fået lavet - så hyggeligt. Vi ses på onsdag - jeg var nu sikker på at vi også skulle ses i går ha ha men okay vi ses så på onsdag :o)
Knuzzer

Heidi sagde ...

skønt i havde en rigtig god dag og ikke mindst emil ;o) Super dekotation han har lavet og er der noget bedr end når ens barn kommer med sådan ting ;o)

Charlie sagde ...

Ja det er da en FIN dekoration. Godt I havde en hyggelig dag. I dag har jeg været i din båndbutik - se hvor nem jeg er at lokke!! Men det var jo nemt med Metroen når jeg nu var i København alligevel.