mandag, december 15, 2008

15. december

Nøøøj hvor er det dog kedeligt at ligge syg især her i julen. Jeg er normalt ikke den der ligger når jeg er syg. Men denne gang måtte jeg bare opgive og blive i sengen/på sofaen. Min krop kunne ikke følge med når hjernen bad om noget. :) Hele weekenden forgik i slowmotion. Men nu er det kun forkølese tilbage. Bare den er væk inden juleaften, så jeg kan smage den dejlige julemad. :)

Min kære mand havde købt et kæmpe plade chokolade på 1kg med hjem fra England. Uhm. Den synes han, at vi skulle smage på her i weekenden. Men jeg skulle ikke ha' mere et et stykke. Så kiggede han på mig og sagde "ja så er du syg, hvis du hverken vil ha' noget chokolade, og du har heller ikke været på din blog. Det må jeg jo give ham ret i, at det var jeg. :)
Men idag vil jeg genoptage julehyggen med at skrive mine julekort.

Her er lige nogle billeder af mine hyacinter. De skulle gerne blive røde når de spriner ud.

Jeg fik dog lige dagens griner det var dejligt. Jeg var forbi min søn og hans fætters blog. De havde lagt det måndlige hårbillede på deres blog. Tak for et godt grin Nick. Jeg glæder mig til at se ham igen, han og fætter kommer hjem torsdag aften. :)

Men om lidt vil jeg smutte ned på posthuset og købe julemærker. Senere vil jeg hoppe rundt på de forskellige blogge og se hvad der er blevet lavet af skønne ting. Jeg kan se der er sket en del.:)

Men tusinde tak for jeres søde kommentare. :)

I må allesamme ha' en dejlig 15.december.

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh, stakkels dig altså, det er bare en hård omgang, jeg har selv haft det i 3 uger nu, kun med hosten tilbage altså, men det er også nok, man får jo aldrig sin søvn,nejjjj hvor er de bare flotte dine hyasinter, god tur til posthuset:)

Margit sagde ...

Jamen dog... stakkels dig. Tænkte godt over at der var fælt stille på din blog. Godt du er på vej op igen... håber du snart får nedkæmpet snuen.
Dejlige julekort og søde hyacinter. De skal nok blive fine og fylde huset med duft når de springer ud.

LaChris sagde ...

Ej hvor træls, at du ikke engang kunne spise chokolade !!!!!!!! Nu tyder det dog på, at du er ved at være over det...selvom det er lige så træls "bare" at være forkølet ! Ja, tænk om man ikke kunne smage den dejlige julemad!!! Det har jeg prøvet ved hele to julefrokoster!!! Glæder mig til at se dine hyacinter...altså, jeg vidste da ikke at de også fås i røde !!?? Er det noget nyt ?

Pia sagde ...

Det er godt at høre du er i bedring, surt hvis smagssansen er væk når du skal have alle lækkerierne her til jul, søde hyasinther

Pialine sagde ...

Ajj Gitte er du også ramt, øv det glæder mig du er i bedring. Ja jeg er ramt igen men denne gang af en slem forkølelse som dog også er på retur. Hvor har du pyntet dine hyacinter fint - det må jeg huske til næste år ;o) og flotte julekort du har lavet, dem sidder jeg og kæmper med at få lavet. Jeg håber på at vi ses på onsdag der skulle jeg gerne være klar igen.
Knuzzer

Connie sagde ...

Håber du er frisk til på onsdag får da regner jeg med at komme. Mine forældre skulle kom og hente deres hund og papagøj i tide, så jeg kan nå det.

Håber vi ses;o))

Heidi sagde ...

jammen sølle dig da puha siger jeg bare, men godt du er på retur ;o) Så kønne nogel hyricinter du har fået plantet ser bare godt ud ;o)

Fortsat god aften