onsdag, december 17, 2014

17. december ( en uge til juleaften)

1 uge til juleaften øj øj kan næsten ikke følge med. Puha har fået lidt julestress, synes ikke jeg kan nå det hele på min liste. Men nu har jeg slettet nogle linjer. Det blev så julekagerne som blev streget. Tror ikke jeg ville populær hvis det blev julegaver som blev slettet.  :O)*gg*  
Men jeg har fået hjemmebag idag, var lige forbi Birgit/mio for at smage på nogle af hendes julesmåkager, mums de smagte såååå godt. Så jeg er så heldig at Sanne har bagt nogle klejner til mig. Mums dem glæder jeg mig også til at smage. Så lidt hjemmebag bliver det til, selv om jeg ikke selv har bagt dem. ;O)

Idag får I lige et lille julekort. 

Har I også en masse gamle færdigkøbte julekort liggende. Dem har jeg masser af. Nu har de ligget ret længe, så i år skulle jeg bare have dem sendt. Men inden jeg sender dem ændre jeg lige lidt på dem. :) 

Jeg har ikke brugt ret mange ting til at ændre dette kort. 
Jeg kom crackle accent på grenene. 
Jeg har brugt Wink of stella brush er brugt på grene og grantræet. Brugt Crackle accent er brugt på grenene.  Guld embossing pulveret er brugt på det kraft karton som jeg har sat bag billedet. Enamel embossing pulveret er brugt på sneen. Teksten er stemplet med Archival ink. 

Om ikke så længe så tager vi ind til København for at se Hobitten sammen med Nick. Vi skal først spise inden vi skal i biffen. Glæder mig til at se sidste del af Hobitten. :)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer og fordi I havde tid til at kigge forbi bloggen. :)
Ønsker jer alle en dejlig aften ( 1 uge til juleaften ) 
Kh Gitte. 3 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Jamen dog. Julestress er ikke smart.
Hellere en glad mor og kone med kager fra Karen Volff og julestjerner i potterne - end fine dekorationer, hjemmebag og en mor der er stress-hysterisk og udmattet.
Den regel lever jeg efter her.......selv om det andet ville være dejligt og ligne de skønne billeder i ugebladene.

Dit julekort er rigtig fint.
Vores gode venner, som får mange flotte firmajulefrokoster hvert pr, klipper de fine forsider af og omdanner til egne julekort året efter. Det er scrap på en ny måde....ik ?
God fornøjelse i aften.

Annette / aka sagde ...

Altså...der skulle stå at vores venner får firmajulekort hvert år. Stavekontrol ,,,,,hmrff....

Lise sagde ...

Super sødt julekort. Lad være med at stresse...det bliver jul alligevel....det er bedre at du er vågen juleaften med købte småkager end du sidder og sover over de hjemmebagte:-)))
God aften til dig:-)))