søndag, december 22, 2013

23. December og lille juleaften.

Se er han ikke bare sød. Jeg er bare vild med snemænd. Jeg plejer hvert år at købe en ny snemand. Men i år har jeg ikke fundet nogen ny. Men jeg var så heldig at få denne lille nuttet snemand af "mio"/Birgit :) 
Han har fået plads på hylden ved siden af mit lille juletræ som jeg lavede sidste jul. Var ikke særlig glad for det da jeg havde lavet det. Men da jeg fandt det frem i julekassen, så synes jeg faktisk det var ret sødt. :0) Jeg har skåret de små blade på Cameroen, filen fik jeg af "mio". 
Emil og jeg har været ude med julegaverne til hans 2 niecer og "bytte" dem med nogen til ham. :) Han tog det rigtig fint og blev slet ikke sur over vi ikke skulle indenfor. Jeg havde på forhånd købt en gave til ham, hvis nu....Fnis. ;0)
Da vi afleverede den sidste gave, gav jeg Emil's gave til min svoger og sagde han skulle give ham den. Emil blev bare så glad nærmest overlykkelig og grinte over hele hovedet da han fin den. Hihi Huskede at tage billeder af ham. =0) 

Tusinde tak fordi I kiggede forbi og jeres søde kommentare. De varmer at læse. :)
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig lille juleaften. 
Juleknuz Gitte. 

1 kommentar:

Mio sagde ...

Hvor står han fin den lille snemand : ) synes også den kaldte på mig da jeg gik forbi den, så jeg glad for at du kan li ham : ))
Hvor fedt med Emil, de billeder glæder jeg mig til at se af Emil : ))
Rigtig god aften søde knus