søndag, februar 24, 2013

Min første PL side :)

Jeg er også igang med PL. :)Her får I min første PL side, (det er ikke forsiden, den får I senere;o)), det bliver den fra 1.nytårs dag. Har fået skrevet på siden efter jeg tog billedet. ;O) Mit PL album bliver mdr for mdr. Men der kommer nok en del sider fra Januar mdr, da jeg laver 1 rum en dag!!! Lidt sikker på at det nok bliver lavet om, når jeg når længere ind i 2013. Hvis jeg forsætter med det kan det godt blive et meget "tyk" PL album  :O)


Det var slet ikke de farver som jeg ville lave det i, men da jeg havde skåret rammen (2013) og opdagede den var mere grøn end guldfarvet, ja så måtte jeg se hvad jeg kunne "grave" frem fra gemmerne. Jeg har ikke scrappet så meget i netop de farver.
Har brugt POW glimmer papir. OA og SC karton. Wasi tape. PL journaling kort fundet på nettet. 
Sidste lørdag var jeg heldigvis blevet rask efter 14 dages sygdom.:0/ Ret heldigt for vi skulle holde Emils 18 års for min mands side om aftenen. Men hvor klodset kan man så være.....tsss,  jeg skulle skære mango ud til salaten til maden. Men desværre smuttede kniven på mangoen og jeg fik skåret i mine finger i stedet for....:O/me bozo. Overvejede at tage på skadestuen med der var mindre en 3 timer til gæsterne skulle komme, så jeg valgte at få skyllet såret og få stoppet blødningen, det tog dog lidt tid at det jo var blommen jeg fik skåret i.:O/ Heldigvis gjorde det slet ikke ondt da jeg skar mig, jeg blev vist mere forskrækket over det, det var også en rigtig skrap kniv. Jeg har heller ikke haft ondt i fingerne bagefter, har dog ikke så meget følelse i snittet på tommefingeren. Fnis det gjorde faktisk mere ondt at få stivkrampestikket hos lægevagten om søndagen.... også flere dage efter. fnis. Det har taget et par dag med at få lavet dette indlæg til bloggen. Det er bestemt ikke nemt at skrive med 1 finger system når jeg plejer at bruge 10....sikke mange tastefejle jeg måtte rette hele tiden og musen kunne jeg slet ikke styre med min langmand, på min mac'mus er der jo ingen knapper på så jeg fik højre klikket hele tiden....hihi. ;O)
Der var "kun" ca 20 foran mig hos lægevagten, var lige ved at opgive og gå til lægen om mandagen. Men natlægerne effektive og så var der heldigvis nogen som havde opgivet og gået hjem igen. Jeg var ude fra hospitalet efter kun en halv time. :) 


Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og de søde kommentarer, de varmer. 
Scrapknus Gitte

4 kommentarer:

Pialine sagde ...

Hej søde, PL side ??...jeg er ikke god til forkortelser..lol...men flot ser det ud. Et stykke tid siden jeg har været på blog rundfart og mig som elsker at læse om alle dine historier og ting :)...Godt at det ikke var så slemt med fingeren, jeg har selv prøvet det. Håber alt er godt hos dig - knusser til dig
Pialine xx

Mio sagde ...

Havde da slet ikke set du havde fået blogget søde : ) endelig tihi... Min reader var oppe på 324 så...... Jeg skulle indhente lidt : )
Skøn side i din PL og jeg håber at fingerne nu har det bedre din stakkel knus

Annette sagde ...

Fine PL-sider og sikke ambitiøs du er med at gå i gang med det ! hihi...Fantastisk at nogen orker.

TILLYKKE med Emil. Jeg håber, I har fået styr på tingene.
Håber virkelig Emil har haft en dejlig dag - trods en såret mor. DET var da klodset...(har prøvet at stå i sommerhuset en Langfredag med gæster rundt om hele bordet og skulle skære flutes til forretten....smut....Kors hvor det blødte. Langt fra sygehus, midt i maden, helligdag..... Jeg måtte også vente til dagen efter ! )

God bedring med den dårlige finger.

Marianne sagde ...

Super lækkert...
Og nogle dejlige farver - helt forårsagtige :) :)
Håber det går bedre med fingeren - og ellers: god bedring med den :)
God weekend.
-Marianne