torsdag, januar 26, 2012

OSH kort

Jeg har lavet endnu et kort til OSH. Det er lavet efter Cecilies skønne fif#10  :) 

Jeg har brugt alm. kvistkaron. Lawn Fawn stempler. Hero Arts tekststempler. Prima roser som jeg har farvet med Copic. Cyklen er favelagt med Copic.  

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer, de varmer at læse.
I må ha' en rigtig dejlig dag. 

mandag, januar 23, 2012

OSH kort

Jeg har lavet lidt mordags kort til OSH. Fik lavet dem færdig i weekenden. Sidder og nusser med lidt flere. :O)  

Mønster papir fra restekassen. Alm. karton til selve kortet. Billederne fundet på nettet...husker ikke præcis hvor da det er langt tid siden jeg printede dem ud.  Hero Arts tekst stempler.Lawn fawn alfabet (til mors dag teksten) Halv perler. Blomster. Fiskars kant punch.
Lejligheds opdate :
Dem som skulle ha' været oppe og kigge på lejligheden, kom desværre ikke alligevel, men de sagde at de nok ville komme forbi en anden dag....øv øv ja ja vi får se, kan jo bare håbe og se tiden an.
Vi har jo ikke travlt, men det kunne nu ha' været hyggeligt hvis vi kunne købe hus og flytte ind her til sommer :O)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer på min blog. 
Det varmer rigtig meget at læse dem. :)
I må ha' en rigtig dejlig uge.

tirsdag, januar 17, 2012

Flere sider i Nikolines årbog...

Så får I resten af Nikolines album......:)

Jeg har brugt Karen-Marie klip. Thickers. Stickers. Motiv knapper. Skumbogstaver. Færdige blomster med bling. Blomster. Brads. Bling bling. Bånd. MS mini sommerfugle. Filigran hjerte og sommerfugl. 

Ønsker jer alle en rigtig dejlig tirsdag.
Tusinde tak for jeres besøg på min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer at læse.

mandag, januar 16, 2012

I dag er det Nikolines fødselsdag...

hurra hurra hurraaaaa....ja så er der endnu en lille prinsesse som fylder 1 år. I lørdags fejrede vi jo hendes 1 års fødselsdag som hun holdet sammen med sin fars 30 års fødselsdag. Endnu engang et stort tillykke med din fødselsdag idag lille prinsesse.
Billedet er fra Emils fødselsdag. 1 år og har allerede styr på at snakke i mobilen. ;O)
Den hemmlighed jeg har siddet og lavet den sidste uges tid, var et lille tag-album med billeder af Nikoline fra hendes første år. :) Jeg gav albummet til min svigerinde i lørdags og sagde at de først måtte åbne det idag når hun fylder 1 år.....hmmmm tænker om min søde svigerinde kunne holde sig fra at åbne pakken....*gg*;O)
Men nu får I de første sider i albummet. Kunne ikke ha' alle billederne i dette indlæg, det hele koksede da jeg prøvede, så jeg deler det lige op over et par dage. ;O)

De små blanke spellbinder udskæringer på den venstre side af albummet er til at min svigerinde kan skrive lidt om Nikolines udvikling mdr for mdr. :)
Jeg har brugt en Tilda blok som er købt i Panduro. TH tags dies. Fiskars kantpunch. Bling swirl som jeg har klippet i mindre stykker og sat sammen igen. Blandet bånd. Blomster. Brads. MS mini sommerfugle. Motiv knapper. Thickers. Skumbogstaver. Knapper. Bling bling. Halvperler. Embossing. Gennemsigtige klistermærker.
forsættelse følger......;O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)
I må ha' en skøn mandag.

søndag, januar 15, 2012

Fødselsdags dåse!!

De sidste dage er blandt andet gået med at få lavet min hemmelighed færdig, men den kommer først i morgen. ;O) Så selvfølgelig kortene til Nikoline og min svoger.
De holdte begge 2 deres fødselsdag igår, min svoger fyldte 30 igår og Nikoline 1 år imorgen. Så var det jo nærliggende at slå fødselsdagene sammen. :) Først blev Nikoline fejret med boller, kagemænd og lagkage. Selvfølgelig fik hun også sin egen lille lagkage....men den skulle hun bestemt ikke ha' noget af, jo hvis mor gav hende noget.. ;O) Nu var hun også i en rigtig fin ny fødselsdagskjole, det ville også være synd hvis den blev grisset til i lagkagen....man er da en lille pige.....;O)
Bagefter var det hendes fars tur til at blive fejret. Hvor vi fik lækker aftensmad og dessert...is til Emils store fornøjelse. :)

Havde set at AKA/Annette at havde lavet nogle dåser flåedetomater om til nogle rigtig flotte gaveæsker/dåser. Da min svoger ønskede sig penge til en cykel, så var det jo en helt perfekt måde,at kamuflere pengene på. ;O)

Jeg har brugt papir fra en TH blok. TH herrecykel. Standset en bookplate ud fra TH tag dies. TH movers and shapers tandhjul. Stickers bogstaver. Hero Art tekststempel. Distress embossing powder, er på alle metal udstandsnigerne. Brads.
Kortet har jeg brugt et bingo kort fra en TH blog. Klippet en annonce med cykler ud også fra et TH papir. Cyklerne jeg har krympet er en TH cykel. De 2 andre er fra Hero Art. Tekst stemplet er også et Hero Arts tekststempel. Twine.
I torsdags var min mand og jeg ude og stå på ski....!!! altså indenfor....vi var ude i Rødovre i det som hedder indoor ski. Hahaha det var bare så sjovt....godt der ikke var nogen som kunne tage billeder af os....hahaha det var rigeligt at vi kunne se os selv i spejlet som er sat op ved "bakken"....*fnis* Jeg nåede at tilte et par gange men fangede teknikken. Min mand holdt sig på skiene med har ikke helt fanget teknikken endnu. Men vi skal der ud 4 gange endnu, så mon ikke vi får styr på brædderne inden vi skal ned og stå på rigtig sne.....;O)Så opdagede jeg også at ha' nogle muskler som jeg overhovede ikke troede jeg havde....øj øj øj hvor har jeg være øm i mine ben de sidste dage. En rollator havde være godt at have....*gg* Men jeg tror vist nok lige at jeg skal op i træningscenteret imorgen. :o)

Nu vil jeg se at komme rundt og se hvad der er sket i blogland siden jeg sidst var forbi. Hvis jeg for lov for min bærbar, har stadig problemer. Min mand mener at det er min bærbar som er problemet, så nu må jeg snart igang med at få slettet og gemt på min ekstern harddisk, så min bærbar kan blive geninstalleret....eller hvad nu sådan noget hedder. ;O) Så håber jeg at det hjælper. :)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer, de varmer at læse og giver energi til forsat at blogge.
I må forsat ha' en dejlig søndag

tirsdag, januar 10, 2012

I dag er det Emilias fødselsdag...

Hurra hurra hurraaaa. Jaaaa idag fylder lille Emilia 1 år. Endnu et stort tillykke med dagen lille prinsesse. :)
Billedet er fra Emils fødselsdag i lørdags.  :)
Lige et LO fra gemmeren med fødselsdagsbarnet, tror hun vist ca. er 3 mdr. Materialerne husker jeg ikke hvor er fra, men mener at baggrundspapir er fra BG. Bling bling swirl. Prikket blomster. Lawn Fawn stempel. Thickers.

Tusinde tak for alle jeres søde fødselsdags hilsner til Emil. Han havde en fantastisk dag, med masser af gaver, mad, sodavand, slik og chips. Han fik en masse tøj og legetøj. Ikke fordi han mangler legetøj, men mere så han ikke skulle blive al skuffet over at han kun fik tøj.  Han gider nemlig ikke kigge på tøjet, det skal bare ind i klædeskabet med det samme. :O) Han fik DVD filmen "biler" af os + tøj. Men biler var et sikkert hit. Den har siddet i dvd'eren lige siden i søndags, selv om han til at starte med, ikke rigtig ville se den. Men tror jeg nok at han vil nu........hmmmm mon jeg kommer til at savne Pyrus???...Hvad siger du Aka...;O).*gg*
Var lige heldig at indfange fødselaren med en rød ballon. :)

Intet nyt scrap at vise denne uge..der er også.....tysss tysss hemmeligheder jeg laver.....*fnis*, så I må vente til næste uge.;O) :O)

Håber jeg kan komme rundt og kigge på jeres blogge idag og se hvad I har lavet af skønne ting og sager. Det har været drøn besværligt det sidste stykke tid at kigge og ligge kommentarer på jeres blogge. Nogen gange går det utrolig godt uden problemer og bedst som man tror alt er vel og får lagt 6-8 kommentarer....så begynder det hele at "fryse" på skærmen....gryyfff :o\Ved ikke om det er blogland eller bare min dumme dumme bærbar som "fryser" blogsiderne.:o( Men jeg giver ikke op, og forsætter min mission.....*gg* ;O)


Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og skrev en sød kommentar. Det varmer at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

fredag, januar 06, 2012

I dag er det Emil's fødselsdag...

HURRA HURRA HURRAAAA.....tænk i dag fylder Emil 17 år. Puha hvor tiden dog går. :)
Kunne desværre ikke synge morgensang for ham idag, da han har været på aflastning fra torsdag til idag. Men når han kommer hjem er flaget stillet på bordet og gaver pakket ind. Vi holder først fødselsdag for ham imorgen, hvor hele familien kommer.:)
Jeg har længe kigget på dem som art journaling bøger og baggrundspapir. Synes det så ret spændende ud. Jeg vil sige at det er ret sjovt at lave, men sikke et skrækkelig griseri. :) Ved ikke om jeg synes at LO'et er særligt kønt, nok mere sjældent...*gg* Men det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver at lave sådan et LO.  Øvelse gør jo mester.....er der vist noget som hedder....*gg* ;O)
Jeg har forsøgt at lifte fra Krumeluran, hvilket er ikke nemt for hun er utrolig dygtig. :)

Omkring det med vores bil har, jeg læst polites dagsraport. Ham de anholdte er en værre en. Det viste sig at det han gik og slog med på bilerne, var et oversavet jagtgevær dog ikke ladet ...men i hans hjem fandt de patroner og narko...puha hvor er jeg glad for,at politiet kom inden jeg fandt på, at følge efter ham. Men for filan hvor var jeg bare gal, det var bare så grænseoverskridende at se ham slå på vores bil. Men hvis det nogen sinde sker igen,så lover jeg,at jeg ringer til politiet inden jeg løber ned på gaden. :)

Næste uge kommer er nogen og kigger på vores lejlighed. :) Søndag er der åbent hus på et lille hus som vi har kigge lidt på. Det tager vi over og kigger på. Men vi køber ikke,før vi har solgt lejligheden. Så kryds fingere for at det er det par som vil købe vores lejlighed. :O)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer. De varmer at læse.
I må ha' en rigtig hyggelig fredag og weekend

mandag, januar 02, 2012

Godt nyt år.....

Jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år og I havde en dejlig aften/nat :).
Hov var vist for langsom til at tage billedet inden der gik mus i den...*gg*
Vi havde en utrolig hyggelig nytårs aften. Der var en som ikke kom, han var blevet syg. Men vi andre fik en lækker 3 retters menu: Scambi med lækker salat, fondu og en super lækker dessert som min bror lavede, men jeg ikke husker hvad den hedder. Kun at det var et meget specielt navn den havde.!!.:O)
Vi kom først hjem kl. 4. Min svigerinde og jeg skulle lige snakke færdig inden vi gik i seng. :) Men da jeg ville i seng og sove, var min mand faldet i en dyb søvn med tilhørende uudholdelig høj snorken....så jeg gik ind i stuen og sov på sofaen. Desværre fik jeg ikke sovet særligt længe, for kl. ca 8.15 blev jeg vækket af en der stod og slog på en bilrude. Jeg fløj op for der hvor lyden kom fra stod vores bil.....aaaahhhhrrr neeej p.. det var s.. vores bil han prøvede at slå sideruden ind på. Jeg åbnede vinduet og piftede som en gadedreng. Han blev forskrækket og stoppede sit forhavende og gik væk. Ïmens jeg fik min jakke og støvler og løb ned på gaden, tænkte jeg på at det skal han bare ikke slippe godt fra det her. Men heldigvis var politiet der og de fik ham anholdt. :) Hvorfor at politiet var der så hurtigt, var fordi at der var en ung mand som havde set hvad gerningsmanden havde gang i. Han fulgte efter ham imens han ringede til politiet. Han turde dog ikke at stoppe ham, for det var en langt jernrør han gik og slog bilerne med. Forstår ham udemærket godt at han ikke ville stoppe ham. Men jeg takker ham mange gange for at han fulgte efter gerningsmanden. Hvor skønt er der stadig finde sådanne flinke mennesker.:) Nu slipper vi for, at skulle betale skaden selv, det bliver nemlig gerningsmanden som er taget på ferskgerning som skal betale (hvis han kan) sådan står der ca. i vores forsikrings papirer.
Nu venter jeg bare på at vi hører fra politiet. Men der går nok lidt for, jeg kunne forstå på den unge mand at han havde smadret en del ruder på sin vej ned af gaden. :( Det ødelagde lige min ellers så gode nytårs humør øv øv. :( Det var godt at vi havde sovende gæster så kunne vi lige glemme det hele lidt imens de var der. :) Jeg fik taget en masse billeder nytårs aften, men dem kan jeg ikke vise for jeg har ikke spurgt dem om det er ok at de kommer på min blog. Så i får istede billeder af lille Emilia og af hendes store bror. Den unge dame på billedet med Emilia er min venindes svigerdatter. Hun var helt vild med Emilia. :) Det er jeg vist også at dømme af alle de billeder jeg fik taget. ;O)
                                      
Idag har jeg scrappe for, at glemme mit dårlige humør.:) Jeg fik lavet dette LO færdigt, med billeder af vores bil, da den var helt ny. Jeg begyndte på det for nogle mdr siden. Men efter den oplevelse igår, måtte jeg bare ha' det LO færdigt. :) Mit første LO i 2012. :O)

Materialerne. Papir er fra nogle blokke jeg har købt i Panduro engang. Thickers. Knapper med bladsølv i midten. Bånd. Maling. Tape. Alfabet stempel fra Lawn Fawn. Smash dato stempel. :)
 
Tusinde tak for jeres søde jule og nytårs hilsner. De varmer utroligt meget. :) 
Ønsker jer en rigtig skøn uge.