mandag, januar 02, 2012

Godt nyt år.....

Jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år og I havde en dejlig aften/nat :).
Hov var vist for langsom til at tage billedet inden der gik mus i den...*gg*
Vi havde en utrolig hyggelig nytårs aften. Der var en som ikke kom, han var blevet syg. Men vi andre fik en lækker 3 retters menu: Scambi med lækker salat, fondu og en super lækker dessert som min bror lavede, men jeg ikke husker hvad den hedder. Kun at det var et meget specielt navn den havde.!!.:O)
Vi kom først hjem kl. 4. Min svigerinde og jeg skulle lige snakke færdig inden vi gik i seng. :) Men da jeg ville i seng og sove, var min mand faldet i en dyb søvn med tilhørende uudholdelig høj snorken....så jeg gik ind i stuen og sov på sofaen. Desværre fik jeg ikke sovet særligt længe, for kl. ca 8.15 blev jeg vækket af en der stod og slog på en bilrude. Jeg fløj op for der hvor lyden kom fra stod vores bil.....aaaahhhhrrr neeej p.. det var s.. vores bil han prøvede at slå sideruden ind på. Jeg åbnede vinduet og piftede som en gadedreng. Han blev forskrækket og stoppede sit forhavende og gik væk. Ïmens jeg fik min jakke og støvler og løb ned på gaden, tænkte jeg på at det skal han bare ikke slippe godt fra det her. Men heldigvis var politiet der og de fik ham anholdt. :) Hvorfor at politiet var der så hurtigt, var fordi at der var en ung mand som havde set hvad gerningsmanden havde gang i. Han fulgte efter ham imens han ringede til politiet. Han turde dog ikke at stoppe ham, for det var en langt jernrør han gik og slog bilerne med. Forstår ham udemærket godt at han ikke ville stoppe ham. Men jeg takker ham mange gange for at han fulgte efter gerningsmanden. Hvor skønt er der stadig finde sådanne flinke mennesker.:) Nu slipper vi for, at skulle betale skaden selv, det bliver nemlig gerningsmanden som er taget på ferskgerning som skal betale (hvis han kan) sådan står der ca. i vores forsikrings papirer.
Nu venter jeg bare på at vi hører fra politiet. Men der går nok lidt for, jeg kunne forstå på den unge mand at han havde smadret en del ruder på sin vej ned af gaden. :( Det ødelagde lige min ellers så gode nytårs humør øv øv. :( Det var godt at vi havde sovende gæster så kunne vi lige glemme det hele lidt imens de var der. :) Jeg fik taget en masse billeder nytårs aften, men dem kan jeg ikke vise for jeg har ikke spurgt dem om det er ok at de kommer på min blog. Så i får istede billeder af lille Emilia og af hendes store bror. Den unge dame på billedet med Emilia er min venindes svigerdatter. Hun var helt vild med Emilia. :) Det er jeg vist også at dømme af alle de billeder jeg fik taget. ;O)
                                      
Idag har jeg scrappe for, at glemme mit dårlige humør.:) Jeg fik lavet dette LO færdigt, med billeder af vores bil, da den var helt ny. Jeg begyndte på det for nogle mdr siden. Men efter den oplevelse igår, måtte jeg bare ha' det LO færdigt. :) Mit første LO i 2012. :O)

Materialerne. Papir er fra nogle blokke jeg har købt i Panduro engang. Thickers. Knapper med bladsølv i midten. Bånd. Maling. Tape. Alfabet stempel fra Lawn Fawn. Smash dato stempel. :)
 
Tusinde tak for jeres søde jule og nytårs hilsner. De varmer utroligt meget. :) 
Ønsker jer en rigtig skøn uge.

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hold da op sikken en historie.! Næste gang tager du lige din mand med, når du sådan går ned til gerningsmanden, ikk?
Flot bil og flot LO.
Godt nytår!
Knus

Annette / aka sagde ...

Du har da oplevet noget !!! Selv om det havde være bedre uden.
Du er godt nok modig at du sådan render ned på gaden selv...puha..
Fint lo med bilen.

Anne Kristine sagde ...

Godt nyttår!.. For en historie ditt år startet med... så flott at gjerningsmannen ble tatt.
Flott LO du har laget og ønsker deg en herlig uke.
Storklem Anne

Mio sagde ...

Hold da op sikke en nytårsmorgen : 0
Æv der er bare så surt når de ødelægger biler, har også prøvet det, de skule &)@€%#*%* simpelhen grrr, jeg ville også havde sprunget ud af døren, tænke kan man bagefter .. Men klogt er det nok ikke. Godt politiet fik ham, det lyder næsten som et eventyr, at de var på pletten, normalt kan man jo slet ikke få fat i dem : ) håber han har nok penge så i alle kan få ; )
Flot bil og Lo, håber det hjalp på humøret at få scrappet : )
Rigtig godt nytår
Knus

Linda sagde ...

Altså!!!! når sprutten kommer ind fiser forstanden ud!!!
Håber ikke der skete det helt store på bilen... det er så træls sådan noget.
Dit Lo med bilen er super lækker.
Godt nytår

Cecilie sagde ...

Hvor træls med bilen - men ellers dejligt, at du kom godt ind i 2012.

Heidi sagde ...

Først rigtig godt nytår og tusindddddddd tak for julekortet OG gaven - søde dig og lige mine farver :)
Sikke da en ende på nytårs aften :( Med ski godt de fik fat i ham... kom til grine da du skriver dig og din svigerinde ligeeee skulle snakke færtig ha ha ha
Mange kram fra mig til dig

Dot-scrap sagde ...

Sikke en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg må dog indrømme, at min første tanke var, at du skal passe bedre på dig selv søde Gitte. Jeg tror ikke, at jeg havde turdet gå ned til en mand med en jernstang i hånden...nej jeg ved, at jeg ikke turde.
Skønne projekter du har lagt på. skønne billeder.

Godt nytår
Dorte aka dot-scrap