lørdag, juli 23, 2011

Min varmeste tanker og dybeste medfølelse går til det norske folk og de pårørende til den forfærdelig tragedie som er sket i Oslo og de mange unge mennesker på Utøya så meningsløst har mistet livet.

lørdag, juli 16, 2011

I får lige endnu et LO med lille Emilia. 
Jeg har liftet en skitse som jeg fandt på the scrapcat forum. Hele maj månede lagde Marianne hver dag hendes skitser på forummet. Jeg brugte skitsen fra 5 maj.
På skitsen er der en masse cirkler på række under billedet. Så måtte jeg da helt klart ha' en masse skønne filt blomster på LO'et. Jeg var heldig at ha' flere filt stykker, som passede fint til det baggrund karton jeg brugte ;O) Fik jeg sagt at jeg er helt vild med de MFT dies.....*gg* =0)

Jeg har igen brugt BG karton. Lyserødt karton. Fiskars Punch kant. Skumbogstaver. Tags. Rub-ons. Mine favorit blomster dies har brugt alle 3 størrelser der findes i den dies. :O)
Hyggeligt at I har tid til at kigge forbi min blog og de søde kommentarer.:)
I må forsat ha' en rigtig dejlig weekend.

fredag, juli 15, 2011

Tak for jeres søde fødselsdagshilsner. Vi havde en super hyggelig aften igår. Nick havde bestilt bøffer, med bagekartofler, whiskysovs fra Jensens Bøfhus og salat. Bagefter fik vi Belgiske vafler med vanilieis.....mums.
Nick tog det heller ikke så tungt at det regnede det meste af dagen. Hans gudmor havde ellers prøvet at drille ham med vejret.....Nick svarede "at der hvor han er, skinner solen altid".... ;O) (det er jeg helt enig med ham i) =0)

I får lige et LO med Emilia som er i hendes album hun fik i dåbsgave.:)
Jeg har brugt BG igen tror det hedder Limonade. Thickers. MS punch. Bånd. Bling bling. Blomsten har jeg lavet efter denne TUT som Charlotte Ravn har lavet.
Tusinde tak for jeres søde kommentarer, de varmer.
Dejlig sommerferie til jer allesammen.

torsdag, juli 14, 2011

Idag er det Nicks fødselsdag HURRA HURRA HURRA....

Det er jo ikke lige frem det bedste fødselsdagsvejr når man fylder 21 år. Men da jeg vågnede i nat kl. 04.30, 1 min før Nick blev født for 21 år siden.:) Der var det tør vejr og fuglene sang. Så lidt sød har han da været...og så er han jo ikke den enenste der har fødselsdag idag...*gg*....;O)

Tak for jeres søde kommentarer.
Forsat rigtig god uge og weekend til jer allesammen.

mandag, juli 11, 2011

Igår var det jo Emilias tur til at få vand i håret.:) Hun var i rigtig godt humør i kirken. Hun sad og charmede med os som sad på rækken bagved.:) Under selve dåben var hun meget interesseret i præstens bog og prøvede også at få fat i den. Men da det ikke lykkedes, så fik hun fat i ærmet på præstekjolen istedet for.....men hun var ikke heldig med at få fat i bogen.....*gg* Hun var et stort smil resten af dagen. :)

Til Emilias kort har jeg brugt det samme karton og billedet som også var på indbydelserne. Jeg så et sødt dåbskort som Annette/AKA havde lavet. Der var syet bånd rundt billedet og punchet i hjørnerne. Da der jo var lavet huller rundt kanten på billedet af Emilia, så liftede jeg den ide.;O)
Jeg lavede 3 små filt blomster med min nye lækre blomster dies fra die-namics. Skumbogstaver (samme som også var på indbydelserne)
Forsiden af Emilias album.
En side fra hendes album. Det er et billede af Emilia og hendes 2 store søskende. Jeg har ikke sat et titel på, synes ikke det var nødvendigt.:)
Jeg har brugt BG karton. Knapper. Fuglen er fra Maja Road. Modling paste. Crackle paint og dapper fra Ranger. Filt blomst lavet med  Filthjerte lavet med en TH dies. Washi_tape. Hjerte tape fra Netto.
Emil er kommet hjem efter 8 dage på aflastning. Det var rigtig dejligt at få ham hjem igen. :)Jeg kunne læse i hans snak-sammenbog at han havde savnet os. Han havdet også lavet gaver(tegninger) til os.:) Emil har fri resten af ugen. Emil skal så kun i skole 6 dage fordelt resten af sommerferien. Vi har i samråd med skolen delt Emils ferie op i små bidder. Emil forstår ikke helt hvorfor han skal være hjemme i så mange dage i træk. Han kan gå rundt hele dagen og spørge om skolen. Men med denne "model" kan han bedre overskue med at tælle dage til han skal i skole igen.:)

I må ha' en rigtig dejlig sommer. Tak for de søde kommentarer.:)

fredag, juli 08, 2011

Der er så stille nu.....

Men nu er min mand og jeg hjemme igen efter nogle hyggelige dage i sommerhus ved Bording tæt på Silkeborg (Emil er på aflastning hele uge 27 og kommer først hjem mandag d.11). Vi var ret heldige med vejret, hvis jeg selv skal sige det :O) Det var dog lidt koldt da vi ankom til sommerhuset i mandags. Vi havde først regn onsdag aften, men heldigvis først da vi var færdig med at grille, så regnede det først da vi skulle hjemover i dag..:) Ellers var det dejligt varmt, sol og lidt skyer resten af tiden.:)

Det var nogle rigtig dejlige dag med fred og ro.......kun brudt af fuglesang...skøøønt.:O) Vi brugte lige et par af dagene i Silkeborg og i Ikast. Ellers var der bare dømt total afslapning (og scrap) og ingen internet i hele 4 dage.
Jeg havde taget mine scrapsager med derover. Imens jeg sad og scrappede tænkte jeg flere gange på, da jeg sidst år var i sommerhus med Helle, Heidi og Karina. Det var en rigtig hyggelig weekend sommerhusscrap vi havde....savnede jer....=0)
Jeg fik da snoldet lidt selv om der ikke lige var en scrapbutik i nærheden (hvad jeg ved af)....nede i Bording ligger en butik som hedder Bondegården. Der var alt mellem himmel og jord. Alt fra små nipsting, kræmmer ting, fiskestænger, legetøj, spil, strandting, juleting til tapet.....ja you name it she got it.:O). 
Jeg fandt lidt af hver bla. 25 gamle kage servietter som jeg fik til 5 kr!!!! og Luftpost kuverter 25 stk for 16 kr.....de ligger i original indpakning....:O).
Bondegården er bestemt et besøg værd hvis turen går forbi Bording.:) 

De LO's jeg fik lavet i sommerhuset kan jeg ikke vise lige nu. Så I får lige endnu et med søde lille Nikoline. :)
Jeg har brugt Hvidt og lilla karton. OA papir. Papir fra en Tilda blok købt i Panduro. Spelbinder dies:Vimpel. Snor. TH rosette. MS punch. Lille hjerte puch. Skumbogstaver fra Panduro.
Nu vil jeg rundt og se hvad I har lavet af skønne ting og sager siden jeg sidst var online.;O) Bagefter skal jeg ha' pyntet 2 LO's færdig og lige ha' lavet et mere. Desværre kunne jeg ikke slæbe hele mit scrapværelse med over i sommerhuset. Bagsædet var ellers helt tomt.....*gg*. 
Søndag skal vi til Emilias barnedåb, så imorgen skal jeg nok lige ha' lavet et kort til gaven. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer på min blog.:)
I må ha' en rigtig dejlig sommerferie.