mandag, juli 11, 2011

Igår var det jo Emilias tur til at få vand i håret.:) Hun var i rigtig godt humør i kirken. Hun sad og charmede med os som sad på rækken bagved.:) Under selve dåben var hun meget interesseret i præstens bog og prøvede også at få fat i den. Men da det ikke lykkedes, så fik hun fat i ærmet på præstekjolen istedet for.....men hun var ikke heldig med at få fat i bogen.....*gg* Hun var et stort smil resten af dagen. :)

Til Emilias kort har jeg brugt det samme karton og billedet som også var på indbydelserne. Jeg så et sødt dåbskort som Annette/AKA havde lavet. Der var syet bånd rundt billedet og punchet i hjørnerne. Da der jo var lavet huller rundt kanten på billedet af Emilia, så liftede jeg den ide.;O)
Jeg lavede 3 små filt blomster med min nye lækre blomster dies fra die-namics. Skumbogstaver (samme som også var på indbydelserne)
Forsiden af Emilias album.
En side fra hendes album. Det er et billede af Emilia og hendes 2 store søskende. Jeg har ikke sat et titel på, synes ikke det var nødvendigt.:)
Jeg har brugt BG karton. Knapper. Fuglen er fra Maja Road. Modling paste. Crackle paint og dapper fra Ranger. Filt blomst lavet med  Filthjerte lavet med en TH dies. Washi_tape. Hjerte tape fra Netto.
Emil er kommet hjem efter 8 dage på aflastning. Det var rigtig dejligt at få ham hjem igen. :)Jeg kunne læse i hans snak-sammenbog at han havde savnet os. Han havdet også lavet gaver(tegninger) til os.:) Emil har fri resten af ugen. Emil skal så kun i skole 6 dage fordelt resten af sommerferien. Vi har i samråd med skolen delt Emils ferie op i små bidder. Emil forstår ikke helt hvorfor han skal være hjemme i så mange dage i træk. Han kan gå rundt hele dagen og spørge om skolen. Men med denne "model" kan han bedre overskue med at tælle dage til han skal i skole igen.:)

I må ha' en rigtig dejlig sommer. Tak for de søde kommentarer.:)

6 kommentarer:

Connie sagde ...

Super fint layout af Emila og hendes søsterne. Dejligt hun var i fin humør til læsten og vandet. Sådan en dåb husker man bedre.

Ha en hyggelig uge med Emil.

Margit sagde ...

Kært LO med Emilia og søskende...
Fint dåbskort... utroligt hvor forskellige dit og Akas alligevel er... sød idé at bruge samme papir og billede som indbydelsen.
Nyd dagen.

Charlotte sagde ...

Super sødt dåbskort med den lille Emilie. Dejligt hun var så nem i kirken. :0) Flot med bånd rundt om billedet og super flot med de punchede kanter.
Lyder til jeres aftale med skolen er god for Emil - godt det kan lade sig gøre, så han bedre kan "finde ud af det".
Ihhh et fint billede af de 3 søskende. Dejlige farver!
Også rigtig god sommer til dig.
Her står den på nedtælling til vi kører til Spanien (på mandag!!!). :0)
Sommerknus til dig, Gitte.

aka sagde ...

Hvor er det er sødt kort til Emilia. (tænk at blive liftet - hvor stort kan det blive ?) Lækkert papir - der er nu noget over babylyserødt. Og sikke da en sjov beskrivelse af det aktive barn under dåben...hihi.

Rigtig flot layout i dejlige farver og flot opsætning.

Dejligt at I har fået den ordning med Emil. Nok for alle parter.
Her er det også en straf at skulle være hjemme hos mor. Vi kører på 3. uge, H og mig, så gæt hvem der glæder sig mest til Henriettes sommerlejr i næste uge ?
Fortsat god sommerferie og arbejdslyst (!)

Engel sagde ...

Kære Kære Gitte
Hvor er det et skønt kort og album.. og sød søskende side.
Dejligt at høre, at Emil har savnet jer så meget, at der er tegninger med... Det må varme dit moderhjerte.. jeg bliver i hvert fald helt rørt på dine vegne..!
Kæmpe knus
Engel

Marianne sagde ...

Sikke et fantastisk sødt kort til dåbsbarnet :)
Og super sødt LO! Er helt vild med farverne...