fredag, juli 08, 2011

Der er så stille nu.....

Men nu er min mand og jeg hjemme igen efter nogle hyggelige dage i sommerhus ved Bording tæt på Silkeborg (Emil er på aflastning hele uge 27 og kommer først hjem mandag d.11). Vi var ret heldige med vejret, hvis jeg selv skal sige det :O) Det var dog lidt koldt da vi ankom til sommerhuset i mandags. Vi havde først regn onsdag aften, men heldigvis først da vi var færdig med at grille, så regnede det først da vi skulle hjemover i dag..:) Ellers var det dejligt varmt, sol og lidt skyer resten af tiden.:)

Det var nogle rigtig dejlige dag med fred og ro.......kun brudt af fuglesang...skøøønt.:O) Vi brugte lige et par af dagene i Silkeborg og i Ikast. Ellers var der bare dømt total afslapning (og scrap) og ingen internet i hele 4 dage.
Jeg havde taget mine scrapsager med derover. Imens jeg sad og scrappede tænkte jeg flere gange på, da jeg sidst år var i sommerhus med Helle, Heidi og Karina. Det var en rigtig hyggelig weekend sommerhusscrap vi havde....savnede jer....=0)
Jeg fik da snoldet lidt selv om der ikke lige var en scrapbutik i nærheden (hvad jeg ved af)....nede i Bording ligger en butik som hedder Bondegården. Der var alt mellem himmel og jord. Alt fra små nipsting, kræmmer ting, fiskestænger, legetøj, spil, strandting, juleting til tapet.....ja you name it she got it.:O). 
Jeg fandt lidt af hver bla. 25 gamle kage servietter som jeg fik til 5 kr!!!! og Luftpost kuverter 25 stk for 16 kr.....de ligger i original indpakning....:O).
Bondegården er bestemt et besøg værd hvis turen går forbi Bording.:) 

De LO's jeg fik lavet i sommerhuset kan jeg ikke vise lige nu. Så I får lige endnu et med søde lille Nikoline. :)
Jeg har brugt Hvidt og lilla karton. OA papir. Papir fra en Tilda blok købt i Panduro. Spelbinder dies:Vimpel. Snor. TH rosette. MS punch. Lille hjerte puch. Skumbogstaver fra Panduro.
Nu vil jeg rundt og se hvad I har lavet af skønne ting og sager siden jeg sidst var online.;O) Bagefter skal jeg ha' pyntet 2 LO's færdig og lige ha' lavet et mere. Desværre kunne jeg ikke slæbe hele mit scrapværelse med over i sommerhuset. Bagsædet var ellers helt tomt.....*gg*. 
Søndag skal vi til Emilias barnedåb, så imorgen skal jeg nok lige ha' lavet et kort til gaven. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer på min blog.:)
I må ha' en rigtig dejlig sommerferie.

6 kommentarer:

Margit sagde ...

Ja, men havde da også undret mig lidt over stilheden ;o)...
Super fint LO med den lille "trold"... Sejt banner... utroligt hvad det giver til et LO...
Herlige tøzefarver... ;o)
Sikke fine billeder bl.a. med lækre indkøb ;o)
God fornøjelse med barnedåb - og god week-end.

aka sagde ...

Sødt layout - og flot banner. Jeg elsker dem.
Godt du/I har haft en dejlig ferie, selv om jeg synes, det er noget skidt, at du sidder og savner dine scrapveninder, når du er på ferie med manden - uden barn......hihi.
Den butik i Bording gad jeg godt besøge, suk...
God fornøjelse med barnedåben - og god weekend.

Jayne sagde ...

Ih hvor lyder det ellers dejligt med fuglesang og afslapning... også havde ud ovenikøbet scrap med så du kunne være kreativ... så er det da ikke bedre :-) super fint LO. glæder mig til at se resten og kortet du skal lave imorgen... Håber vi snart ses søde..

knus

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en dejlig afslappet ferie, bare jer to.
Lækkert layout, du har lavet med Nikoline.
Jep, den weekend vil jeg nok heller ikke glemme foreløbig, OG vi SKAL gentage den! ; )
Fortsat god sommer.
Knus

Charlie sagde ...

Velkommen hjem - dejligt med sådan en tur hvor man kan lade batterierne op ikke? Sødt LO af en dejlig lille trold - Og enig med resten i at de bannere er skønne både på LO og kort. God weekend - vejret er lidt for velegnet til en Pyrusfilm - jeg vil hellere have sommervejr, be' om. =0)

Helle Sahl sagde ...

Dejlige layout du laver med babybillederne og tøsefarver. Hvor lyder det godt med sommerhustur bare jer to (fnis... godt vi var savnet ;o))Vi savnede også dig her den anden dag. Det er også bare for lang tid siden jeg har snakket med dig. Kæmpe kram til jer.