søndag, maj 29, 2011

Igår var vi til lille Nikolines barnedåb. Det var en rigtig hyggelig dag med en lille trold som bare klarede hele dagen med et smil.:) Ahhhrr hun blev dog lidt sur da hun fik vand i hovedet.....*gg* men som hendes mor sagde "så må det være nok med at få vand i hovedet 1 gang om dagen" hun havde nemlig været i bad om morgen.;O)
Gaven var et album med 9 LO's med hende og så fik hun også et sæt tøj. Her er en af sideren fra hendes album. Det blev lavet til Scrapsisters Scrapmester udfordrings 1. opgave. :)

Materialer er SassaFras karton som jeg har skåret ud i og sat billedet ind. Bogstaverne er standset ud med Sizzix alfabet Cirkus jeg har brugt hyldepapir. Blomsterne er lavet af cirkler som er rullet sammen. Journaling er oprindelig 2 vers fra en Benny Andersen sang, men jeg tillod mig at bruge lidt fra 1. og sidste vers og sætte det sammen til et.:) Brugt en MS punch i toppen af LO'et
Her er kortet som jeg lavede da jeg var i sommerhuset sidste år sammen med Helle, Heidi og Karina :)
Det var blevet væk da jeg flyttede rundt på mine scrapsager. Det var meningen at Nikolines mor og far skulle ha' haft det da hun blev født. Men da det først dukkede op længe efter hun blev født så blev det til et dåbskort i stedet for. :O)
Materialerne er Webster papir. MS sommerfugle. Embossing pulver, hvidt. Clear Crackle paint. Distres embossing. Distressing ink. Hero Arts stempler Circle Cesign og Antique Engravings. QK dies cirkler. Silke bånd.
Kortet inden i.
 Kortet bagpå.
Jeg når ikke rigtig rundt og ligge kommentarer på jeres skønne blogge, det bliver kun til lidt luren.;O) For vi er i fuld gang med rydde op og ud her hjemme. :) For efter på tirsdag,hvor der er generalforsamling i ejendommen, så skal vi ha' snakket med dem fra bestyrelsen som syner lejlighederne i vores ejendom, om hvornår de kan komme og syne vores lejlighed.....uuuhhh det bliver godt nok spændende. Glæder mig faktisk rigtig meget :)

Men tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer rigtig meget at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge  
Scrapknus 

søndag, maj 22, 2011

Dåbs invitationer

Så blev invitationerne til Emilia's barnedåb færdige....33 stk har jeg samlet. :) Så nu skal hendes mor og far bare ha' indbydelserne så de kan blive sendt ud :)

Materialerne er karton fra Marie klip. Ternet karton er fra Panduro. Alm. hvidt karton. Billederne af Emilia har jeg printet ud. Skumbogstaver. QK dies som jeg selv har lavet huller i hele vejen rundt med min crop-a-dille. Hero Arts stempler: elephants....vild med de stempler. :)
I dag blev der afholdt Copenhagen Marathon. Jeg cyklede lige en tur ind til langebro for at se starten. Men også fordi at min veninde deltog i sit første marathon. :) Hun gennemførte på 4t28min. :) Jeg synes det er kanon godt gået af hende. :)
Jeg så hende desværre ikke, men det var heller ikke nemt af finde en i mellem ca. 12.000 deltager. Men jeg så grønne mænd, en Ballonmand som løb for kræftens bekæmpelse og Sirius patruljen som løb med en slæde som de selv trak istedet for deres hunde. ;O)
Super oplevelse at se alle de mennesker løber over Langebro istedet for alle de larmende biler som jo normalt fylder vejene ind over byen.:)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer
I må ha' en rigtig dejlig uge.

tirsdag, maj 17, 2011

pandurohobbys udfordring.

Panduro hobbys scrapblogs udfordring er denne gang "student". Men da der ikke er nogen der bliver studenter i familien lige pt. eller i den nærmeste fremtid, som skal ha' en korthilsen, så valgte jeg at, lave et LO med en "gammel" student....*gg* ;O) (håber ikke han læser det...*gg*)
Jeg "faldt" over disse (lidt anderledes) billeder hvor Nick og 2 af hans kammerater er igang med at skrive i huerne :) LO'et er i str. 26x26. Det er holdt meget enkelt, for siden skal sættes ind i den gæstebog, jeg lavede til Nicks studenterfest sidste år..:)

Materialerne bazzil karton. Baggrunds karton er vist nok fra Prima....det er fra gemmeren;O) Teksten med huereglerne er fundet på nettet og printet på hvidt karton. TH distress ink. Tatterede angels stempler. Staz-on. Sort Twine. Charms kors.
Nu er min energi ved at vende tilbage igen efter jeg har ligge syg af flere omgange. :( Så jeg vil hoppe rundt og se hvad I har fået lavet af skønne ting og sager. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer det er virkelig noget som varmer og gør mig rigtig glad  :)
I må ha' en rigtig dejlig uge og storbededags ferie :)