søndag, maj 29, 2011

Igår var vi til lille Nikolines barnedåb. Det var en rigtig hyggelig dag med en lille trold som bare klarede hele dagen med et smil.:) Ahhhrr hun blev dog lidt sur da hun fik vand i hovedet.....*gg* men som hendes mor sagde "så må det være nok med at få vand i hovedet 1 gang om dagen" hun havde nemlig været i bad om morgen.;O)
Gaven var et album med 9 LO's med hende og så fik hun også et sæt tøj. Her er en af sideren fra hendes album. Det blev lavet til Scrapsisters Scrapmester udfordrings 1. opgave. :)

Materialer er SassaFras karton som jeg har skåret ud i og sat billedet ind. Bogstaverne er standset ud med Sizzix alfabet Cirkus jeg har brugt hyldepapir. Blomsterne er lavet af cirkler som er rullet sammen. Journaling er oprindelig 2 vers fra en Benny Andersen sang, men jeg tillod mig at bruge lidt fra 1. og sidste vers og sætte det sammen til et.:) Brugt en MS punch i toppen af LO'et
Her er kortet som jeg lavede da jeg var i sommerhuset sidste år sammen med Helle, Heidi og Karina :)
Det var blevet væk da jeg flyttede rundt på mine scrapsager. Det var meningen at Nikolines mor og far skulle ha' haft det da hun blev født. Men da det først dukkede op længe efter hun blev født så blev det til et dåbskort i stedet for. :O)
Materialerne er Webster papir. MS sommerfugle. Embossing pulver, hvidt. Clear Crackle paint. Distres embossing. Distressing ink. Hero Arts stempler Circle Cesign og Antique Engravings. QK dies cirkler. Silke bånd.
Kortet inden i.
 Kortet bagpå.
Jeg når ikke rigtig rundt og ligge kommentarer på jeres skønne blogge, det bliver kun til lidt luren.;O) For vi er i fuld gang med rydde op og ud her hjemme. :) For efter på tirsdag,hvor der er generalforsamling i ejendommen, så skal vi ha' snakket med dem fra bestyrelsen som syner lejlighederne i vores ejendom, om hvornår de kan komme og syne vores lejlighed.....uuuhhh det bliver godt nok spændende. Glæder mig faktisk rigtig meget :)

Men tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer rigtig meget at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge  
Scrapknus 

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Skønt farverigt layout. Sød detalje med MS punchen.
Og total lækkert kort, som vækker minder og er endnu flottere IRL.
Spændende med vurdering af lejligheden!

Linda sagde ...

Lækkert LO, med nogle helt fantastiske farver. Kortet er bare så SKØNT, den måde du har samlet det på er rigtig fedt.
God søndag aften

bojose sagde ...

Så nydelig LO og et lekkert kort. Så fint du fant det igjen og kunne bruke det til barnedåpen.
klem :)

Mette sagde ...

Rigtig lækkert lo og sødt kort. Kender godt det der med ting, der bliver væk..... Godt kortet dukkede op igen.

Knus Mette

aka sagde ...

Sikke da et festligt og farverigt layout. FLOT.
Og kortet - bare superlækkert og elegant. Og sikke mange spændende teknikker...

Stephi sagde ...

å vilka härliga alster du visar! Häls Stephi från sverige