mandag, februar 28, 2011

Jeg deltager i Scrapsisters kortmester udfordring. Første uges udfordring var at man skulle vælge et Tema jeg valgte at lave et vintagekort.:)
Materialerne Graphic45 6x6 karton. Sommerfugle fra Hero Arts Antique engravings. Halvperler. Prima roser. Crackle paint, rock candy. Eye-lets. Bånd.
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommenarer.
Det er så hyggeligt at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig dag.

lørdag, februar 26, 2011

Her er endnu et LO med lille Emilia som er meget glad og tilfreds igen efter hun er kommet i tøjet igen. :O)

Materialerne er karton fra Prima og ensfarvet Bazzill karton. Thickers. MS punch mini sommerfugle. Gesso. Motiv knapper. Blomster fra Prima. Halvperler. Stofknap fra Netto.
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer
I må ha' en rigtig dejlig weekend

fredag, februar 25, 2011

Mit første papir LO med min lille niece Emila.:) Jeg har ikke sat nogen titel på endnu, måske kommer der heller ikke nogen titel på. Jeg synes at billedet taler for sig selv. Jeg synes bare det er et skønt billede af hende.:) Hun blev bare så hys da hun skulle skiftes, og hun blev først glad igen da hun kom i tøjet.:O)

Materialerne er karton fra Prima og Bazzill karton. Blomster fra Prima. MS punch mini sommerfugle. Halvperler. Gesso. Lille marinehøne købt i Netto.
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)
I må ha' en rigtig dejlig fredag aften.
Scrapknus

søndag, februar 20, 2011

Modelling paste kursus

Jeg har meldt mig til modelling-paste-kursus  som Eva og Katrine  holder.:) Det er bare så sjovt. Det er bestemt ikke det sidste LO jeg har lavet med modelling paste.:)
Det her er det første jeg har prøvet at lave, jeg er ikke helt tilfreds med det.  Titlen driller mig lidt, ved ikke lige om der skal stå mere under selve titlen eller den skal drejes så den følger billedet....hmm  mangler noget, ved bare ikke lige hvad....men gode idéer modtages med glæde. :O)

Denne uge har Emil og jeg haft vinterferie. De 2 første dage var vi på hospitalet hvor Emil skulle til nogle undersøgelser. Han er ikke så glad for hospitaler, så jeg havde "advaret" børneafd., at hvis det var muligt så skulle vi helst ikke flytte os formeget rundt på hospitalet. Det forvirre Emil rigtig meget, der kommer han autistisketræk rigtig frem. Men vi var så heldige da vi ko mandag, så var der en ene stue klar til os. Så vi kunne blive på stuen og så kom læge, sygeplejersken og narkoselægen kom ind til os istedet for at vi skulle rende rundt på div. afd. :) Det var bare så dejlig og Emil var glad og rolig hele formiddagen.
Tirsdag var selve undersøgelsen. Der skulle han ligges i fuld narkose for undersøgelsen krævede at han skulle ligge helt stille....det er Emil ikke særlig god til ;O) Normalt tager undersøgelsen ca.3 timer men de mente at Emil godt kunne klare at få taget blodprøverne uden at være i narkose. Puha så Emil var kun i narkose i 1time istedet for 3timer Puha så var jeg glad igen.:) De havde lagt en tube i hans arm så de nemmere kunne tage blodprøverne de skulle bruge. Han skulle ha' taget 1 hvert 20. min. det blev til 4 ialt, det synes han var meget spændende.:O).
På den afd. fik vi også enestue....skønt. Emil kunne ligge der og vågne stille og roligt op igen. Da han var helt vågen ville han gerne se Toy story 3. Så fik vi et tv ind på stuen. Det kan man da kalde service. :) Endelig en skøn oplevelse for Emil og os at være på hospitalet. Emil var bare så dygtig. Det synes han nu også selv at han var, han går og siger det flere gange om dagen..:o)

Lørdag d. 12 var der jo scrap'n'dream. En kanon hyggelig, mødte en masse søde scrappe tøzer "nye" som "gamle":O). Tak for en rigtig dag tøzer, håber vi snart se igen.:)
Jeg fik vist shoppet lidt, men jeg har jo ikke rigtig noget lyserødt papir. Jeg er allerede igang med at scrappe LO's af min 2 små niecer. :) Skøøøønt at scrappe i lyserødt :O).
Flere kort til OSH. :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en rigtig dejlig solskins søndag.
Scrapknus :)

fredag, februar 11, 2011

Jeg er her endnu, men Emil har været en del hys den sidste uges tid. Når Emil bliver hys skal han helst "mandsopdækkes" han kan nemlig finde på at skade sig selv.:( Så jeg har ikke haft til store overskud til at blogge særlig meget. :o\
Men heldigvis var han da i godt humør mandag og tirsdag aften, der fik jeg lavet nogle OSH kort. Da Emil var på aflastning torsdag fik jeg lavet disse 2 LO's.:o)
Jeg har brugt sassafras. Ensfarvet karton. Rullestempel fra SU: grenranke som jeg har clear embosset. Dymo. knapper.
Drops. Båndet er farvet med distressing ink. Thickers. 
Hvid Bazzill karton. Garn. Prima blomster. Thickers. Glimmer glam. Pin. En serviet. Stickels.

Karina har udfordret HelleHeidi og mig selv (sagde hunden), til at lave 2 LO's med disse 2 billeder. :) Billederne er fra da vi alle 4 i efteråret, var samlet i sommerhus ved Løkken strand. En dejlig lang weekend med scrap, snakke, lækker mad og rigtig hyggeligt selskab med nogle skønne tøzer.:)
Den dag billederne er taget var vi en tur inde i Løkken for at "ose" lidt.;O) Det var et helt perfekt fotovejr den dag. :) En rigtig hyggelig eftermiddag ved Vesterhavet. :)

OSH kort
Jeg har brugt min rester. Alfe billederne har jeg fundet på nettet.
Husker ikke hvor, for det er 4 år siden jeg fandt. Brugt billederne til min indbydelser da jeg fyldet 40...;O)

Jeg har lavet flere OSHkort, men dem har jeg ikke lige fået taget billeder af. Håber jeg lige når at tage billeder af dem inden Charlie får dem på lørdag. :)
Jaaaahuuu jeg skal til Scrap'n'dream, hold da op hvor jeg glæder mig til at komme afsted. Kun scrappe, snakke, shoppe og være samme med en masse skønne Qvinder. :)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det er bare så hyggeligt at læse dem.:)
Håber jeg ser nogen af jer til Scrap'n'dream i morgen
Knus Gitte

tirsdag, februar 01, 2011

Så fik jeg lavet det "første" kort inde i mit nye scrapværelse. :)
Materialerne er alm. karton. Karton fra Graphic 45. Halvperler. Blomsten: Dotted flowers Dotted_flowers. Tekst: All occaosin messages er stempler fra Hero Arts. Til blomsten har jeg brugt en bogside. Distresset kanter og givet en gang distress crackle paint i hjørnet
Så fik jeg mine blade ind i værelset, men de kom ned en en gammel trækurv jeg engang har købt hos Isabella-Smith. Kage dåserne har jeg købt i Netto denne uge for 69.- fra alle 3:) Det ser nok stadig lidt rodet ud med heldigvis ved jeg hvor tingene er....Jeg mangler stadig at købe 2 gallerihylder som jeg gerne vil ha' op over min lange marollestang. :) Over kommoden skal jeg ha' et lille skab op, som ligger oppe på loftet. Det håber jeg så at manden har "lyst" til at sætte op imorgen....*gg*;O)
Jeg kan forstå at jeg kan få et fast arbejde med at sætte møbler istand....*gg* Det er faktisk noget som jeg altid har synes var sjovt, så havde jeg boet i hus med garage, så havde jeg helt sikkert en lille shop med gamle ny istandsatte ting og sager. Desværre det har jeg ikke så.....men jeg kunne jo blive freelancer....*gg*;O)
Jeg er bland andet igang med at sætte min farmors smukke gamle lyskrone istand. Desværre kan jeg ikke sætte nyt el i den, da de gamle ledninger har sat sig godt fast inden i rørene.:( Men så bliver den lavet om til en lysekrone med stearinlys istedet for. :) Glæder mig til den bliver færdig :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:) De varmer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.:)