søndag, februar 20, 2011

Modelling paste kursus

Jeg har meldt mig til modelling-paste-kursus  som Eva og Katrine  holder.:) Det er bare så sjovt. Det er bestemt ikke det sidste LO jeg har lavet med modelling paste.:)
Det her er det første jeg har prøvet at lave, jeg er ikke helt tilfreds med det.  Titlen driller mig lidt, ved ikke lige om der skal stå mere under selve titlen eller den skal drejes så den følger billedet....hmm  mangler noget, ved bare ikke lige hvad....men gode idéer modtages med glæde. :O)

Denne uge har Emil og jeg haft vinterferie. De 2 første dage var vi på hospitalet hvor Emil skulle til nogle undersøgelser. Han er ikke så glad for hospitaler, så jeg havde "advaret" børneafd., at hvis det var muligt så skulle vi helst ikke flytte os formeget rundt på hospitalet. Det forvirre Emil rigtig meget, der kommer han autistisketræk rigtig frem. Men vi var så heldige da vi ko mandag, så var der en ene stue klar til os. Så vi kunne blive på stuen og så kom læge, sygeplejersken og narkoselægen kom ind til os istedet for at vi skulle rende rundt på div. afd. :) Det var bare så dejlig og Emil var glad og rolig hele formiddagen.
Tirsdag var selve undersøgelsen. Der skulle han ligges i fuld narkose for undersøgelsen krævede at han skulle ligge helt stille....det er Emil ikke særlig god til ;O) Normalt tager undersøgelsen ca.3 timer men de mente at Emil godt kunne klare at få taget blodprøverne uden at være i narkose. Puha så Emil var kun i narkose i 1time istedet for 3timer Puha så var jeg glad igen.:) De havde lagt en tube i hans arm så de nemmere kunne tage blodprøverne de skulle bruge. Han skulle ha' taget 1 hvert 20. min. det blev til 4 ialt, det synes han var meget spændende.:O).
På den afd. fik vi også enestue....skønt. Emil kunne ligge der og vågne stille og roligt op igen. Da han var helt vågen ville han gerne se Toy story 3. Så fik vi et tv ind på stuen. Det kan man da kalde service. :) Endelig en skøn oplevelse for Emil og os at være på hospitalet. Emil var bare så dygtig. Det synes han nu også selv at han var, han går og siger det flere gange om dagen..:o)

Lørdag d. 12 var der jo scrap'n'dream. En kanon hyggelig, mødte en masse søde scrappe tøzer "nye" som "gamle":O). Tak for en rigtig dag tøzer, håber vi snart se igen.:)
Jeg fik vist shoppet lidt, men jeg har jo ikke rigtig noget lyserødt papir. Jeg er allerede igang med at scrappe LO's af min 2 små niecer. :) Skøøøønt at scrappe i lyserødt :O).
Flere kort til OSH. :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en rigtig dejlig solskins søndag.
Scrapknus :)

14 kommentarer:

Annette sagde ...

Ej for et fantastisk eventyrligt gyldent MP LO du har lavet.
Ser helt fantastisk ud.

lam sagde ...

Waw for et smukt gyldent layout, fed effekt med det paste, måske man skulle overgi sig og prøve.

aka sagde ...

Fantastisk lauout.
Og så er det da en dejlig historie om Emils sygehusophold. Dejligt at der er nogen, der forstår de behov man har med "sådan et barn". Og især dejligt for Emil. Måske kan det mærkes næste gang i skal afsted. Og hans selvtillid har da åbenbart fået et kick....haha.

Nå, nu ved jeg, hvorfor der var ved at være tomme hylder på S'n'd. Men dejlige ting du har købt dig.


God uge til dig.

Brit sagde ...

Synes bestemt ikke at du skal være utilfreds med MP LO - det er så smukt...
Godt at høre at I havde en god oplevelse på hospitalet...
Og hvorfor får jeg altid dårlig samvittighed overfor dig - vi får jo aldrig rigtig snakket sammen når vi endelig ses.. :(

Jayne sagde ...

Hold da op.. Jeg syntes ikke der mangler noget på det LO.. Jeg syntes det så sejt... Cool farver til teksten og billedet. Jeg har masser af Paste, bruger det når jeg maler, måske jeg skulle til at bruge det på jeres måde..Hmm..
Hvor dejligt at det gik godt på hospitalet.. og skønt at der var sådan en service... Det dejligt når de ellers altid render rundt og er underbemandet. Måske han næste gang glæder sig til at komme på hospitalet til undersøgelser.. :-)
Dejlig uge til dig søde..
knus Jayne

bojose sagde ...

Så flott LOen din er.
Kjempefint at det ble lagt til rette for Emil på sykehuset.
Flotte kort du har lagd også.
klem :)

Pia sagde ...

ser så spændende ud med det pasta, ser helt forgyldt ud, flot lo

Karina Beck sagde ...

Wauw et flot Modelling paste LO!! Vild flot farve og struktur som passer godt til billedet. Og kanon lækre bogstaver til!
Hvor er det godt at høre at det gik godt med Emil på hospitalet!
God weekend.

Margit sagde ...

Øj, øj, øjjj... sikken I kan med det MP... det ser vildt godt ud på dit LO. Billedet, overskriften og farverne er liiiige i øjet...
Og lækre indkøb du lavede på s'n'd - og fine kort til OSH...
Og hvor er det dejligt at høre, at det hele gik godt med Emil. Tiltrængt at nogle undersøgelser og indlæggelser kan blive lidt "positive" oplevelser...
Hav en god ny uge...

Lina sagde ...

Fantastisk layout! Ja, det er bare sjov at lege med det pasta :) Og hvor er det bare fantastisk at høre at i havde en god oplevelse på hospitalet. Det betyder virklig meget at i disse pressede tider, der kan findes tid og ro.

mette wad sagde ...

Hvor er det blevet flot, skøn farve. Jeg er ikke kommet så langt med mit endnu, da vi har sygdom herhjemme, men skønt at se andres flotte resultater.

troll13 sagde ...

WOW det ser vildt godt ud :o) Det kan du godt være stolt af :o)

Og dejligt at det gik godt med Emil :o)

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det blevet et flot MP layout. Hyggeligt at snakke med dig igen i fredags.

Knus

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Wow, det er helt fantastiske farver du har fået på layoutet. Rigtig flot LO