tirsdag, februar 01, 2011

Så fik jeg lavet det "første" kort inde i mit nye scrapværelse. :)
Materialerne er alm. karton. Karton fra Graphic 45. Halvperler. Blomsten: Dotted flowers Dotted_flowers. Tekst: All occaosin messages er stempler fra Hero Arts. Til blomsten har jeg brugt en bogside. Distresset kanter og givet en gang distress crackle paint i hjørnet
Så fik jeg mine blade ind i værelset, men de kom ned en en gammel trækurv jeg engang har købt hos Isabella-Smith. Kage dåserne har jeg købt i Netto denne uge for 69.- fra alle 3:) Det ser nok stadig lidt rodet ud med heldigvis ved jeg hvor tingene er....Jeg mangler stadig at købe 2 gallerihylder som jeg gerne vil ha' op over min lange marollestang. :) Over kommoden skal jeg ha' et lille skab op, som ligger oppe på loftet. Det håber jeg så at manden har "lyst" til at sætte op imorgen....*gg*;O)
Jeg kan forstå at jeg kan få et fast arbejde med at sætte møbler istand....*gg* Det er faktisk noget som jeg altid har synes var sjovt, så havde jeg boet i hus med garage, så havde jeg helt sikkert en lille shop med gamle ny istandsatte ting og sager. Desværre det har jeg ikke så.....men jeg kunne jo blive freelancer....*gg*;O)
Jeg er bland andet igang med at sætte min farmors smukke gamle lyskrone istand. Desværre kan jeg ikke sætte nyt el i den, da de gamle ledninger har sat sig godt fast inden i rørene.:( Men så bliver den lavet om til en lysekrone med stearinlys istedet for. :) Glæder mig til den bliver færdig :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:) De varmer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.:)

13 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er jo et drømme værelse, du har fået lavet!! Bare det var mig.
Det er et flot kort, med en lækker lækker blomst!

Brit sagde ...

Det ser da super hyggeligt ud dit nye scrapværelse - og er det ikke meningen at man skal kunne rode så et sted (indimellem?)

bojose sagde ...

Kjempeflott kort.
Hobbyrommet ditt ble kjempefint. Der blir det nok trivelig å sitte med scrappingen :)
klem :)

Joan sagde ...

Sikke et skønt værelse og et sejt kort :)

Lina sagde ...

Wow hvor ser der lækkert ud - jeg bliver jo hel misundelig her :) Og super lækkert kort du har lavet - den blomst er alt for sød.

aka sagde ...

Tillykke med dine nye omgivelser. Hvor ser det dejligt ud - og så er det da utroligt med sådan en orden - endnu da !!
Flot kort med en lækker, lækker blomst.

Engel sagde ...

Kære Gitte. Hvor er det et drømmeværelse - kan man leje sig ind? Sikke et paradis du har skabt...! Og super flot kommoden blev... jeg glæder mig til at se lysekronen!
Knus Engel

Helle Sahl sagde ...

Smukt kort. Super med den hjemmelavede blomst.

Så dejligt det ser ud i dit nye værelse. Det kunne jeg da godt tænke mig at se live.

Knus

Margit sagde ...

Super flot kort... og blomst ;o)
Sikke et dejligt scrappeværelse du har "fået"... og smuk kommode... gad vide om jeg skulle male min gamle afsyrede sag, så den kan genopstå som "ny" hvid kommode ;o)
Jeg håber vi ses d. 12.??
Knus

lam sagde ...

Skønt kort og sikken et fantastisk værelse du har fået. Flot orden nyd det så længe det vare ;O)

Mette sagde ...

Wouw hvor ser det nye værelse lækkert ud... bare det var mig.

God weekend
Mette

Charlie sagde ...

Næh et fint værelse du har fået dig. Rodet - nej ikke spor - det ser fint ud - men man må gerne rode lidt når man er kreativ - eller det er måske en regel jeg selv har fundet på?? Nå - du er velkommen til at låne den. Ses vi på lørdag??

LaChris sagde ...

Wau et skønt scrapperum! Hvor er du heldig :O) Med sådan et rum...kommer du mon så til Tåstrup på lørdag? Hvis, så kunne det være hyggeligt at sidde sammen...hvad siger du?