mandag, december 19, 2011

19. december

Jeg er blevet helt glad for at lave TH tags så I får lige et til :O) Jeg har dog ikke så meget pynt på som han har, må jo bruge det jeg har og det er jo ikke ret meget scrap jeg har....host host...*gg*

Materialerne er alm hvidt karton. Baggrunds papir er en 6x6 blok fra Cosmo Cricket: Dear Mr. Claus. TH julekugle(den gamle) TH movers og shapers: Joy. Julebånd. TH mini decemberdato stempel. Sølv guirlande. Ståltråd.
Baggrundspapiret er grønt og julekuglen mere rød.
Ih altså den belysning måske jeg skal prøve at lave en lyskasse til de her mørke dage
Idag blev formiddagen brugt på Hvidovre hospital med Emil. Det en rutine MR scanning. Emil har tuberøs sclerose og han har nogle små knuder i hjernen som måske kan udvikle sig i puberteten, så dem vil lægen godt lige holde øje med. Første gang var for ca 3 år siden og sidste gang var for 1½ år siden, 7-9-13 så har der ikke være nogen ændringer.:)
Han skulle ligges i fuld narkose for vi kan ikke forklarer ham, at han skal ligge helt stille imens og Emil synes så heller ikke at det er særligt sjovt at skulle ligge stille. :O) Jeg har det ikke så godt med at være der når han skal ligges i narkose. Men denne gang var jeg med, for de skulle først tage nogle blodprøver, så vi skulle ha' med op til dagsafsnittet. Så de lagde ham i narkose ude i venterummet og fik taget blodprøverne bagefter. Hihi han nåede lige at sige "gave" inden han faldt i søvn. Han skulle nok lige sikre sig at jeg nu havde husket at købe en gave til ham....*gg* Alt gik godt, han vågnede ret hurtig efter at narkosen var fjernet. Ca 1 t efter var vi på vej hjem igen, med en meget glad Emil med en fin ny lego æske i posen. :O)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.
Håber jeres 19. december dag har været skøn.

9 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Puha sikke en dag. Jeg kan levende forestille mig situationen. Dejligt I har det overstået inden jul. Og godt du huskede en belønningsgave. (det bruger vi også...)

Flot tag igen, men det lyder da mærkeligt at du ikke har mange scrapsager.....Der er noget jeg har misforstået....hæhæ.
God aften herfra.

Mio sagde ...

Dejligt tag, du har lavet. Py... Ikke så sjovt at E skal i fuld narkose, kan godt forstå du er lidt nevøs, men han klarede det : )
Beløningsgaver er en god ting : )
Håber i kan få lidt mere ro nu, og bare nyde julen : )
Knus

Karina Beck sagde ...

Hvor var det godt, at det forløb gnidningsløst på hospitalet! Jeg synes bestemt også, at Emil skal have en gave, når han er så dygtig!!!!
Rigtig flot tag!

Linda sagde ...

Ja det lyder jo til du er oppe mod nogle store udfordringer engang imellem. Godt at alt er overstået og at Emil fik sin Lego;-)
Et rigtigt lækkert TAG du har lavet, god aften

lam sagde ...

Godt at alt gik fint på hospitalet.
Lækkert tag og ja vi må bruge det vi har og jeg kan godt sætte mig ind i ikke at have så meget ;O)

Margit sagde ...

Ja... der er lidt at se til...
Ikke rart at opleve ens "pus" blive lagt i narkose...
men godt de gør det så det kan overstås at blive scannet i 1. forsøg.
Flot tag... og godt Emil blev glad for gaven...
Ha' en god dag.

Charlotte Ravn sagde ...

Uh det er aldrig rart, når der er noget med vores unger. Vi mødre vil jo vores børn alt det bedste. Godt at det gik fint og at du huskede hans gave! ;) Super flot tag!

Eva (Fister) sagde ...

Flot tag.
Og sikke noget med Emil, det er hårdt, når de små ikke har det godt.

Flower sagde ...

Every flower is a soul blossoming in nature .Earth is a flower and it's pollinating Revathi