tirsdag, april 26, 2011

Ja det var så den påskeferie. Håber I har haft nogle rigtig dejlig solskins påskedage. Jeg har bare haft nogle rigtig hyggelige dage sammen med familien. :)
Min påskeferie startede forige søndag, hvor jeg lige var en smuttur forbi SAM. Super hyggelig dag. Fik lige hilst på dem jeg kender. Fik også shoppet "lidt"....host host...;O)
Emil havde fri fra skolen de 3 dage op til påsken. Vi havde nogle rigtig hyggelige dage,vi var nede i båden og cyklede ture langs stranden. :O) Han har været på aflastning alle påskedagene. Emil havde nogle skønne dage, efter hvad jeg kan læse i hans snakke-sammen-bog. Han var glad da jeg afleverede ham og han var et stort smil da jeg hentede ham idag.:) Hans gode humør forsatte da han kom hjem. Der stod nemlig et påskeæg og ventede på ham.:O) Så blev han fyldt godt op med sukker, hans humør fulgte heldigvis med.....*gg*.;O)

Skærtorsdag var det vores tur til at holde farsaften for min mands søskende. Vi skulle lave Italiensk mad, så vi bød dem på Italiensk krydderet flæskesteg(fra Toscana) med ovnbagte marineret kartofler, tilbehør Italiensk tomatsalat. Dessert Tiramisu...mums....det er min favorit dessert.:O) De blev noget overrasket over at få flæskesteg...der var mange gæt på kødboller med tomatsauce og hjemmelavet pasta. Men vi tænkte at Italien er jo ikke kun pasta med kødsovs, der er jo 1000vis af lækre opskrifter.

1.påskedag var vi nede hos min bror og svigerinde sammen med hele min familie og spise en dejlig påskefrokost. Der lavede jeg denne lille æske fyldt med marcipan æg til dem i stedet for en blomst.:)
Jeg har brugt helt alm. karton. Perleranken er hjemmelavet. Dot har været så sød at lære mig at lave dem :) Blomsten er en cirkel som er klippet rundt i og bagefter er den rullet. Den røde kant langs blomsten er lavet med en rød copic. Tænkte at det nok kunne ligne en påskelilje ;O) Stemplet med en crakeleringsstempel fra Tattered Angels. Jeg har sat plast i cirklen.
Jeg har de sidste 14 dag ligget total vandret med rengøring og istandsættelse af lejligheden. Det var ikke kun fordi vi skulle ha' gæster i torsdags. Vi kigger nemlig på hus.....så når Nick er kommet helt på plads her hjemme igen, og de sidste karme og vægge er blevet malet. Så sætter vi lejligheden til salg.:)
Jeg må ærligt indrømme at jeg rigtig gerne vil flytte i et lille hus et sted her på Amager. De huse vi kigger på skal ha' min. 3 værelser, for mit scrapværels vil jeg altså bare ikke undværre ;O) Nick skal jo også flytte med i først omgang, indtil han selv får råd til at købe noget selv.:)
Så det næsder bliver nok lidt stille igen på min blog.på min blog det næste stykke tid. Men ikke fordi jeg ikke får scrappet noget, for jeg skal lave 32 stk. indbydelser til min lille niece Emilias barnedåb. Jeg har også tilmeldt mig Scrapsisters Scrapmester udfordring. Men hvis jeg får tid, så ligger det jeg får scrappet på bloggen, men desværre så er der ikke kommet flere timer i døgnet...;o(  :O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge fobi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det gør mig rigtig glad når jeg læser dem :)
I må ha' en rigtig dejlig uge

10 kommentarer:

Anne Kristine sagde ...

Så herlige påskebilder ...og det er så godt å kunne få være sammen med familien...det har vi også vært denne påsken.. og deilig påskevær har det også vært.
Så flott påske eske!
Spennende med huskjøp...og et lilte hus på Amager høres veldig hyggelig ut!!...ønsker dere lykke til!
Ha en herlig uke,
klem Anne

Brit sagde ...

Jamen hold da op en påske du har haft....

Det bliver da godt nok spændende med det hus-kiggeri - håber I finder noget i den nærmeste fremtid...

Håber ellers du har det godt.

Knus

Margit sagde ...

Super fin "rapport" om en god påskeferie, og dejligt at høre, at Emil også havde en dejlig påskeferie. Spændende med de nye planer... håber det lykkes for jer...
Sød lille æske du har lavet... en rigtig god idé som værtindegave.
Fortsat god arbejdslyst med male-projekter m.v.
Knus

Heidi sagde ...

What - i vil simpelhen sælge... kan godt forstå du gerne vil ha et lille hus, men syntes nu jeres lejlighed er SÅ skøn :)
Lyder som en rigtig dejlig påske - og ikke mindst for Emil da hen kom hjem til chokolade uhmmm

Knus

Joan sagde ...

Rigtig hyggelige påskebilleder og sikke en sød påskeæske :)

aka sagde ...

Det ser ud og lyder som en rigtig dejlig påske.
Og jeg ror på dig, når du skriver at du fik shoppet lidt på SAM...haha.
Det lyder rigtig spændende med jeres fremtidsplaner....Rigtig meget held og lykke med det.

Karina Beck sagde ...

Cute babybilleder!
Hus på Amager lyder super godt. Men kan du nu undvære din smukke udsigt til kirken? ; )
Lækker æske med påskeæg, den må have gjort lykke.
Håber snart, at vi ses.
Knus

Anjashobby sagde ...

Uha jeg blev da total lækkersulten over at læse om den Italienske aften,,,mums..elsker Italien

Held og lykke med salg af lejlighed og huskøb

Anja

Pia sagde ...

så dejlige påskebilleder og held og lykke med huskøb, flytning og istandsættelse, der bliver nok at se til, god arbejdslyst

JZ sagde ...

Kom lige forbi din blog.

Utrolit kreativ æske. (:

Kunne du tænke dig at se forbi min blog? Jeg blogger om musik og musikarrangementer. Har man flere læsere er det sjovere at blogge, og jeg er næsten lige startet op herinde (:

- Jenny.