søndag, januar 02, 2011

Endnu et digi-LO

I går den første dag i det nye år har vi som altid siddet og set Ringenes Herre og spist Brunch. :) I år var vi kun min mand og jeg, troede vi..;O) Men så kom der en sms fra Nick at han var på vej. Han kom lige inden det store slag i de 2 tårne, for dem der kender filmen. ;O) Nu har vi set den de sidste 5 nytårsmorgner så jeg tror ikke han havde problemer med at følge med. Han havde vist et større problem med at holde sig vågen. :O) Det havde jeg godt nok også, men jeg havde sat mig for at jeg bare skulle se hele filmen....ca 12timer...færdig uden at falde i søvn. ;O) Den eneste måde jeg kunne det var at digi-scrappe lidt ind imellem. Jeg klarede både at se filmen færdig og lave dette LO......*gg*;O)
Jeg ved ikke lige hvad jeg synes om det, men jeg har lavet det hele fra bunden og siddet og leget med de forskellige effekter der er i programmet. Super sjovt, men i al "morskaben" og film kiggeriet glemte jeg at skrive hvor papir og detaljer er fra. Det vil jeg lige finde ud at i morgen. :O)
Vi havde en super hyggelig nytårs aften. Selv om det var lidt trist for det er første gang vi holder nytårs aften uden vores dejlige drenge...:o(.Emil var på aflastning, ikke noget vi selv har bestemt Det har aflastningen og hvis vi ikke overholder aflastnings dagene +/-, så kan kommunen finde på at skære vores aflastningsdage ned. Men Emil havde en rigtig dejlig aften/nat, han ville ikke i seng før kl 3 fordi der stadig blev skudt af. Så hans 1.nytårsdag har også forløbet stille og roligt. :) Nick så vi jo først i dag, han holdt en kæmpe fest, sammen med alle vennerne. De var ca 25 oppe i deres lejlighed, tror de har stået som sild i en tønde....*gg* Men jeg kunne forstå at det var en kanon aften. Så havde de jo en fantastisk fyrværkeri himmel ind over KBH. ;O). Nu er han næste lige gået hjem igen. Men jeg ser ham igen imorgen, for at hjælpe med at få tømt de sidste tinge fra hans værelse. :O) For mandag d. 10/1 kommer en gulvmand og høvler gulvene af. :) Så skal jeg igang med at indrette mit scrapværelser.....rigtigt....og ikke kun på papiret....*gg* uuuh hvor jeg bare glæder mig....;o)

Jeg håber at I og jeres kære er kommet godt og sikkert ind i det nye år. :)
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Rigtig god weekend.

10 kommentarer:

bojose sagde ...

Så mange flotte Loer du har på din top 10 liste. Og denne digitale Loer er kjempeflott. Har ikke noe slokt program jeg :)
Ha et riktig Godt Nytt År og lykke til med å innrede scrapperom :)
klem :)

Charlotte sagde ...

Jeg ELSKER Ringenes Herre. Det er en film L og jeg kan se igen og igen. Herligt i har den tradition at se dem nytårsdag. :0)
Nydeligt digi jule-LO. Det er sådan et fint billede af jeres juletræ.
Jeg glæder mig til at se dit færdige scrapperum!!

Jeg ønsker dig og dine et rigtigt godt nytår.

aka sagde ...

Det er godt nok et flot layout du har lavet. (har aldrig selv prøvet at digiscrappe) Det er i hvert tilfælde et lækkert billede. Og superflot baggrund.
Jeg kunne ikke klare Ringenes Herre i 12 timer uden at falde i søvn, men vi har set den mange gange, så efterhånden gør det ikke noget hvis jeg blunder ind imellem !!

Jeg tror da, Emil har syntes, det var dejligt at komme ud blandt de andre unge i aflastningen. Mon ikke det har været sværest for moderen ? (men forstår lige nøjagtig dine tanker!)
Det lyder bare spændende med scrapværelset.....håber på fotos - engang.
Rigtig godt nytår til dig og dine. Tak for alle dine søde kommentarer i løbet af året. Det er bare så hyggeligt.

Pia sagde ...

så flot digiscrap Vi kom også godt ind i det nye år, festede med venner og kom til køjs kl 5 så der var mathed i knæene er jo ikke ung længere så 12 timers film var ikke gået her uden at lukke øjnene nej så hellere 12 timers scrap.

Anne Bente sagde ...

hvor er den bare flot, hvor ville jeg gerne kunne digiscrappe
knusss

Karina Beck sagde ...

Kanonflot og stemningsfyldt Digi LO!!!!!
12 timers film! Er du da vimmer. Tror helt sikkert at JEG var faldet i søvn ; )
Jeg kommer hjem og scrapper hos dig når dit værelse er færdigt, ikk?
Knus og godt nytår.

troll13 sagde ...

Det er bare så lækkert, det LO du har lavet.

Godt Nytår, håber at du kom godt ind i det.
Tak for alle de søde kommentarer, jeg altid får på min blog, jeg undskylder at jeg er så dårlig til at få givet nogen tilbage.
Det håber jeg at kunne gøre bod på her i det nye år.

Marianne sagde ...

Super lækkert og stemningsfyldt LO :) Jeg kan slet ikek finde ud af at digiscrappe - men det her er virkelig skønt :)

Engel sagde ...

Kære Gitte.
Super skønt digi-layout... glæder mig til at finde ud af, hvilken font du har brugt til titlen - for den er da for gennemført!

Med delebørn kender jeg alt til det med, at man ind imellem skal undvære ungerne på tidspunkter, hvor man allerhelst ser dem hjemme! Og hvis Emil føler, at du er ok med det, så har han en strålende aften! Det svære er at være OK med arrangementet som mor! Jeg håber at du kom fint igennem aftenen og fik hygget dig trods alt!
Godt nytår!
Knus Engel...

Margit sagde ...

Sikke fine LO du har valgt... og det sidste nye jule-digiLO er altså VILDT flot... det ved jeg SLET ikk' hvordan man gør!!
Jeg har slet ikke set ringenes herre... men tit tænkt på at jeg gerne ville =0)
Og scrapværelse.... det bliver spændende at se fotos!! ;o)