søndag, oktober 31, 2010

I torsdags var jeg igen forbi scrapfactory  for at scrappe lidt OSH kort. :)Det var igen en super hyggelig aften i selskab med Charlotte, Karina og Nikolette. Denne gang kan jeg vise de kort jeg fik lavet.....fordi jeg var så heldig at Karina havde sit kamera med.:) Tusinde tak for billederne Karina. :)

Materialer karton fra BG autum. Det øverste kort har jeg brugt TH blad dies. Distressede dem og stemplet med SU stemple som jeg lånet af Karina.:) MS punch til kanten. Det nederste kort har jeg brugt Hero Arts skønne blad stempler. Jeg har stemplet på servietter. Bladene skulle dog lige ha' et lille stykke tape på bagsiden ellers krøllede de sammen.Bling bling. Teksten har jeg skrevet i words og printet, klippet ud og rundet med min Crop a dile Corner Chomper
Nu vil jeg se Borgen færdig og bagefter så tro jeg at Emil skal i seng, han har den sidste 1 sagt at han vil i seng. Men klokken er jo også 22 når Borgen slutter :)
Imorgen skal jeg igang med at tapetere inde i scrapværelset :)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
De varmer at læser dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge

onsdag, oktober 27, 2010

Kreativ......!!!

Nej det er absolut ikke mig som jeg snakker om.......det er nemlig Emil som har været super kreativ og dygtig.:) Emil kom hjem idag med en meget fin gave.....en pude som er lavet af en karklud, han har selv ført nålen...siger læren....den er god nok, jeg har set at han selv har syet på puden.:). Han var så stolt og skulle bare ha' den med ind i hans sofa. Nu står den der og pynter imens han ser Pyrus. :O) Puden er også blevet døbt "Pyrus" skrev de i hans skole/hjem bog...;O) Ja hvorfor mon den hedder det....*GG* Ja han elsker bare sin pyrus og alt der er rødt hedder bare Pyrys....;O) På det ene billede siger han lige pyrus imens han vender puden og kigger på den røde bagside :)
Jeg fik så dårlig samvittighed over at jeg ikke selv har været særlig scrapkreativ de sidste mange uge. Så jeg skyndte mig lige at få lavet dette julekort....;O) Arhh lidt kreativ har jeg været, for de sidste 2 torsdage har jeg være ude hos Scrapfactory og scrappe OSH julekort. Dem fik jeg selvfølgelig igen igen ikke tage billeder af ,så I må nøjes med dette som jeg liftet fra det jeg selv lavede hos scrapfactory..:)
Tak for alle jeres søde kommentarer omkring Nicks flytning....nu er jeg ved at komme mig..sådan da.:) Her er bare så tomt efter han er flyttet, synes slet ikke det er særlig sjovt.:( Men han var hjemme i går for at spise aftensmad......det er jo slut på mdr....*gg*;O) Nej det var ikke derfor han kom forbi, han havde tidlig fri og så plejer han at træne sammen med sin far nede i fitnesscentret.:) Men det var rigtig hyggeligt at han var her. :)
Det næste stykke tid bliver der nok lidt stille på bloggen igen. Jeg skal nemlig igang med at istandsætte mit scrapværelse.  :o) Der skal slibe gulv af, tapetserer, malet væggene og jeg har nogle gamle arvestykker som jeg skal ha' istandsat og malet. Det glæder jeg mig ikke til, for jeg er bange for at mit håndled kommer til at gøre ondt  igen.:( Min læge mener at jeg har noget betændelse i det og hvis jeg får lidt smertet så skal jeg tage noget smertestillende, men hvis det bliver forværret så skal jeg til lægen igen.:( Men møblerne skal males, ellers må jeg jo bare tage penslen i den anden hånd....;O).

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det gør at jeg stadig har lyst til at scrappe. :)
I må forsat ha' en dejlig uge og weekend.

mandag, oktober 04, 2010

I fredags fik Nick og hans 2 venner nøglerne til deres lejlighed. Vræææl...hulk....suk...nå men sådan går det jo, og rigtig nok så skal de jo flytte hjemmefra på et eller andet tidspunkt, drengen er jo 20 så hvorfor ikke nu.....øjøj det bliver nok hårdt....Puha. Nå men om jeg vil eller ej så er det på torsdag at Nick flytter officielt hjemmefra.....uha der er jo kun 3 dage til......:o(....
Men hvis jeg skal sige noget positivt så er det en kanon fed lejlighed med en skøn udsigt over fælleden/golfbanen. Vi var oppe i lejligheden i lørdags hvor de var igang med at sætte en væg op inde i stuen, så de får et værelse hver.Det skal nok blive rigtig flot når væggen er helt færdig. De skal tapetserer imorgen...så skal der også lige gøres rent inden de flytter ind...håber jeg...det er jo drenge som flytter ind.....;O)

Nå men tilbage til det jeg egentlig skulle....dette lille kort har ventet længe på at komme på bloggen. Jeg fik lavet det færdigt ca d. 20 august. Så nu tror jeg vist det er på tide at jeg ligger det på bloggen....*gg*;O)
Kortet havde jeg lavet til min farbror som fyldet 70 d.7/7 men han holdt først festen d.21/8.:) Men han fik først gave d. 28/8 da vi var til min anden farbrors sølvbryllup. For desværre kunne vi ikke komme til hans 70 års fødselsdag.

Materialerne er kvist karton og bazzill karton. Blonde. Frimærkerne er fundet på nettet. Tillykke som jeg har fundet HER på scrapsisters forum. Prima blomster. En rest bogside som har gotiskskrift. Node linjen har jeg stemplet på noget malertape, husker ikke hvor node stemplet er fra...:) Sværtet kanterne.
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog
Tusinde tak for jeres søde kommentarer, det gør mig rigtig glad når jeg læser dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.