mandag, oktober 04, 2010

I fredags fik Nick og hans 2 venner nøglerne til deres lejlighed. Vræææl...hulk....suk...nå men sådan går det jo, og rigtig nok så skal de jo flytte hjemmefra på et eller andet tidspunkt, drengen er jo 20 så hvorfor ikke nu.....øjøj det bliver nok hårdt....Puha. Nå men om jeg vil eller ej så er det på torsdag at Nick flytter officielt hjemmefra.....uha der er jo kun 3 dage til......:o(....
Men hvis jeg skal sige noget positivt så er det en kanon fed lejlighed med en skøn udsigt over fælleden/golfbanen. Vi var oppe i lejligheden i lørdags hvor de var igang med at sætte en væg op inde i stuen, så de får et værelse hver.Det skal nok blive rigtig flot når væggen er helt færdig. De skal tapetserer imorgen...så skal der også lige gøres rent inden de flytter ind...håber jeg...det er jo drenge som flytter ind.....;O)

Nå men tilbage til det jeg egentlig skulle....dette lille kort har ventet længe på at komme på bloggen. Jeg fik lavet det færdigt ca d. 20 august. Så nu tror jeg vist det er på tide at jeg ligger det på bloggen....*gg*;O)
Kortet havde jeg lavet til min farbror som fyldet 70 d.7/7 men han holdt først festen d.21/8.:) Men han fik først gave d. 28/8 da vi var til min anden farbrors sølvbryllup. For desværre kunne vi ikke komme til hans 70 års fødselsdag.

Materialerne er kvist karton og bazzill karton. Blonde. Frimærkerne er fundet på nettet. Tillykke som jeg har fundet HER på scrapsisters forum. Prima blomster. En rest bogside som har gotiskskrift. Node linjen har jeg stemplet på noget malertape, husker ikke hvor node stemplet er fra...:) Sværtet kanterne.
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog
Tusinde tak for jeres søde kommentarer, det gør mig rigtig glad når jeg læser dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.

13 kommentarer:

Joan sagde ...

Herligt maskulint kort :)

aka sagde ...

Rigtig flot herrekort. Smart med det nodestempel på malertapen.
Og så var det jo godt, at du ikke forjagede dig med at lægge det på bloggen....haha.

Jeg kan godt forstå dine tanker omkring, at din søn flytter hjemmefra. Det må virkelig være underligt. Men der er da sikkert også en del positive ting ved det: Lækker lejlighed, gode venner at bo med, lærer at klare sig selv - Vi kender vel alle typen, der bor hjemme ved mor til de er 50 !! uha.
(siger jeg, der ikke aner hvordan det er at have en søn der flytter....) Nå, det var bare et forsøg på at trøste lidt...

Tak for alle dine søde beskeder hos mig. Det er altså bare så dejligt. Men synd du ikke var med i lørdags. Ja det var.

Hav en dejlig uge.

bojose sagde ...

Det går nok godt med sønnen din å bo hjemmefra og han skal nok få det fint :) Verst for mor å slippe taket, men det går helt sikkert fint :)

Kjempefint kort, så flott pyntet.

klem :)

Heidi sagde ...

Suk ja tænk din bette dreng skal flytte - godt der er mangeeeee år før Emil og Johan skal det ;)))

Fedt mande kort du har lavet, kan rigtig godt li du har brugt papir fra en gl. bog

Dot Scrap sagde ...

jeg kan kun forestille mig hvordan du har det med at din store dreng flytter hjemmefra...jeg gruer for det selv...og mine piger er kun 8 og 13...men du har ret...de skal jo flytte hjemmefra på et eller andet tidspunkt....suk.
Skønt kort.
Håber vi ses på torsdag hos Nikolette.

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det flot. Godt at du fik taget billedet, for på bloggen kom det jo alligevel ;o)

Pyh forestiller mig ikke at det er sjovt at blive flyttet fra. Jeg synes nu også det ser spændende ud med drengenes nye lejlighed.

Heidi sagde ...

Wow, det er vildt fedt kort :)

Nikolette sagde ...

OK, han flytter hjemmefra, men han er jo alligevel tættere på end da han studerede i Sverige ;-)

Cecilie sagde ...

Det var et smukt kort, som har en fin balance mellem det maskuline og det feminine. Det er dejligt for Nick og vennerne, at de har fundet et dejligt sted at bo.

Karina Beck sagde ...

Jeg kan ikke trøste, jeg frygter selv når drengene flytter hjemmefra.. ; )
Flot herrekort.
Ses vi torsdag?

Pia sagde ...

super rålækkert kort, forstår din følelser når der flyttes hjemmefra

Charlie sagde ...

Ja det er hårdt men også rigtigt når de flyver fra reden. Nu har han jo været en del væk sidste år, så du slipper måske for at smide mad osv. ud som vi gjorde da Mie var flyttet - det tog lidt tid at vænne sig til at handle til to og ikke tre. FINT kort til onklen. Og smart med stempel på malertapen. =0)

troll13 sagde ...

Uhhh, det må være hårdt at sønike flytter, men selvfølgelig bliver man nød til at give slip ;o))
Jeg har lige nogle år at "løbe" på inden det bliver min tur :o))

Skønt kort du har lavet, vildt flot pyntet :o)))