torsdag, maj 27, 2010

Ej nu gider jeg altså bare ikke at ligge syg mere. Først lå Emil syg og var hjemme hele forrige uge så blev det min tur igen igen i sidste uge.:( Emil's humør har heller ikke været det bedste det sidste stykke tid. Nu er den energi jeg ellers havde lidt af tilbage bare helt væk.:( Men det er jo bare op på hesten igen som man jo siger. Så træningen er igen på programmet og jeg har været i fitnesslokalet i tirsdags, og jeg skal træne mindst 2 gange om ugen. :) 
Det sidste stykke tid har der ikke været tid til så meget scrap. Det eneste jeg har fået lavet, er et LO til Nick, det skal bruges til noget som han skal ha' om præcis 14dage, men lige nu kan jeg ikke sige hvad det skal bruges til.;O). For jeg ved at han nogen gange kigger forbi bloggen.:)

Materialerne er alm karton. Roserne og swirls er Tim Holtz dies. Roserne har fået glimmer mist. Swirls er blevet embosset med sølv. Rødt bånd. Journaling fra Heidi Swapp
Billedet har jeg printet ud på hvidt Bazzillkaron Jeg har set at majer har lavet nogle LO hvor billederne er printet på det karton. Jeg synes det giver en fed effekt.:)
Lidt positivt har der dog været midt i al sygdom. Jeg har modtaget Nicks studenter hue.:) Den måtte jeg bare lige ligge på lederne af studenterhuen på bloggen.(har fået lov af Nick);O) For jeg er bare så utrolig stolt af ham :) Tænk han har gået i gymnasiet i 4 år, det er altså uden at dumpe...mange tror at han har måtte gå om, når jeg siger at han har gået der i 4 år.:). Han fandt et gymnasiet i Vännäs hvor de havde snowboard som linje fag, så satte han alle sejl til for at blive overført til Liljaskolan. Men da var han allerede startet i 2.g, så han måtte lige fuldføre det år før han kunne starte op i 2.g på Liljaskolan. Det passede også udemærket for fætter skulle med der op. Han var lige startet i 1.g.
Tænk om 14 dage er det næsten 2 år siden at ham og fætter kørte mod Sverige, nu kommer han allerede hjem, jeg mente da han tog afsted at det først var langt ude i fremtiden før at han kom hjem, men det er snart...:) Hold da op hvor går tiden bare hurtigt. Ih hvor jeg glæder mig til at se ham igen og se ham med huen på. Han har virkelig fortjent at få den på. :):):)
Jeg har ikke glemt jer skønne blogger men sygdom satte jo lige en kæp i hjulet på min blogsafari, men det vil jeg prøve at indhent imorgen. :) Nu vil jeg se at få scrappet lidt igen. :)
På lørdag skal jeg lige forbi SAM og kun kigge ;O) Håber jeg ser nogen af jer der, men hvis jeg ikke ser jer og I ser mig så spænd lige ben....;O)
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og jeres søde kommentarer.
 Det varmer at læse dem og de gør at jeg stadig har lyst til at scrappe.:)
I må forsat ha' en rigtig skøn uge og weekend.
Knus:)

fredag, maj 14, 2010

Jeg vil lige vise hvad jeg har snoldet idag......;O) Jeg var lige forbi ChaDor som har fået en ny butik, eller dvs hun er flyttet lige ind i butikken ved siden af hvor hun lå før. Butikken er blevet endnu større, og hun har fået flere varer.:) *gg* da jeg kom ind i butikken var det første hun sagde var "at hun havde fået nye bånd hjem"...*gg* ja jeg har vist også købt en del bånd hos ChaDor. ;O) *fnis*
Jeg opdagede at hun havde fået nogle skønne muffens fra Aspegren hjem.....dem måtte jeg bare eje. De er så fine, der skal et juletræslys i midten. Men jeg må lige på loftet for at hente dem, for de blev vist pakket ned med julepynten.:) Kage opsatsen er fra min blomsterhandler Blomster Feen, en super lækker blomsterbutik.:)
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer. :)
I må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus :)

onsdag, maj 12, 2010

Lige et lille pip fra mig, det er ikke blevet til så meget scrap den sidste uges tid, min energi har været = med 0.:o\ Så nu skal det være slut, så nu har jeg meldt mig på 2 fitness hold i næste uge, for nu er jeg godt gammeldags træt af at jeg bare ingen energi har til ret meget efterhånden. Så nu skal det være, yes.:)

Min mor holdte sin 65 års fødselsdag i lørdags. Så jeg fik lavet denne bog til hende. Det var meningen at jeg ville lave en årskalender så hun kunne skrive alle mærkedage som er i løbet af året. Men da jeg først gik igang onsdag aften, og der jo er 12 mdr på et år, dvs = 12 sider. ;O) Så kunne jeg godt regne ud at jeg ikke kunne blive færdig til om lørdagen.:) Så jeg lavede en bog hvor hun skal svare på nogle spørgsmål som vi børn, svigerbørn og børnebørn gerne ville spørge min mor om. Jeg så den lavet i det nye Ett Trykk blad. Jeg synes det er en super god ide at få en masse af vide om ens mor eller en anden person i familien som man holder af. For når personen er faldet bort, så har man kun de minder man selv har skabt med personen og ikke personens egne oplevelser af deres liv.
Forsiden af bogen
Første siden inde i bogen
Bagerste side inde i bogen
Bagsiden af bogen.
(der skulle ha' været en filmstrimmel med alle vores ansigter.
Men det kunne jeg ikke nå at få lavet færdigt.
Så det kommer på næste gang jeg kommer forbi min mor).:)
Materialerne er en bog. Papir fra MME Bella Bella. Tim Holtz nye dies, (1000 tak for lån Connie) Tim Holtz distressing ink pad. Hero arts clear stempler: Antique engravings. Swirls fra Prima. Hjemmelavet blomster. Just-rite stempel. Bånd. Gammel bogside. Blad guld. Glansbilled sommerfugle. Brads. Charms sommerfugl. Lille kuvert.


Kortet skulle jo også laves men jeg var løbet tør for idéer. Så jeg hoppede lidt rundt på div. blogge og fandt et super flot og hurtigt kort HER. Det måtte jeg bare lifte. Så min Zutter distress-it-all kom lige på overarbejde igen. (Det har godt nok været det bedste køb jeg længe har gjort....ja lige på nær mine Hero arts stempler og Tim Holtz dies):O)
Forsiden af kortet.
Kortet inden i.
Bagsiden af kortet.
Materialerne er Webster pages papir i 6x6. Hero Arts clear stempler Antique Engravings. Lille kuvert. Just-rite stempel. "Hjertelig tillykke" er printet. Glansbillede sommerfugle. Eye-lets. Silke bånd.

I morgen skal Emil på aflastningen til fredag eftermiddag. Vi skal i biografen i morgen aften, for første gang i......uha det kan jeg næste ikke huske hvornår vi sidst var i biffen samme alene. Vi fik fribiletter af mine 2 svigerinder og svogere. Det var istedet for en blomst. Tror de mente at vi trængte til at komme lidt ud. DET har de nok lidt ret i...:). Vi skal ind og se Robin Hood, det glæder jeg mig til. Jeg har set traileren, den så rigtig god ud. :)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer at læse dem og det er dem som holder mig igang med at forsætte med at blogge. :)
I må forsat ha' en dejlig uge.
Knus Gitte

torsdag, maj 06, 2010

Jeg har fået lavet nogle blomster med min nye Tim Holtz dies..mums den dies er lækker.:) Jeg fandt noget ubleget lagenlærred og et par af Emils cowboy bukser som havde et meget stort hul på knæet, de blev sprætte op og kom i diesen....;O) Jeg er super glad for resultatet. Det er ikke de sidste jeg har lavet blomster med den dies.:)
Jeg har givet jeansstoffet en omgang med mit glimmermist Black gold og Midnight Blue. Bagefter krøllede jeg blomsterne og tørrede dem. De lyserøde som er lavet af ubleget lagenlærred har jeg farvet med Tim Holtz ink pad milled lavender. Blomsterne har jeg syet sammen. Jeg har brugt gamle perler, perlemors knapper og lærredes knapper til midten. De små jeans blomster har ikke fået noget i midten, for jeg ved ikke lige hvad jeg skal bruge dem til nu.:)
Jeg vil ønske jer allesamme en rigtig god weekend, måske lidt tidligt med jeg når desværre ikke at blogge eller komme på blogsafari mere i denne uge.:) Har vist lige lidt for mange projekter igang. Så bloggen må lige passe sig selv resten af ugen.;O)
Men tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi og for jeres søde kommentarer.
Det varme at læse dem.:) Knus :)

søndag, maj 02, 2010

Så fik jeg lavet maj månedes kalender side. :) Det skulle ha' stået "mom" på siden, men nu da det er Nicks tur til at komme på kalendersiden så blev det kun til blomsten og et tag. Jeg har brugt Just-rit stemplerne til ordene. :) Jeg har taget billedet her til aften så jeg synes det er blevet lidt mørkt. Prøver igen imorgen.:)
Jeg tror lige jeg kan nå en lille ½ time ved scrapbordet inden Emil skal i seng. Jeg er igang med en gave som min mor skal ha' på lørdag, hvor hun holder sin fødselsdag.:)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.