onsdag, maj 12, 2010

Lige et lille pip fra mig, det er ikke blevet til så meget scrap den sidste uges tid, min energi har været = med 0.:o\ Så nu skal det være slut, så nu har jeg meldt mig på 2 fitness hold i næste uge, for nu er jeg godt gammeldags træt af at jeg bare ingen energi har til ret meget efterhånden. Så nu skal det være, yes.:)

Min mor holdte sin 65 års fødselsdag i lørdags. Så jeg fik lavet denne bog til hende. Det var meningen at jeg ville lave en årskalender så hun kunne skrive alle mærkedage som er i løbet af året. Men da jeg først gik igang onsdag aften, og der jo er 12 mdr på et år, dvs = 12 sider. ;O) Så kunne jeg godt regne ud at jeg ikke kunne blive færdig til om lørdagen.:) Så jeg lavede en bog hvor hun skal svare på nogle spørgsmål som vi børn, svigerbørn og børnebørn gerne ville spørge min mor om. Jeg så den lavet i det nye Ett Trykk blad. Jeg synes det er en super god ide at få en masse af vide om ens mor eller en anden person i familien som man holder af. For når personen er faldet bort, så har man kun de minder man selv har skabt med personen og ikke personens egne oplevelser af deres liv.
Forsiden af bogen
Første siden inde i bogen
Bagerste side inde i bogen
Bagsiden af bogen.
(der skulle ha' været en filmstrimmel med alle vores ansigter.
Men det kunne jeg ikke nå at få lavet færdigt.
Så det kommer på næste gang jeg kommer forbi min mor).:)
Materialerne er en bog. Papir fra MME Bella Bella. Tim Holtz nye dies, (1000 tak for lån Connie) Tim Holtz distressing ink pad. Hero arts clear stempler: Antique engravings. Swirls fra Prima. Hjemmelavet blomster. Just-rite stempel. Bånd. Gammel bogside. Blad guld. Glansbilled sommerfugle. Brads. Charms sommerfugl. Lille kuvert.


Kortet skulle jo også laves men jeg var løbet tør for idéer. Så jeg hoppede lidt rundt på div. blogge og fandt et super flot og hurtigt kort HER. Det måtte jeg bare lifte. Så min Zutter distress-it-all kom lige på overarbejde igen. (Det har godt nok været det bedste køb jeg længe har gjort....ja lige på nær mine Hero arts stempler og Tim Holtz dies):O)
Forsiden af kortet.
Kortet inden i.
Bagsiden af kortet.
Materialerne er Webster pages papir i 6x6. Hero Arts clear stempler Antique Engravings. Lille kuvert. Just-rite stempel. "Hjertelig tillykke" er printet. Glansbillede sommerfugle. Eye-lets. Silke bånd.

I morgen skal Emil på aflastningen til fredag eftermiddag. Vi skal i biografen i morgen aften, for første gang i......uha det kan jeg næste ikke huske hvornår vi sidst var i biffen samme alene. Vi fik fribiletter af mine 2 svigerinder og svogere. Det var istedet for en blomst. Tror de mente at vi trængte til at komme lidt ud. DET har de nok lidt ret i...:). Vi skal ind og se Robin Hood, det glæder jeg mig til. Jeg har set traileren, den så rigtig god ud. :)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer at læse dem og det er dem som holder mig igang med at forsætte med at blogge. :)
I må forsat ha' en dejlig uge.
Knus Gitte

8 kommentarer:

pia overgaard sagde ...

Sikke en god ide med den bog. Skønt minde at have og da også en sjov ting at lave sammen! Flot flot lavet!
Rigtig god tur i biffen!

Pia sagde ...

super flot det du har lavet og flot opsætning, jeg har købt TH papiret hos scrapfactory og de findes i 12x12 mapper med hver 36 stk super lækkert og kraftigt 2 sidet papir til 129 kroner

Karina sagde ...

Superflotte sider og kort. Det ser kanongodt ud med de rustne elementer!
Og selve ideen med bogen lyder rigtig godt. Jeg savner i hvert tilfælde en masse oplysninger fra min mor og far..
Rigtig gode fridage og god fornøjelse i biografen.
Knus.

jayne sagde ...

Hej søde gitte....
Det kan godt være at du ikke har så meget energy har .. men det ses altså ikke på alt det du laver... Rigtig god ide med bogen... Har i forskellige så stillet spørgsmål ??? Men super lækker bog.. og kortet tror jeg da også jeg må lifte... super mange lækkere ting du altid laver...

Håber du får en rigtig hyggelig bif tur. med fam.. tror også i trænger til lidt hygge :-)
knus jayne

Connie sagde ...

Du arbejde da godt under tidspres. Super flot bog og kort til dig mor. Ideen med bogen er rigtig god.

Og selv tak.

God mini ferie og tur i biffen.

Knus

Heidi sagde ...

Hvor er det bare flot waww og en super god ide syntes jeg :o)
Lyder som en super ide at komme en tur i bio og ja når ikk engang du husker hvornår i sidst var vil jeg også bare sig - kan i sååå komme a sted ;o)

ps. jeg hepper på dig med fitness wawww Gitte godt gået

Rigtig god weekend knus

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle fine ting, som du trods tidsnød, fik lavet til din mor! God fornøjelse med Robin Hood!

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det en dejlig bog!!! Og så flot lavet, det ser super godt ud. Og hvilken god ide også...
Smukt kort du har lavet til, det hele harmonerer så flot!
Rigtig god weekend til dig.