tirsdag, december 07, 2010

7.december.

Jeg var i Netto for et stykke tid siden, hvor jeg så at de havde nogle små julelygter. Det var bare små syltetøjsglas som var brugt. De kostede ca. 25 kr pr stk. og det ville jeg bare ikke give for dem. Så kom jeg i tanke om at jeg havde et par syltetøjsglas der hjemme....;O) Så her er resultatet. Blonde bånd. Julebilleder som jeg var med i en i en blogcandy som jeg vandt sidste jul hos Kit. Jeg kom glimmer rundt om billedet.:O) Super hurtige og søde julelygter hvis jeg selv skal sige det...;O)
                                            

Så lige side 7 fra julebogen.:O)
Senere i dag vil jeg igang med at lave tags til julebogen. Hvis jeg ikke får det gjort nu så er jeg sikker på at jeg aldrig får julebogen helt færdig. ;o)
Igår aftes troede jeg at jeg bare lige skulle på en hurtig blogrundfart. Men for søren hvor har I bare rigtig julehygget på jeres blogge. Desværre nåede jeg ikke hele vejen rund, men jeg forsætter senere idag. :)

Nu vil jeg se at få startet min vaskemaskine så jeg kan få bund i min kæmpe vasketøjs bunke. Så skal jeg så ud og handle....:o( Men når jeg så har gjort det så skal jeg lige et smut forbi min veninde og ha' en kop kaffe.:) Måske jeg skal tage et billede af det....altså af kaffen hos min veninde og ikke kaffen.;O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer her i denne kolde tid.:)
I må ha' en rigtig dejlig 7.december dag.

6 kommentarer:

aka sagde ...

Haha. Ja det er fast arbejde at kommentere på julebloggene. Det vælter frem med spændende indlæg og ideer.
Som nu her hos dig. De glas er da søde - og bestemt mere end 25, - kr værd !!
Din julebog har bare sådan nogle glade farver. Og jeg tror også det er klogt at lave den nu....

Og sikke et program du har for dagen idag....god fornøjelse.

Karina Beck sagde ...

Det er nogle søde glas, du fik lavet og garanteret meget flottere end de købe nogle..
Du må have en god 7. december dag.

Margit sagde ...

Ja... det er godt nok om-sig-gribende at være med her i december... jeg synes jeg sidder på min flade og skriver og skriver!!
Men det er nu så hyggeligt.
Fine glas du selv har lavet... og ved du hvad... de er garanteret meget smukkere end dem fra NETTO... hjemmegjort er VELGJORT.
God fornøjelse med dit dagsprogram... det lyder lidt hektisk!! ;o)

Connie sagde ...

Hvor er de glas søde og hvorfor gi penge for ting vi selv kan lave - så er der flere penge til scrap og nye behov. LOL

Håber du har haft en god dag med det program for dagen.

Charlie sagde ...

Beklager forsinkelsen - men der er LANGT rundt i år til alle bloggene. Så du må nøjes med en kommentar der dækker flere i dag. Supersøde små lygter - helt sikkert og dejligt med en tur til Sverige - de har megen sød julepynt derovre og din luciaremse er så kær. Netop Lucia har de jo meget styr på i Sverige med kåring af årets lucia i små byer osv. God tirsdag aften til dig og dine.

Mutte sagde ...

Det er nogle rigtig søde julelygter du har lavet.