mandag, december 06, 2010

6. december

Endelig hjemme igen....efter en skøn tur til Stockholm med et par af vores venner. Det er 3. gang vi rejser med dem. Så nu er det næsten blevet til en tradition at vi bare skal på vore årlige juletur sammen.:) Det er så hyggeligt at rejse med nogen som har de samme interesser som vi selv har, gå på museum, være på julemarkeder i flere timer...(det er mest os "piger"), og sidde på 1 pub eller 2 (det er mest "drengene",de er også medlemmer af danske ølentusiaster, så de må jo ud og se hvad man kan få af øl i den store verden....*gg*) :O) Vi tog hjemmefra kl 10 i torsdags og vi troede at vi skulle flyve kl. 12.55 men desværre var flyet 1time forsinket fordi det sneede rigtig meget i Stockholm. Men vi kom da frem til hotellet kl. 16 i stedet kl 15.  Men vi kunne da stadig nå at se os omkring i den bydel vi boede og så få noget aftensmad..:) Det var en kanon hyggelig tur og vi fik set en masse og gået meget.:O) Selvfølgelig fik jeg taget rigtig mange billeder. Nogle af dem skal selvfølgelig ind i min julebog. :)
Desværre var det ikke så nemt at komme hjem.....:o( Vi ankom til Arlander kl.12.30 ca 1½ t før vi skulle flyve hjem. Men kort tid efter var flyet aflyst til ubestemt tid.:( Men vi blev da booket om til kl 19....skønt tænkte vi...bare vi kommer hjem.:O) Men afgangen blev udsat endnu en gang, vi fik af vide at CPH kun havde en bane hvor flyene landede og lettede fra, så det blev en meget lang dag på ca.9 timer i Arlander lufthavn.:o(. Vi sad først i flyveren kl. 20.25....øj øj hvor var i trætte da vi ankom hjem kl ca. 23 puha sikke en 2. søndag i advent. Vi fik slet ikke tændt lysene i adventkransen så det må tændes i aften når Emil er kommet hjem.

Lige side 6 i min julebog.:O) Brugt ternet tape fra Tigeren. De små hjerter er fra Hero Art.:)
Vi var jo selvfølgelig også forbi en skøn lille scrapbutik som ligger i Stockholm. Den hedder Pyssloteket og ligger i kælderen på Valhallavägen 48. Den er et besøg værd hvis I skulle kommet til Stockholm en dag. :) Så skulle jeg jo også lige shoppe lidt....;O) Jeg fik købt TH blok med julepapir, en memento sort stempel pude og Nellie Snellen stempel med den lille ko....den er cute..;O) Vi var også forbi en hobbybutik hvor jeg fandt en laksegl med en lille sommerfugl. Tilsidst var i Panduro Hobby hvor jeg fandt nogle super søde julestempler. :)
Lige lidt billeder fra Stockholm
Billeder fra Vasamuseet.
Efter vi havde været på Vasasmueet var vi også forbi Skansens museumsbutik hvor jeg købet den lille række med Lucia og en lille nisse.:)
Mine scrapkøb og den lille Lucia ranke.

Om lidt kommer Emil hjem efter han har været på weekend på kvisten. Jeg når desværre ikke rundt på jeres skønne blogge før i aften. Men jeg glæder mig til at se hvad I har lavet de første dage her i julen imens jeg var i Stockholm.:)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog her i den travle juletid og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig 6. december aften.:)

10 kommentarer:

jayne sagde ...

Hold da op et langt indlæg.. super hyggeligt at læse.. lyder som en hyggelig tur i har været på. ( undtage hjemrejesen ) God tradition. Elsker traditioner . Fine ting du fik købt. :-) skægt at man altid lige skal have noget med hjem.. kvinde gen :-)

Nå men jeg er stadig ikke på toppen, men prøver at se om jeg ikke kan få pakket lidt idag. ellers må det blive imorgen. skal først flyve om aftenen. Men følger jeres blogge så godt jeg kan fra det varme syd. Fin bog du har lavet. Glæder mig til at se den helt færdig. Tager du den med næste gang vi ses ?? kmus

aka sagde ...

Sikke da en dejlig tur, fyldt med oplevelser - og lækre indkøb.
(Bare lige en træls hjemtur.)
Det ser da også ud til, at I har været ret meget rundt og fået set noget.
Tak for alle de fine fotos.
Og hav en hyggelig aften på blogrundfart. Der er virkelig gang i den rundt omkring.

Engel sagde ...

Kære Gitte. Hold da op et skønt indlæg. og det lyder til at I har haft en dejlig tur til stockholm... Tak for kigget - super skønne billeder som altid!
Knus Engel

bojose sagde ...

Den boken din blir kjempefin :)
Litt av en tur du har vært på, fine bilder du har tatt og flotte ting har du også kjøpt.
Kos dere med adventslystenning i kveld :) klem :)

Margit sagde ...

Hvor er du heldig... Stockholm er sådan en skøn og hyggelig by...
Og lækre billeder du har taget - synes ellers det var svært at få gode billeder på Vasa fordi der var så mørkt!!
Og lækre ting du har snoldet!!
Tak for kigget og din fine beretning ;o)
Også god aften til dig.

Anne Kristine sagde ...

Så koselig å komme til bloggen din igjen...herlig julestemning hos deg :o))
Og SÅ flott julebok du lager...KJEMPEFLOTT!!!
Ha en fortsatt fin førjulstid.
♥♥♥
Klem Anne

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en hyggelig tur trods transporten. Og at komme ind i en scrapbutik er vel heller ikke så dårligt. Er den svenske krone stadig god??
Flot side i din bog.

Anne Bente sagde ...

åh,,,, hvor lyder det dog hyggeligt, og fpr en flot side igen

knusss

Cecilie sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig tur og en skøn tradition. Måske I skal en tur til Bonn og Köln næste år ;o)

Annette sagde ...

Skønne billeder fra Sverige - lyder også til i har haft en dejlig tur. Og skønne scrap ting du har fået købt.

Glædelig 7. december