onsdag, december 01, 2010

1.december

Så blev det endelig 1.december. Jeg er bare vild med julen. :) Men mit julehumør er dog ikke helt i top endnu. Men det blev da lidt bedre igår da Nick og jeg fik hentet pynten fra loftet og vi fik pyntet op inde i stuen. Vi starter altid med at pynte op inde i stuen og stille og roligt breder julen sig til resten af lejligheden.:O)

Jeg har sat mig for at jeg igen i år vil juleblogge indtil d. 24. dec. Tror faktisk at det er 3. gang jeg gør det så nu er det jo næsten blevet en tradition for mig. Så synes jeg også at det er ret hyggeligt at kigge rundt hos alle jer andre som også juleblogger. Så kan det måske være at mit julehumør stiger samtidig med at dagene nærmere sig juleaften.:o)

Her er min første side i min julebog. Nu har jeg også snakket om det i 2 år at jeg ville lave en julebog. Nu har jeg endelig fået lavet den og jeg er rigtig glad for den. Der skal sætte tags i lommerne, men de kommer senere for jeg vil tage billeder af lidt af det jeg lave i december dagene. Derfor kun tomme sider indtil videre, men jeg skal nok ligge billeder ind når jeg ændre i bogen.....:)
Jeg har lifter bogen fra Rikke som har lavet den til Love2scrap. I kan finde hendes Her den er bare så lækker. Jeg er rigtig glad for at Mette "lokkede" mig til at lave den...tak for det Mette.;O)
Jeg har brugt ensfarvet karton. Julepapir fra Imaginisce, BG og Dreampapers Dream Basic. Julebånd fra gemmeren og fra Imaginisce. Knapper.
Nu må I altså ikke blive sure på når jeg siger det her....vel, for Emil har ikke set julekalender.....ej hvor lyder jeg streng når jeg skriver det.....;o\ Men jeg er bange for,at han hele tiden vil se Pyrus inde på vore fjernsyn i stuen. Vi har nemlig engang for længe siden, givet ham lov til at se Pyrus inde i stuen. Så da vi skulle se tv så blev han hys....meget hys...så det tør jeg ikke igen. Men jeg håber at I bliver glad igen,når jeg nu skriver at han får den i gave i næste uge. Så kan han se den lige så tit han vil, inde på hans eget fjernsyn. :O)

I må ha' nogle rigtig dejlige juledage.
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog.
Det varmer i denne kolde tid at læser jeres søde kommentarer.

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

det er bare en god ide med den julebogdet blir du glad for, jeg er sikker på han bliver glad når han får pyrus .
ha en fortsat god 1 december

knussss

Cecilie sagde ...

Juhu! Det er så hyggeligt at læse med hos dig; også i december. Det er en god idé med en julebog - jeg bruger nok mest min blog egentlig. God arbejdslyst med din bog.

aka sagde ...

Fænomenet med en julebog har jeg først hørt om idag. Men det er da lidt spændende. Og flot ser den ud.
Og Pyrus: Grimme mor ! Puha.

Sjovt men det er nøjagtigt det samme her. Vi er trætte af at TV i stuen er blokeret af Pyrus i hele december. Og dvd'en samtidig - til at optage samme program samtidigt !!! Især når H. har 2 værelser med dvd på begge. Men hun kan ikke se TV direkte på dem.
Så vi gør nøjagtig som jer i år. Vi køber DVDen færdig.
Det er også vores TV - vi bor her jo også - trods alt. haha.
Utroligt som de unger ligner hinanden på mange områder.

Tak for alle dine kommentarer. Virkelig hyggelig og dejlig læsning.

Margit sagde ...

Nej... I er ikke onde, - det er da forståeligt, og jeg føler mig sikker på, at Emil faktisk er ligeglad om det er den ene eller den anden udgave - bare det er Pyrus... =0)
Den julebog ser spændende ud... glæder mig til at følge med i den.
Tak for alle dine søde kommentarer på bloggen ;o)