mandag, november 29, 2010

1.søndag i advent

Så er jeg online igen....i sidste uge var jeg uden internet i et par dag....øj hvor var det bare øv øv. Jeg kunne kun åbne min mailbox og blog med ikke læse mine mails eller ligge kommentarer, :o(. Men jeg har ikke kedet mig imens, for jeg har fået lavet min julebog færdig, lavet et LO, og sat tapet op inde i min scrapværels :) Kunne nette så ikke ha' været nede da Emil og jeg lå syge forrige uge...typisk.;O)
Vi er heldigvis blevet friske igen og Emil nyder som altid det skønne snevejr. Tænk han glemmer helt at se Pyrus. En dag hvor det sneede næsten hele dagen, havde han slet ikke set Pyrus. Det har jeg aldrig oplevet før.:O)

Så blev det endelig 1.søndag i advent. Her er min adventskrans for 2010. Jeg har altid været vild med Disney Bambi film, så da jeg så at Føtex havde fået kronhjort (bambis far) hjem, måtte jeg bare over og købe den. :) Desværre har jeg ikke fundet Stampe endnu, men kigger stadig.;O)
I lørdags var vi til farsaften os min mands anden søster. De skulle lave mad fra USA. Så vi fik Chili con carne med nachos The Texas style. Dessert var 4 forskellig pies.....mums mums lækkert lækkert kan jeg  bare sige. Jeg er stadig mæt af alt det mad vi fik. :O) Lige en lille collage med alle lækkerieren.:)
Vi havde også en værtinde gave med.....Jeg lavede jo selvfølgelig et LO. Scrapbooking er jo meget udbredt i USA så derfor lavede jeg et LO til dem. Jeg har brugt deres scanningsbilledet og sat et lille billede i af både mor og far:O). Jeg har holdt det i Hvid, rødt, sort og sølv. Det er de farver som de har indrettet deres hjem med. :)
Close up af detaljeren.
 Endnu et close up.
Materialerne er Hvidt karton. MS sommerfugle punchs. Bling bling. Blomster. Blonde. TH målebånd. TH Tags die hvor jeg kun har brugt udskæringen til billedet. Retro blomster punch. Dem har jeg sværet i kanterne og formet. Tutten har jeg fundet i det nye Scrapbooking m.m. Syet på maskinen rundt kanten en en zig-zag søm. Alfabetet er fra Sizzix Blackboard Blues. Bogstaverne har fået glossy. En doily som har fået blad sølv. Små brads hjerter. Sort dapper og Distress Crackle paint:Rock Candy fra Ranger.

Det blev vist et meget langt indlæg, men jeg håber I kunne holde jer vågen.:O)
Imorgen kommer Nick hjem og spiser. Vi skal på loftet og hente julepynten ned Glæder mig til at Nick kommer forbi og at julepynten skal ud af kasserne og op og pynte. :)
Imorgen vil jeg se at komme rundt på jeres blogge og se hvad I har lavet af skønne ting og sager. Nu vil jeg trille i seng....;O)

Jeg er så glad fordi I har tid til at kigge forbi min blog og ligge en sød kommentar.
Også selv om jeg ikke lige når forbi jeres blogge. Tusinde tak for det.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.:)

10 kommentarer:

bojose sagde ...

Så nydelig adventslysestake du har, søte rådyr. Kjempefint med glass, speil og røde lys.
En kjempefin LO som er nydelig pyntet.
klem :)

Charlotte sagde ...

Åhhh et fantastisk fint LO af den lille i maven. Det må da have gjort forældrene glade.
Det ser ud til at USA aftenen var ret gennemført. Lææææækre pies og chips og dip osv. Hyggeligt at i afholder disse temaaftener. :0)
Nydelig advents"krans". Synes det er en god ide at bruge lysestager, som du har gjort. Og fint med bambierne - det er altid så kære. :0)
Rigtig god tirsdag til dig.

Heidi sagde ...

SMUK advent du har - kan rigtig god li den :)

Det lo er simpelhen bare flot waww Gitte - og så flot at du har holdt det i få farver - elsker du har syet rundt i kanterne smukt :)

Lyder som en hyggelig weekend og endnu mere hyggeligt med julepyntet frem og besøg til aftensmaden :)

Rigtig god dag til dig

Panduro´s Scrapbooking Designteam sagde ...

Hvor er det bare en utrolig smuk adventskrans og bambi er da for nuttet.
Dot

Anne Bente sagde ...

wawww hvor er det dog flot din adventsdekoration,

og super flot lo.

Brit sagde ...

Super lækkert LO du har fået lavet... Fyldt med mange gode detaljer, som lige skal nærstuderes lidt....

lam sagde ...

dejlig enkelt og elegant advendtskrans.
Skønt layout og rigitg glædlig 1 december

jayne sagde ...

Hvor er der bare dejlig julestemning og hygge hos dig... Kan næsten fornemme varmen og gløggen.. hi hi.. Hvor er det et fint LO af den lille .. Den må jeg lifte til mit barnebarn. syntes det er genialt.. og skønne enkle farver..

Fantastisk tema i har haft med US.. totalt gennemført..

dejlig 1 december til dig og familien..

knus

Karina Beck sagde ...

Hvor er det flot dit layout. Lækker enkel opsætning!
Bambi og ugle hvad mere kan man ønske sig.. suk ; ) : )

God 1. december til dig og god tur.

Anonym sagde ...

det er virkelig et flot layout du har lavet!