onsdag, november 25, 2009

Sygdom og fødselsdags kort.

Åh hvor træls min mand og jeg har ligget syg hele sidste uge. Han med en omgang forkøles og jeg havde ondt i halsen, så havde vi begge også influenza- symptomer men det var kun virus så vi skulle bare slappe af og sove når det var muligt. Hvilket jo ikke er så nemt når Emil er hjemme. Men det har godt været meget stille her hjemme for jeg mistede stemmen og min mand mistede hørelsen. Så den eneste larm der var, var når min mand så fjernsyn eller når han råbte "hvad" når han ikke hørte hvad jeg sagde til ham.:) Emil hyggede sig rigtig, han løb en del rundt og råbet "larmer". Egentlig ret sjov for, da han sagde det første gang ,var det da hans far råbet "hvad siger du" inde fra stuen (han troede jeg sagde noget til ham ude fra køkkenet, hvilket jeg ikke gjorde)..;o) Eller siger han det kun når han selv larmer, så råber han "larmer" så svare jeg ham "larmer du"? "NEJ" råber han tilbage imens han griner. Lidt humor har han den "lille":o) Han har været i super godt humør imens vi har ligget syge. :) Han har ikke reddet sig noget endnu, det håber jeg heller ikke at han gør. Så hans + min egen morgenmad står på smooties med en masse appelsiner.......:) Så håber jeg at smootiesen kan få min energi helt i top igen og så også holde den rigtige influenza kan holdes for døren.:)

Vi var til fødselsdag i lørdags. Så jeg skulle ha' lavet et kort, selv om jeg ikke orkede det og kunne ikke rigtig komme igang med det. Jeg havde tænkt på at købe et kort til dem. Men nej det ville jeg dog ikke ha' hængende på mig....*gg* Så syg eller ej så skulle det bare være færdig, det tog mig også 3 dage at få det færdig. Så er jeg ikke helt tilfreds med det alligevel. Men jeg fik da mine Hänglär stempler i brug.;o)

Materialerne Ensfarvet karton, kvistkaron og baggrunds papir er fra BG(tror jeg). Hänglar stempler farvelagt med akvarelfarver. Tillykke stemplet er stemplet på transparent Martha Stewart snefnug punch. Bånd. Blomster er lavet af baggrundspapiret. Bling bling. Sværtet rundt kanterne.

Nå nu vil jeg takke af og komme ind og få malet den sidste væg inde i stuen færdig. Jeg var begyndt at male om inde i stuen inden jeg lagde mig syg. Jeg var lidt træt af at se på den gamle farve hele ugen og at det har taget så lang til at blive færdig. Men nu kan jeg lige nå at give den sidste gang inden Emil kommer hjem.:) Åh det bliver skønt at få ryddet alle maler tingene væk og sat møblerne helt på plads. Jubii Så skal jeg bare vente til det bliver lørdag......så skal jeg ha' pyntet op til jul....:)

Iaften vil jeg smutte til Dreampapers hvor Annette afholder det sidste freescrap....snøft...men jeg er sikker på at det bliver lige så hyggeligt som det altid har været.:) Jeg glæder mig..:)Måske er jeg heldig at se nogen af jer der...:)

Tak for jeres søde kommentarer på min blog, det varmer altid at læse det I har skrevet. Det er med til at få mig til at forsætte med at scrappe.:)Tak:)

I må ha' en rigtig dejlig scrapuge.:)

fredag, november 13, 2009

Hybrid sølvbryllup....

's kort.....;o) Jeg fik lavet endnu et bestillings kort, denne gang var det til et sølvbrudepar.

Jeg har denne gang brugt digi-papir da jeg ikke havde noget papir som jeg synes passede til det jeg ville lave. Det er nok ikke sidste gang jeg bruger digi-papir til kort.:).

Digi papiret har jeg fra en freebie pakke som jeg fandt hos digiscrapbookingboutique.ch Jeg har dog ændret farven i Piscasa da det ene var babyblå og det andet lysegrønt. Det er printet ud på A4 karton. Sølvglimmer karton fra AC. Tallene har jeg embosset med sølv.;) Blomsterne: den store har fået lidt sølvembossing på spidserne, den lille har fået perfect perls perlemor. Prima blomster har fået sølvspray. Sølv bards. QK hjerter som jeg har sat inden i kortet, resten fra hjertet har jeg sat uden på.Pins hjerter. Metal charms og sølvperler.. :)
Inden i kortet har jeg brugt mit skønne rullestempel fra SU rundt kanten. Teksten har jeg også fundet på samme digi side som ovenfor. Det er printet på transparent

I må ha' en rigtig skøn weekend.

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.

lørdag, november 07, 2009

Lige lidt mere Halloween

Jeg sad og skulle til at rydde op i mine billeder og ha' lagt dem på en cd'er. Så fandt jeg lige disse af en halloween "gifttromle" jeg lavede til Annette da jeg skulle til Halloween crop ;o). Den var fyldt med "giftige" flagremuse vinger.....;O)

Materialerne en dåse som der har været Café Latte i. Papir fra BG halloween serien. Stempel fra BG. Labels har jeg fundet HER dem har jeg penslet med kaffe. Tim Holts mask, hvid stempelsvært til spindelvævet Båndet er fra stof2000. Sort embossing med glimmer. Blomster de har fået Uttee. Brads. Glossy. Edderkopper

I må forsat ha' en rigtig dejlig weekend.
Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)

tirsdag, november 03, 2009

Halloween crop

Nå nu er det vist på tide at jeg får opdateret min blog. :) Det er ikke blevet til så meget scrap. Nick har været hjemme på efterårsferie (så hyggeligt at ha' ham hjemme) og tog tilbage til skolen i søndags (snøft). Emil humør har det sidste stykke, ikke været det sjoveste, så det er ikke blevet til så meget scrap og blogget har jeg heller ikke rigtig kunne nå. Men han har været i aflastning fra torsdag til mandag så der har jeg fået lavet nogle scrap projekter færdige som skulle være færdige til i lørdags.:)

Ja og i lørdags var jeg nemlig til Halloween crop hos Dreampapers det var bare så (u)hyggeligt. Der var både hekse og et enkelt raslende skelet ;o) Det var også lidt vemodigt at skulle sige farvel til Dreampapers og til de skønne ScrapQvinder jeg har mødt til de forskellige crops som Annette har holdt i de sidste 3 år. Men jeg håber da at det stadig er mulig at mødes med jer andre crop eller events.:) Men jeg kommer til freescrap d. 25/11 så måske ser jeg nogen af jer der.:)

Men jeg fik da lavet 2 LO's helt færdige til de udfordringer som Annette havde lavet til os. Det ene blev mit første halloween LO nogen sinde, godt nok er det fastelavns billeder af Nick og hans kammerat det er fra ca 2002.Det var ikke lige nemt, for der var begrænsning på hvilke bogstaver vi måtte bruge til titlen. Vi måtte ikke bruge bogstaverne H*A*L*O*W*E*N. Jeg ville ha' skrevet Trick ' Treat, men det var jo lidt svært med de bogstaver...Så da jeg afleverede det stod der bare T&T. Jeg lavede det om igår. :)

Materialerne BG halloween papir.BG halloween stempler. Sort og sortglimmer embossing. Gennemsigtige knapper, med papir bagpå. Sort spindelvævsbånd. Thickers.

Det andet LO til udfordringen var efter en skitse. (fed skitse den skal bruge igen) Billederne er fra Emils første fødselsdag. Han var helt betuttet over lagkagen og han skulle ha' den helt alene. Men da han endelig gik igang med at smage på den var han ikke til at stoppe igen. Jeg er helt vild med de billeder, så jeg skal ha' scrappet de sidste af ham.:)

Materialerne en hæklet blomst. Thickers. Blonde og perlebånd. Gul blomster knap fra gemmeren. Den lille lyseblå bamse samt de 2 lyseblå velour bamser fik jeg af Inga Tusinde tak for dem :) Papiret ved jeg desværre ikke hvor er fra måske Pink paislee jeg er ikke sikker. Men hvis nogen ved det så sig bare til :)

I må forsat ha' en rigtig skøn scrapuge.:)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)