onsdag, november 25, 2009

Sygdom og fødselsdags kort.

Åh hvor træls min mand og jeg har ligget syg hele sidste uge. Han med en omgang forkøles og jeg havde ondt i halsen, så havde vi begge også influenza- symptomer men det var kun virus så vi skulle bare slappe af og sove når det var muligt. Hvilket jo ikke er så nemt når Emil er hjemme. Men det har godt været meget stille her hjemme for jeg mistede stemmen og min mand mistede hørelsen. Så den eneste larm der var, var når min mand så fjernsyn eller når han råbte "hvad" når han ikke hørte hvad jeg sagde til ham.:) Emil hyggede sig rigtig, han løb en del rundt og råbet "larmer". Egentlig ret sjov for, da han sagde det første gang ,var det da hans far råbet "hvad siger du" inde fra stuen (han troede jeg sagde noget til ham ude fra køkkenet, hvilket jeg ikke gjorde)..;o) Eller siger han det kun når han selv larmer, så råber han "larmer" så svare jeg ham "larmer du"? "NEJ" råber han tilbage imens han griner. Lidt humor har han den "lille":o) Han har været i super godt humør imens vi har ligget syge. :) Han har ikke reddet sig noget endnu, det håber jeg heller ikke at han gør. Så hans + min egen morgenmad står på smooties med en masse appelsiner.......:) Så håber jeg at smootiesen kan få min energi helt i top igen og så også holde den rigtige influenza kan holdes for døren.:)

Vi var til fødselsdag i lørdags. Så jeg skulle ha' lavet et kort, selv om jeg ikke orkede det og kunne ikke rigtig komme igang med det. Jeg havde tænkt på at købe et kort til dem. Men nej det ville jeg dog ikke ha' hængende på mig....*gg* Så syg eller ej så skulle det bare være færdig, det tog mig også 3 dage at få det færdig. Så er jeg ikke helt tilfreds med det alligevel. Men jeg fik da mine Hänglär stempler i brug.;o)

Materialerne Ensfarvet karton, kvistkaron og baggrunds papir er fra BG(tror jeg). Hänglar stempler farvelagt med akvarelfarver. Tillykke stemplet er stemplet på transparent Martha Stewart snefnug punch. Bånd. Blomster er lavet af baggrundspapiret. Bling bling. Sværtet rundt kanterne.

Nå nu vil jeg takke af og komme ind og få malet den sidste væg inde i stuen færdig. Jeg var begyndt at male om inde i stuen inden jeg lagde mig syg. Jeg var lidt træt af at se på den gamle farve hele ugen og at det har taget så lang til at blive færdig. Men nu kan jeg lige nå at give den sidste gang inden Emil kommer hjem.:) Åh det bliver skønt at få ryddet alle maler tingene væk og sat møblerne helt på plads. Jubii Så skal jeg bare vente til det bliver lørdag......så skal jeg ha' pyntet op til jul....:)

Iaften vil jeg smutte til Dreampapers hvor Annette afholder det sidste freescrap....snøft...men jeg er sikker på at det bliver lige så hyggeligt som det altid har været.:) Jeg glæder mig..:)Måske er jeg heldig at se nogen af jer der...:)

Tak for jeres søde kommentarer på min blog, det varmer altid at læse det I har skrevet. Det er med til at få mig til at forsætte med at scrappe.:)Tak:)

I må ha' en rigtig dejlig scrapuge.:)

12 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Jeg synes nu det er et skønt kort trods sygdom og jeg er vild med de hjemmelavede blomster.
Hyg dig rigtig meget til freescrap. Sørgeligt det skal være slut.

Knus

Joan sagde ...

Det ser da godt ud med de hjemmelavede blomster, ville ønske jeg havde tålmodighed til også at lave nogen..
Kan ikke forstå du ikke er tilfreds med kortet, det er da rigtig sødt :)
Håber du er blevet færdig med at male.

Anne Bente sagde ...

slet og ret NYDELIG :)

og håber alle er helt friske, ikke sjovt når alle bliver ramt.

Karina sagde ...

Flot vinterkort.
Træls, at I har været syge samtidig. Det kræver sin mand ift. at have børn.
Jeg ville rigtig gerne have været i Dreampapers i aften. Men min mand havde fødselsdag, så...
Håber at vi ses snart.

jayne sagde ...

Nå men du så da frisk ud idag til free scrap :-)
kan da ikke forstå at du ikke er tilfreds med kortet, syntes altså at det er super sødt, og nogle skønne farver... og meget meget bedre end et købe kort...

Knus
Jayne

Pialine sagde ...

Hej Gitte - som altid er det bare dejligt at være sammen med dig så jeg er glad for at du nåede at blive rask til free scrap i dag. Er det huset dit der ligger i toppen af din blog ? Det ser ret idylisk ud :o)
Supersødt kort, sjov ide med de hjemmerullede blomster.
knuzzer
Pialine

Ps håber da snart vi ses igen :o)

Anne Kristine sagde ...

Det var et koselig kort!
Så kjedelig at dere har vært syke...håper dere snart er friske.
Så koselig blogg bakgrunn du har fått... herlig julestemning.
Ha en fin dag
klem Anne

Heidi sagde ...

Jammen søde Gitte - sikke da en omgang i har været igennem :o( Håber og krydser for Emil ikk også bliver ramt og at I er friske igen eller på rette vej :o/

Skønttttttt kort og ja hvorfor er det så man ikk har den der kort kasse ?? ;o)
Håber du havde en rigtig god aften igår og ja suk øv det er slut

Knus fra mig

Margit sagde ...

Rigtig flot kort. Motivet passer da lige til årstiden og rigtig fint malet.Og flotte hjemmelavede blomster - så du kan da godt være tilfreds ;o)
Håber du snart er helt frisk igen... tror vist liiige der er mange der ligger under dynen =0)
Fortsat god week-end.

Maribi sagde ...

Håber at du er blevet helt rask igen, er super med smooties:-)
Skønt kort, dejlige blomster, sikke du kan trods sygdom, det kan du kun være tilfreds med:-)
Godt Emil har holdt humøret højt så længe I har været syge, betyder jo meget.
Nå, nu til julen...hvor er din blog blevet flot, rigtig hyggelig julestemning.
Håber du får en dejlig søndag.

Betina Olesen sagde ...

Håber at i er helt på den anden side nu, der er ikke noget værre end sygdom... skønt den bette har udnyttet situationen, og flot at han har klaret de sikkert temmelige mærkbare ændringer i hans hverdag.

Sikke et sødt kort, kan rigtig godt lide de rullede blomster, de er da for skønne....

Tessa sagde ...

Fint kort ♥