tirsdag, november 03, 2009

Halloween crop

Nå nu er det vist på tide at jeg får opdateret min blog. :) Det er ikke blevet til så meget scrap. Nick har været hjemme på efterårsferie (så hyggeligt at ha' ham hjemme) og tog tilbage til skolen i søndags (snøft). Emil humør har det sidste stykke, ikke været det sjoveste, så det er ikke blevet til så meget scrap og blogget har jeg heller ikke rigtig kunne nå. Men han har været i aflastning fra torsdag til mandag så der har jeg fået lavet nogle scrap projekter færdige som skulle være færdige til i lørdags.:)

Ja og i lørdags var jeg nemlig til Halloween crop hos Dreampapers det var bare så (u)hyggeligt. Der var både hekse og et enkelt raslende skelet ;o) Det var også lidt vemodigt at skulle sige farvel til Dreampapers og til de skønne ScrapQvinder jeg har mødt til de forskellige crops som Annette har holdt i de sidste 3 år. Men jeg håber da at det stadig er mulig at mødes med jer andre crop eller events.:) Men jeg kommer til freescrap d. 25/11 så måske ser jeg nogen af jer der.:)

Men jeg fik da lavet 2 LO's helt færdige til de udfordringer som Annette havde lavet til os. Det ene blev mit første halloween LO nogen sinde, godt nok er det fastelavns billeder af Nick og hans kammerat det er fra ca 2002.Det var ikke lige nemt, for der var begrænsning på hvilke bogstaver vi måtte bruge til titlen. Vi måtte ikke bruge bogstaverne H*A*L*O*W*E*N. Jeg ville ha' skrevet Trick ' Treat, men det var jo lidt svært med de bogstaver...Så da jeg afleverede det stod der bare T&T. Jeg lavede det om igår. :)

Materialerne BG halloween papir.BG halloween stempler. Sort og sortglimmer embossing. Gennemsigtige knapper, med papir bagpå. Sort spindelvævsbånd. Thickers.

Det andet LO til udfordringen var efter en skitse. (fed skitse den skal bruge igen) Billederne er fra Emils første fødselsdag. Han var helt betuttet over lagkagen og han skulle ha' den helt alene. Men da han endelig gik igang med at smage på den var han ikke til at stoppe igen. Jeg er helt vild med de billeder, så jeg skal ha' scrappet de sidste af ham.:)

Materialerne en hæklet blomst. Thickers. Blonde og perlebånd. Gul blomster knap fra gemmeren. Den lille lyseblå bamse samt de 2 lyseblå velour bamser fik jeg af Inga Tusinde tak for dem :) Papiret ved jeg desværre ikke hvor er fra måske Pink paislee jeg er ikke sikker. Men hvis nogen ved det så sig bare til :)

I må forsat ha' en rigtig skøn scrapuge.:)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)

8 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

det lyder som i har haft det hyggeligt, og sååå flotte loer du har lavet, den halloween lo er total flot.

Helle Sahl sagde ...

Uh, det lyder da også rigtig uhyggeligt at i kan hygge jer så meget som jeg har hørt og at det desværre snart er slut. I må helt klart mødes nogen af jer alligevel.

Super flotte layout begge to. Jeg er da helt vild med det med Emil. Han er da den yndigste trold på de billeder :o)

LaChris sagde ...

Super skønt at du kiggede forbi SAM!!! Dejligt at sludre med dig...glæder mig vildt til Tåstrup:O) Sikken et GYSELIGT hahahaha LO du har lavet dér..det er super flot! Og herlige fotos på det nederste...jo, det er en rigtig god opsætning...den lifter jeg også . Ha en dejlig dag og uge.

Heidi sagde ...

Hvor er det et par skønne loér du har lavet, såååå skønt det er det af Emil ;o) Lyder som en rigtig (u)hygge dag :o)

Ja hvor øv med Dreampaper :o( I må se om ikk nogen af Jer kan mødes og scrappe

Karina sagde ...

Sejt Halloween layout med mange fede detaljer. Det lyder som om i har haft en god dag i Dreampapers. Det var hyggeligt, at du også fik tid til at kigge forbi SAM.
Rigtig sødt lagkagelayout også. Hvad siger Emil til layouts med ham? Synes han at det er sjovt at se sig selv eller er han ligeglad?
Håber, at vi ses torsdag. Jeg ligger nemlig her med halsbetændelse...

Pia sagde ...

ja trist når en scrapbutik må lukke. Sikke flotte og farverige layout, ser såå flotte og seje ud. Du må have en god dag.

Connie sagde ...

Lækkert, uhyggeligt første Halloween layout du har lavet og det med Emil er super godt, rigtig søde billeder der da bare skal scrappes.
Jeg kommer også til at savne Dreampapers, hvor man ikke behøver at ved medlem Facebook for at finde venner;O)

Charlotte Ravn sagde ...

Totalt lækre layouts begge to, men skønne detaljer! Det er rigtigt ærgerligt at DP lukker :(