tirsdag, juni 30, 2009

Flaskekort til 2 studenter

Jeg har lavet mine første flaskekort. De skulle bruges til 2 af Nicks kammerater som blev studenter sidste onsdag. Nu skulle de jo ikke bruges til 2 flasker rødvin, men derimod til en Jack D og en vodka. :o) "Man" har jo ikke blomster med til en af vennerne....*ggg* som mor ellers foreslog. Ja ja det kan godt være at der er nogen som synes jeg er gammeldags......jeg synes da ellers at jeg er meget "hip".......*ggg*;o)

Det var første gang som jeg skulle lave studenterkort, så googled jeg på studenter kort, så dukkede Charlies blog op. Så jeg lånte lige idéen fra Charlies studenterkort. Tak for det Charlie.:o)
Materialerne er mønstret papir fra Sandylion, ensfarvet papir. Just-rite stempler. Filt. QK ugle. Studenter huen er fra magnolia Edwin student. Bånd. Tegnet pigtråd rundt kanten. Bagsiden har fået uglestempler som er fra sassa lass. Brads.

Materialerne er fra Sassa lass, ensfarvet papir. Just-rite stempler.Filt. Ugleaftrykket er clearstamp fra Prima. Studenterhuen er fra magnolia. Clearstamp noder (han er DJ i sin fritid)

Pyha jeg håber I kan holde varmen, for det er godt nok varmt her på 2. sal.:)Pyt nu skal jeg ikke klage. :O) Imorgen vil jeg begynde så småt at pakke til Scrap'n'dream. Ih hvor jeg altså glæder mig. :) Måske se vi der??? :)

I må allesammen forsat ha' en rigtig dejlig solskins uge.:)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer ;o)

Honest Scrap

Jeg har fået denne udfordring af Helle. Tusinde tak for den.:)
Når man har modtaget den skal man skrive 10 ting om sig selv. :)


Jeg:
  1. er Mor til 2 dejlige drenge

  2. er gift med Michael

  3. er optimist.

  4. ved ikke noget bedre en at scrappe.

  5. har højdeskræk.

  6. elsker at synge og høre musik.

  7. synes at det er hyggeligt når hele familien er samlet til fødselsdage og fester. :)

  8. ved ikke noget bedre end at gå på café med veninderne.

  9. har altid være utrolig glad for julen.

  10. er vild med gamle danske film.

Jeg vil gerne give den videre til Karina Christina. Connie

torsdag, juni 25, 2009

Nye æsker

Jeg var lige forbi Chardor som har udsalg lige nu. Der fandet jeg disse 2 skønne metal æsker. Jeg har brugt den store til min blomster og den lille til mine knapper. Jeg må dog indrømme at den til blomsterne kunne lige rumme alle mine blomster. :) Så måske.....jeg siger kun måske.......skulle jeg lade være med at blive fristet til at købe nye blomster...hi hi vi får se. :)Lige et close-up af låget på den prikkede. Det er bare så fint med den lille fugl på. :)
Øh nu lige det med at man lader sig friste.........øh så fik jeg også købt lidt bånd. IH jeg kunne ikke lade være, jeg skulle bare kigge. Men se hvad jeg fik købt med hjem. Det var bare sådan nogle skønne sommerbånd. :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)

lørdag, juni 20, 2009

Lige et øjeblik

Endelig blev jeg færdig med dette LO. Jeg startet på det d.3 til freescrap hos dreampapers. Emil havde fundet hans fars briller i skuffen. Hans egen var gået istykker så vi ventede på at brillemanden skulle få de nye hjem. Han så så sjov ud i ansigtet da han fik dem på, han lignede lidt en struds når den går rundt og kigger. Den ruller lidt med hovedet i ryk. :o) Hi hi jeg tror ikke at han kunne se ret meget, for Emils styrke er +4 og hans far har -2,25. Men hold da op hvor jeg grinte og selvfølgelig skulle jeg jo lige nå at tage nogle billeder. Ja man er vel milijøskadet. ;o)

Materialerne papir fra Sassa lass, AC og Hamply (tror jeg det hedder) Bånd. Thickers og print.

I må ha en rigtig dejlig weekend.

Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer. :)

tirsdag, juni 16, 2009

Min skønne præmie som jeg vandt i Dreampapers skitsekonkurrence fra maj. Et super lækkert mini-album. Tusinde tak Annette den er jeg rigtig glad for. Jeg har længe gået og tænkt over at jeg ville lave nogle flere mini-albums, om fødselsdage, jul og andre højtider. Så nu har jeg ingen undskyldning mere, så det er bare at komme igang. ;o
Lige et lille kort som jeg har lavet til Dreampapersblog hvor der hver uge er en ny skitse til enten til kort eller LO.
Materialerne. Karton fra gemmeren. Stempelaftryk som jeg har fået af Helle. Blandet blomster og fra prima. Punchinella. Just-rite stemple.
Jeg er helt vild med det stempelaftryk, for det ligner lidt et billede som jeg har af min lille niece. Så måske bliver det et fødselsdagskort til hende. :)
Nu vil jeg blive færdig med mit scraprum. Jeg skal lige ha' rykket en reol ind ved siden af bordet. Så skal jeg ha' sat mine nye stænger op til alle mine Thickers. Uh hvor jeg glæder mig til at på de sidste ting på plads. :)

I må allesammen ha' forsat rigtig gode tirsdag.

Tak fordi I kiggede forbi blog og for jeres søde kommentarer. :)

torsdag, juni 11, 2009

Jo jeg er her da endnu,..

Men jeg har godt nok været en dårlig blogger her på det sidste. Det er ikke meget jeg har været rundt på jeres blogge, kun lidt hist og pist. Men Emils humør og sove rytme har været helt ude af kurs det sidste stykke tid. Så det er ikke blevet til andet end et kort på 14 dg, nu har jeg altså fået abstinenser.....:o).

Men jeg har også knoklet med at få lavet mit scrapværelse færdig. Så nu har jeg fået skabe istedet for hylder. Jeg har jo en lille prinspilfinger som ikke ved noget bedre end at rode rundt i mine scrapting. Men det er slut nu, håber jeg hvis ikke han en dag finder ud af hvordan man åbner en dør med børnesikring på....;o).
Jeg er ikke helt færdig, jeg mangler nogle stænger, så skal jeg har rykket rundt på 2 andre skabe. Men her er da lige nogle før og efter billeder. Jeg synes det er blevet rigtig fedt
Før.
Efter.

Kortet jeg fik lavet idag, så nu er mit scrapværelse officielt indviet. :)
Materialerne er karton fra gemmeren. Magnolia stempel. Bånd og perlebånd. Brads.
Nick kom idag hjem på sommerferie. Det var bare skønt at få ham hjem igen, nu er han hjemme i ca. 2 mdr. Herligt.
Her i weekenden vil jeg se at komme på blogrundfart og se havde I har fået lavet af spændende ting.
Men tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer. :)
Rigtig god weekend til jer allesammen.