torsdag, februar 26, 2009

Digi-scrap.

Igår var jeg til mit første digi-scrapkursus hos Dreampapers som Lina underviste i. Det er en helt ny verden der åbnede sig for mig igår. Sikke mange ting man skal huske, bare jeg kan huske hvad Lina fortalte igår,når jeg selv skal igang.:o)
Lina havde en template, papir og pynt med til os. Så var det bare at gå igang og slå ørebøfferne ud. Det var lidt svært. ;)
Billedet var en jeg synes passede til de digi-papir/pynt som vi fik af Lina .
Her er det digi-LO jeg selv prøvede at lave her til morgen. Jeg tænkte nok jeg ikke kunne huske halvdelen. Så jeg fik ikke mattet under billedet. Så det ser lidt fladt ud. Det eneste jeg huskede er jeg skal gemme hele tiden. Men øvelse gør jo mester. :o)

Papir, blonde,sløjfe,template er det som vi fik fra Lina. Blomsterne, den lille figur og bling er freebies fra Digiscrapbooking

Det er nu meget sjovt at digi-scrappe. Så jeg får nok lavet nogle flere. Men jeg synes det er lidt underlig at man ikke har papiret i hånden. Det giver egentlig også en frihed når man digiscrapper, så roder man ikke så meget. Papiret bliver heller ikke ødelage, man starter bare om igen. Jeg har det jo lidt svært ved at klippe i mit papir især når det er nyt. Jeg vil ikke droppe at scrappe "live", det er stadig det fedeste. :o)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

Rigtig god torsdag.

tirsdag, februar 24, 2009

En tur i dyrehaven.

Billederne på LO'et er fra efterårsferien 05. Vi var en tur i dyrehaven sammen med min bror og hans børn. Min mor var også med. Det var en rigtig dejlig dag. Jeg tog som altid billeder hele tiden.:o) Titlen er blevet sådan fordi min mor jo kiggede på naturen modsat mig....;o) Lige pludselig høre jeg hende sige "se.....," jeg tager stadig billeder, min bror og Nick snakker videre. Lidt efter høre jeg min mor sige meget bestemt "kig nu!!" Da jeg vender mig ser jeg et kæmpe træ. Men da vi kigger nærmere er det faktisk mange træet som har "slået" sig sammen og dannet en kæmpe krone. Så lagde jeg kameraet lidt for at kigge på naturen. :)
Materialerne papir fra MME. Thickers, vinyl. Blomster og blade. Brads. Bånd. Metal ugle. Min nye QK ugle. Kviste fra Emils fasterlavnsris. Håber ikke at han opdager det. :o)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)

I må forsat ha' en rigtig god tirsdag aften.

søndag, februar 22, 2009

Hvor har det været en herlig weekend. Jeg skulle ha' været inde i Forum med min veninde, men hun kunne desværre ikke komme alligevel. Så jeg tænkte på at jeg ville tage der i alligevel. Nu havde Dreampapers jo en stand. Så jeg smuttede ind for at hilse på de skønne scraptøser som var der i fredags. Det som skulle ha' været en "smuttur" endte med at jeg først kom hjem kl.21,30. Jeg hjalp lidt med make and take. Jeg fik ikke set meget af messen, men det gør heller ikke noget. For det var kanon hyggeligt og tiden gik utrolig hurtigt, men sådan er det når man er i godt selskab :).
Men så var jeg også kanon heldig at jeg kunne være teenager i ca 1t tid sammen med Annette. Vi var til minikoncert med Brinck som jo vandt det danske melodi prix. Annette fik da taget nogle "få" billeder af Brinck ;) Nu når vi endelig var blevet teenager igen så skulle det jo også gøres 100%. Så derfor stod vi i kø så vi kunne få hans autograf og et billede sammen med ham "fnis". ;)Tusinde tak til jer skønne tøser Annette, Brit, Connie, Pialine, Maria og Lisette , fordi I gjorde fredagen rigtig hyggelig trods alt.;)

Her er lige de papirer jeg havde "behov" for at købe inden onsdag. Selvom jeg ikke har brugt dem endnu. ;)
Det er jo dobbeltsidet. Side 1

Side 2

Jeg har også fået nået at lave nogle LO's de 2 første er faktiske et dobbelt LO som jeg løb lidt sur i så de har ligge et stykke tid. Billederen var sat men ikke pynten. (Jeg kan ikke huske hvorfor jeg har gjort det???.) Men nu med alt det skønne sne der faldt igår,så synes jeg at nu skulle de blive færdige. Men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg ved ikke hvorfor, men kom gerne med idéer:)

Materialerne er fra en bog med kun julepapir og pynt i. Det er nok derfor jeg var lidt låst

Det andet er billeder af drengene og mig. Jeg har fundet skitsen i Scrapbooking m.m. det sidste fra januar 09.

Jeg har brugt det skønne papir Sofies drøm. Thickers Chit Chat puffy. Hjertet er en perle som var guld men jeg har embossede det sølv. Blomster bort i filt.

Detaljer af de revet hjertet og sølvhjertet.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

torsdag, februar 19, 2009

Endnu et...

julekort. Hi hi det må vist være sne og kulde der inspirerer mig, hvad mon det næste bliver???;)

Materialerne er papir fra imaginisce, Snowy Jo, juletræerne er klippet ud af papiret. Brads er fra samme serie. Thickers chip board glimmer. Bånd. Punchinella.
Imorgen vil jeg smutte i Forum hvor der er Alt for damerne Live messe, Dreampapers har også en stand der. Ih så kan jeg købe det papir som jeg fik lagt tilside hos Annette. Jeg kan altså ikke vente til onsdag. ;) Så må jeg bare købe det onsdag også. Men pyt, papir har man jo "behov" for at ha' meget af. "G" ;o)
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
De varmer især i denne kolde tid ;)
I må ha' en rigtig dejlig snevejrs torsdag.:)

tirsdag, februar 17, 2009

Check lige denne blog.

Check lige denne blog. Kreativt Kaos udlodder dette skønne alfabet fra Revulotion. Hun kan ikke selv bruge det.

mandag, februar 16, 2009

Let it snow.... lidt endnu

Yes let it snow og gerne lidt endnu. Det var bare skønt at stå op til en snedækket gade og gård. Så bliver KBH også lidt kønnere. Vi er så heldige hvor vi bor, vi har udsigt til kirken og præstenes have. Heldig og heldig det synes jeg ikke når man søndag morgen gerne vil sove længe. Klokkerne ringer fra kl 9-10 3 gange. Er man rigtig uheldig,så når man at falde isøvn imellem ringningen.:/ Jeg blev lidt inspireret at snevejret. Så jeg lavede et julekort. Mit første :) Jeg har imbossede små snefnug på snepapiret. Det ses nok ikke så tydeligt. Punch snefnug. Kortet er lavet i cremfarvet papir. Det andet papir er fra imaginisce Snowy Jo. Mit nye Hänglar stempel. God jul bånd, 2009 er skrevet på bagsiden af det samme bånd.
Jeg når ikke at komme på blogtur, så det må jeg vente med til imorgen.
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer.
I må ha' en rigtig dejlig mandag aften.

lørdag, februar 14, 2009

Ny header og endnu et LO

Jeg har fået en ny header. Et kanon godt billede,(Billedekvaliteten er ikke så god) Det er af Nick som her i uge 7 var med sin klasse fra snowboard linjen på skolen til Kittel Fjell. Det ligner at han er meget højt oppe, men han er kun ca. 2 m oppe i luften og men så fløj han også ca 10 m igennem luften. Han laver et "tailgrab" (jeg ved ikke lige om det er stavet rigtig) . Det var jeg sikker på at det var, men jeg måtte lige spørge Nick om det var rigtig nok, jep den var god nok. Hi hi lidt har jeg da hørt efter i "timen". ;) Jeg er rigtig stolt af ham men også en lille smule nervøs, som nu en mor skal være.:) Han har alt det sikkerheds udstyr som man nu kan ha' på. Han er også blevet meget dygtig på det ca ½ år han har trænet, så han er blevet mere sikker på de tricks han laver.

Jeg har også nået at få lavet endnu et LO. Det er af Nick da han var ca. 10 mdr. Han prøver på at komme over til sofaen. Men det ender med at han sætter sig og kravler hen til sofaen.

Materialerne er fra Sassa lass. Det takket papir er fra gemmerne. Baggrunds papiret kan jeg ikke huske hvor er fra men jeg købte det hos www.dreampapers.dk Punchinella. Garn. Chipboard som er malet sort og glossy. Adore husker ikke hvor de er fra. Små bogstavstickers er et print fra Scrapsisters. Farverne i LO'et er ikke kommet så godt frem. Men sådan er det jo i denne mørke tid. ;)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres altid søde kommentarer.
I må forsat ha' en rigtig god weekend.

tirsdag, februar 10, 2009

Hey 2 LO på under en uge

Yes tro det eller lad være hi hi. Jeg fik nemlig lavet hele 2 LO færdige igår. Det med Nick og hans fætter Dennis, det var jo ½ fædig i lørdags til Scrap'n'dream. :)

Før & nu LO'et billederne er fra da de var ½ og 1 år gamle og fra i sommers hvor de begge var 18 år gamle. Men der er jo ikke meget som har ændret sig, de har stadig deres legetøj i hånden. hi hi ;)
Det andet LO er af en meget koncentreret Nick som lige havde læret at bruge en saks. Han er ca 2½ år gammel. Han var så koncenteret at han slet ikke opdagede at jeg tog billedet af ham.:) Desværre var det før digi-kamerates tid så jeg har kun det ene billede af ham, så jeg lavede billedet i 2 forskellige str istedet.
Materialerne er til før & nu er ensfarvet papir fra gemmerne. Tekstpapir og mattet under billedet er fra elise serien Jack & Abby. Sassa lass bort. Thickers bogstaver. Huset er QK house and Castle, jeg klippede bare takker og skorsten af taget. Nye Just-rite stemplerne, Friendship tror jeg det hed. Jeg købte dem i lørdags hos Dreampapers Jeg købte også nogle andre der hed emotions. De er super flotte.
Materialerne til 100% er enfarvet fra BG Papiret med æbler og tern er dobbeltsidet og er fra Sassalass. Overlay med tern er fra Hambly. Just-rite stempel. Titlen og hjertet er klippet ud i filt. Båndene er fra blogcandy jeg vandt hos Tanja. Jeg ville ha' sat en saks ind i just-rite stemplet men jeg havde ingen QK saks. Men jeg synes det er fint med et filt hjerte istedet.:)
Tak fordi i kiggede forbi, og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må ha' en rigtig god tirsdag. :)

søndag, februar 08, 2009

Scrap'n'dream

Igår var jeg til Scrap'n'dream på Qualiti hotel i Tåstrup. Det var bare så hyggeligt. Det var et kanon godt Crop som Dreampapers afholdte. Jeg hørte at Dreampapers ville afholde et crop til senere på året.:)
Her er lykkensgudinder Annette og Britt
som afholdt dette skønne crop og de stod for lodtrækningen på indgangsbilletterne

Ja jeg fik som altid ikke lavet noget. Dvs. jeg fik da lavet ½ LO. Så det er da altid noget :) Men jeg fik da snakket og shoppet en del, så det går jo nok,at jeg ikke fik lavet så meget. :)

Men det bedste af det hele var at jeg endelig kom til møde alle jer skønne scrapkvinder som jeg kun har mødt på bloggen Christina, Marianne, Pia Bau, Charlotte, Heidi og Helle.
Det var også hyggeligt at gense alle jer andre igen som jeg har mødt før. :)
Her er lige nogle stemnings billeder fra Croppet. Desværre er de andre blevet meget mørke. :)
Ih Pialine og Connie sikke koncentreret I var.
Det var vist mere end jeg kan prale af at jeg var igår..;)
Karina som var rigtig hyggelig at være selskab hele lørdagen.
Tusinde tak for lån af din tote. hi hi ;)

Endnu engang tusinde til jer allesammen, det var rigtig hyggeligt at møde jer.
På gensyn.:)

torsdag, februar 05, 2009

Et nyt LO

Så fik jeg endelig lavet Emils LO færdig. Men jeg ved ikke rigtig med det. Måske skal der er stykke papir bag på. Jeg fandt et blåt papir, meeeeen der gik vist lige lidt for meget Brøndby i det LO. Så nu må jeg se om jeg kan finde et på lørdag. Hvor jeg skal til Scrap'n'dream.

Materialerne er Papir BG. rester af papir fra gemmeren.
½perler. Sissix alfabet Cirkus. Chipboard blomster. Brads

Scrap'n'dream wiiiiiiiiii hvor jeg glæder mig. Ingen afbrydelser af nogen art. Kun scrappe, snakke, shoppe og så selvfølgelig soft-ice i lange banere :) Det bliver super fedt.
Så nu håber jeg når at få lavet nogle flere LO Jeg har jo et mål at jeg skal lave 50 LO i 2009. Jeg har lige fremkaldt nye billeder. Så nu er det ikke billeder jeg mangler kun ideérne. ;o) Jeg har lige fundet papir frem til mindst 4 LO. Hi hi ja og om lidt tror jeg vist også på julemanden. :o) Hvis jeg når at få lavet 2 så skal jeg vist være glad.:)
Jeg glæder mig til at se jer IRL, både jer som jeg kender og alle jer som jeg kun har mødt på bloggen :)
Imorgen vil jeg "pakke" til scrap'n'dream og hoppe rundt på jeres blogge og se hvad I har lavet af spændende ting og sager.:)

I må allesammen ha' en rigtig god torsdag aften.
Tak for jeres søde kommentarer på min blog og fordi i kiggede forbi.

søndag, februar 01, 2009

Så nu er jeg bærbar.

Jep igår var jeg så heldig at få en forsinket julegave fra min kære mand. :) Jeg fik en BÆRBAR min allerførste...................yes yes jeg er super glad.:)

Jeg har længe ville lære at digiscrappe men jeg synes det er lidt svært at gå på digikursus men den stationære hvor skærmen er en KÆMPE på 17" og 60cm dyb. Så jeg tro han var lidt træt af at høre mig snakke om digiscrap eller også frygtede han at jeg en dag forlangt at nu skulle vores PC'er med til et digiscrap. Det ville jeg aldrig få ham til. Jeg ved også hvor lang tid det tog at sætte den op igen, sidst vi rykkede rundt i kontoret.:)


Men nu har jeg fået min egen bærbare. Det er min det siger min mand selv, men han må godt låne den, bare lidt, nu nå han har været så sød at købe den til mig.:)
Her er den så, den er 17" jeg fik også en optiskmus til, den er i normal str.

Det er en lille mussepose til min mus. :)
Skærmbilledet er desværre ikke jeg selv har taget.
Det er der også kun indtil jeg finder ud af at ligge billeder ned på den.

I fredags fandt jeg også et LO jeg ikke har lagt på min blog endnu. Det var vist en smutter. Det er et jeg lavede for ca ½år siden til en udfordring hos Dreampapers.

Jeg er ikke sikker, men jeg tror at papiret er fra MMM, magnolia. Bards. Blomster. Thickers chipboard.

Nicks sidste gallafest på Ørestadsgymnasiet i 2008.

Jeg har også modtaget en rigtig sød award fra Christina/lachris. Tusinde tak for den det er jeg rigtig glad for at modtage. Tusinde tak fordi I kiggede og for jeres søde kommentarer på min blog.:)

I må ha' en forsat god søndag.:)