søndag, februar 22, 2009

Hvor har det været en herlig weekend. Jeg skulle ha' været inde i Forum med min veninde, men hun kunne desværre ikke komme alligevel. Så jeg tænkte på at jeg ville tage der i alligevel. Nu havde Dreampapers jo en stand. Så jeg smuttede ind for at hilse på de skønne scraptøser som var der i fredags. Det som skulle ha' været en "smuttur" endte med at jeg først kom hjem kl.21,30. Jeg hjalp lidt med make and take. Jeg fik ikke set meget af messen, men det gør heller ikke noget. For det var kanon hyggeligt og tiden gik utrolig hurtigt, men sådan er det når man er i godt selskab :).
Men så var jeg også kanon heldig at jeg kunne være teenager i ca 1t tid sammen med Annette. Vi var til minikoncert med Brinck som jo vandt det danske melodi prix. Annette fik da taget nogle "få" billeder af Brinck ;) Nu når vi endelig var blevet teenager igen så skulle det jo også gøres 100%. Så derfor stod vi i kø så vi kunne få hans autograf og et billede sammen med ham "fnis". ;)Tusinde tak til jer skønne tøser Annette, Brit, Connie, Pialine, Maria og Lisette , fordi I gjorde fredagen rigtig hyggelig trods alt.;)

Her er lige de papirer jeg havde "behov" for at købe inden onsdag. Selvom jeg ikke har brugt dem endnu. ;)
Det er jo dobbeltsidet. Side 1

Side 2

Jeg har også fået nået at lave nogle LO's de 2 første er faktiske et dobbelt LO som jeg løb lidt sur i så de har ligge et stykke tid. Billederen var sat men ikke pynten. (Jeg kan ikke huske hvorfor jeg har gjort det???.) Men nu med alt det skønne sne der faldt igår,så synes jeg at nu skulle de blive færdige. Men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg ved ikke hvorfor, men kom gerne med idéer:)

Materialerne er fra en bog med kun julepapir og pynt i. Det er nok derfor jeg var lidt låst

Det andet er billeder af drengene og mig. Jeg har fundet skitsen i Scrapbooking m.m. det sidste fra januar 09.

Jeg har brugt det skønne papir Sofies drøm. Thickers Chit Chat puffy. Hjertet er en perle som var guld men jeg har embossede det sølv. Blomster bort i filt.

Detaljer af de revet hjertet og sølvhjertet.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

11 kommentarer:

Pialine sagde ...

Hej Gitte - selvtak for dit hyggelige selskab. Smiler lidt af dig og Annette´s teenager flip :o)...men dejligt at der er mulighed for at gøre det. I dag har Annette og jeg lært hvordan man træner maven ved at trække skuldrene tilbage og en lynlås op fra neden og opefter ha ha. Superflotte LO´er du har lavet og skønt at se det sidste med dine to drenge.
Knuzzer
Pialine

Anne Bente sagde ...

ejjjjj total lækre loer du der har lavet.

Pia sagde ...

Flotte loer i dejlige farver. jeg ville også gerne have været i Forum men øv. Det må da ha' været skønt at lege teenager igen og på autograf jagt

Helle Sahl sagde ...

Hihi, det lyder som om i har tøsehygget jer.

Fine LOer du har lavet. God ide at imbosse hjertet.

Betina Olesen sagde ...

Det lyder til at have været en råhyggelig dag i Forum... og skønt at kunne føle sig som ung igen... ihvertfald for en stund ;-)
Et sødt dobbelt LO du har lavet, men kender godt fornemmelsen af, at have startet på noget, at vide at man havde en ide.... og et halvt år efter, så funker det altså bare ikke... ;-)

Skønt skønt Lo med dig og drengene, og vild detalje at embosse hjertet....

Hygge fra Betina

Charlotte sagde ...

Åhhh ham Brinck... *SUK*! Ham kan jeg godt li'!! Både sangmæssigt og udseende-mæssigt. hehe!
Godt du fik en super god dag inde i Forum, trods alt.
Skønne layouts. Jeg kender godt til den følelse, at man ikke kan blive færdig med et layout, og at det bare ikke vil blive som man forventede.
På dit julelayout, tror jeg, at jeg ville have brugt det tomme hjørne til noget tekst.
Lækkert layout med dig og drengene. Flot brug af det nye papir.
Rigtig god mandag til dig.

LaChris sagde ...

Ih hvor er du super-tøze-pinlig...sådan kunne jeg aaaaldrig opføre mig :O) Lyder til at du virklig har haft en skøn skøn dag på messen !!! Jeg er vild med LOet af dig og drengene!!!! Det er nu synd for dem, at de har sådan en barnlig mor...HA HA HA HA ! Kan du ha en skøn dag..knus herfra :O)

Mutte sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag i Forum. Sikken nogle flotte loer du har lavet, lækkert hjerte

Lone sagde ...

Lyder til at det har været en super hyggelig messe, og tiden flyver jo når man er i godt selskab. Flotte lo's du har lavet

Heidi sagde ...

ejjjjj hvor surt jeg bor i det møke nord -´var gerne kommet ind og "leget" teenager gggg og lækker lækker papir - kanhelt klart fortå dine behov inden onsdag - tænk nu hvis.... ;o))

Flotte lo´r - har alrig selv lavet dobbel men syntes dit er godt og især det med dig og ´drengene

Rigtig god mandag

Charlie sagde ...

Sad lige ved PC da din kommentar tikkede ind, så hoppede retur på besøg med det samme. HELDIGE dig - jeg var familie-optaget, så ingen Forumtur til mig i år. Lyder ellers rigtig hyggeligt og Lækre papirer du har købt dig. Dejligt LO med mor og hendes sønner.