onsdag, december 16, 2009

16.december

I dag fik jeg købt resten af julegaverne...ja det vil sige at jeg mangler kun at købe 1 det er gavekortet fra Bamsebutikken. Det var meningen at jeg ville ha' været i Fields igen idag. Men da jeg hørte at nogle demonstranter have gemt sig for politiet inde i Fields. Så valgte jeg at blive på den modsatte side af Amager istedet for. ;) Så jeg prøver igen når COP15 er overstået. :)

Så nu er det endelig begyndt at sne her på Amager, nu bliver det liggende....skønt....:) Emil han nyder bare at det sne, han går helt stille rundt fra vindue til vindue. Han har ikke engang tid til at få skiftet Pyrus dvd'eren når den slutter. Der vil jeg lige tilføje at det er ikke normalt, for han plejer at råbe meget højt når han skal ha' en ny dvd på....*gg*. :) Så en dag uden råb eller anden form for opmærksomheds råb,det er skønt, for det sker meget sjældent. Så lige nu nyder jeg bare stilheden imens jeg spiller scrapsister bingo.....håber jeg vinder.....øv det gjorde jeg ikke. Men det var sjovt at være med..:o)


Her er lige nogle billeder af min lille drillenisse fra igår. Jeg havde fundet nissehuerne frem. Emil var der med det samme og skulle ha' en på. Denne gang var jeg hurtig med mit kamera inden den blev taget af og lagt ned i han Mickey taske, for så kommer den nemlig ikke op fra tasken lige med det samme, kun når han vil.... :o) (jeg har redigeret lidt i billederene)
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer her i vinterkulden.:o)
På gensyn i morgen.:)

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jeg tænkte straks på Emil da jeg høre hele landet havde fået sne (dog minus hos mig) hvor skønt også med en dag der er "stille" - skønne billeder du har fået af ham - lige til scrappebordet ;o)

Vi ses i morgen knus

Helle Sahl sagde ...

Han er vist halvt nisse den dreng. Hvor er det godt han fik sneen, når han nu sætter sådan pris på det.

Knus

Karina sagde ...

Skønne billeder, du har fået af Emil.
Tak for din hilsen igår.

Anonym sagde ...

skøn drillenisse du har der :)

mette wad sagde ...

Ja det må være dejligt med alt det sne især hvis der er nok til at lave en snemand, for det er der ihvertfald ikke her :-)
Og det må da være skønt at have sådan en lille drillenisse der er så glad for sne.

troll13 sagde ...

Sikken en sød drillenisse, godt når man lige er hurtig med kameraet ;o)
Godt at I fik sne, når han er så glad for det.
Vi har massere af sne her, det er nu flot, men også lidt besværeligt :o))
Fortsat dejlig december!

Margit sagde ...

Herlige billeder af en drillenisse. Hvor ser han glad ud... mon det er sneen...??
Dejligt I har fået sne også, så Emil kan komme til at tumle sig i den...
Rigtig god dag til dig og dine...

LaChris sagde ...

Super super billeder af Emil :O) Du må straks igang med at scrappe løs! Ha en dejlig hvid og stille dag. Juleknus og knas fra mig