tirsdag, december 15, 2009

15.december

Så kom der endelig lidt sne, selv om det ikke blev liggende. Men det var rigtig sne og Emil var bare over lykkelig da han hoppede ud af bussen. Da han kom op skulle han som altid kigge ud af alle vinduerne for lige at checke om det nu stadig sneede. :)
I dag har jeg været ude og købe julegaver, så nu mangler jeg kun 4 stk.:) Dejligt.
Hjææææælp jeg har været i pigeafdelingen i Toys'r'us..........hold da op hvor er der meget pigelegetøj. Jeg skulle bare finde en gave til min lille niece på 6 år. Øj det var bare ikke nemt, for godt nok havde jeg en ønskeseddel fra hende. Men hvad hjælper det når jeg ikke ved hvordan ½delen af ønskeren ser ud...........;o\ Så jeg løb lidt forvildet rundt og kiggede på samtlige hylder for at finde noget som bare kom tæt på det der stod på ønskeseddelen Men da jeg overhørte en mor som kiggede på Barbie dukkerne sige " er der virkelig ikke mere og vælge imellem" Jeg kiggede på Barbie hylderne,de var proppet med dukker og tilbehør i.....ja jeg ved ikke i hvormange udgaver....men mange. Så opgav jeg bare, for der kunne jeg bare ikke mere, ikke mere pige legtøj til mig.....*gg* Så imorgen tager jeg i bamsebutikken istedet. Det ved jeg da hvad er og butikken er til at overskue.....;o). Det står heldigvis også på ønskeseddelen. Hm hvorfor gik jeg ikke bare i Bamsebutikken først.......;O)

Jeg når ikke at komme på blog rundfart idag. Der er lige noget vasketøj som "kalder" og en opvasker der gerne vil tømme. Men jeg kommer forbi i morgen. Så på gensyn :O)

Men tusinde tak fordi I havde tid til at ligge nogle søde kommentarer på min blog. De varmer.:)
Rigtig god december aften.:)

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg har godt nok tænkt på Emil og snevejret i dag ; )
Knus

Anonym sagde ...

nåårh ja det er noget sjovt hvidt noget der kommer ned fra himlen :)

åh ja, vi skulle også købe gave til C's kusine på 2½ år i BR. Det er jo et virvar derinde og alle de lyde og legetøj alle vegne som man ikke kender, godt man ikke har børn endnu ;)

Charlotte sagde ...

Sikke nogle søde billeder af Emil, som udforsker hvert et vindue. :0) Ja, sneen kom - og vidst nok ret vildt ovre i Jylland. ... håber ikke det bliver så voldsomt her omkring Roskilde.
Åhhh - kan godt genkende din beskrivelse af gavejagten i pigeafdelingen. Håber du finder noget i Bamsebutikken til den lille pige.
God dag til dig. Og igen: Tusind tak for den fine gave - den er jeg super glad for. :0)

Betina Olesen sagde ...

Bare for Emils skyld, synes jeg også i skulle have noget mere sne derover.... i værste fald , kan jeg altid sende en kassefukld... LOL...

Uhhh... godt det ikke er mig, der skal købe legetøj til nutidens børn hvis det er sådan et scenarie... Af mig havde de alle fået en lækker bog ;-)

Linda sagde ...

Så må I en tur til jylland...her er sne, bestemt ikke rart når vi skal køre:-) Flotte tags du har fået lavet. Ha en god aften

Helle Sahl sagde ...

Krydser fingre for sneen til Emil og for at du klarer turen i bamsebutikken.

Stort knus herfra