onsdag, april 08, 2009

Rigtig god påske

Ih jeg har lige været i Sverige og besøge Nick. Hvor var det skønt at se ham og fætter igen. :)Det var også super hyggeligt at se hvor han bor og går i skole. Det er en meget lille men hyggelig by. Der er da 2 supermarkeder og div. butikker, øh der var også en hobby/scrapbutik. :) Så der måtte jeg jo lige ind og kigge. Jeg fik da købt lidt scrap til svenskepriser, billigt billigt. :) Jeg fik dog ikke købt bånd. ;) Men jeg fik købt noget bling bling det glæder jeg mig til at få brugt. :)

Der er så dejligt stille deropppe, at jeg kunne høre min tinitus, den første aften. Meget modsat hvad jeg er vant til at ligge øre til i hverdagen her på Amager. :) Men sikke en dejligt frisk luft der var deroppe, og næsten ingen vind. Så selv om det var frostgrader var vejret skønt. Dejligt afstressende. :)
Sikke meget sne der lå deroppe. Det sneede meget en af dagene. Men man kunne godt mærke at foråret var ved at tage over. For selv om der lå rigtig meget sne, så kunne man godt høre at det tøede og der lå mange vandpytter over det hele. Men der går nok lang tid før sneen er væk. Ikke ligesom her i KBH hvor sneen falder og så er den nærmest væk dage efter. :)
Vi var med ude på skibakken i torsdags for lige og se ham stå. Det er første gang i 2 år jeg ser ham stå. Ih hvor er han blevet dygtig, selvom han siger noget andet. Men sådan er det at være mor, ens lille pus er jo så dygtig. ;)
Her er lige lidt stemnings billeder fra vores dag på løjpen. De 2 her under er Nick i pipen.:)Sådan får man så tiden til at gå, imens man venter på bussen tilbage til skole. Snegolf og lidt fægtning. :)

Jeg fik også lavet nogle glaspåskeæg til dem begge 2. Jeg fyldte glasene med alle mulige slags påskeæg. De blev spist på ca 2 dage. Men det vidste jeg godt. ;)
De er godt nok lidt tøset, men jeg synes det var en rigtig god kontrast til deres drengehybel. :) Glassene er ens, dog har jeg lavet dem spejlvendt.
Materialerne. Det gule, det smalle grønne bånd på toppen af låget og dem små blomster i midten af blomsten, har jeg fået fra Charlie. BG papir. Ensfarvet papir som jeg har punchet en blonde kant på. Rest bånd. Fjer. Mit "cirkus" alfabet.

Jeg har godt nok været en rigtig dårlig blogger det seneste stykke tid. Men jeg vil prøve at rette at komme rundt på jeres blogge de sidste påskedage. De første står i familiens tegn. :)
Men jeg vil ønske jer allesammen en rigtig god påske.
Tusinde tak fordi i kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer. :)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Hej Gitte
Det lyder og ser ud som om, det har været en god ferie. Stod du også selv på ski. Scrap, scrap ... ; )
Rigtig god påske til dig og din familie.
Knus

Charlotte sagde ...

Hej :-)
Det er hyggeligt at "høre fra dig" igen. Det lyder til du havde en super tur op til sønnen. Søde glas du havde med til dem, forstår godt de blev vel-modtaget.
Jeg selv har heller ikke været særligt aktiv på nettet pga. dårlig ryg. :-(
Jeg ønsker i hvert fald dig og dine en rigtig god påske!
*Knus*

Connie sagde ...

Hyggelig at se der er liv i dig nu igår. Håber vi ses på torsdag.

Havde en rigtig god påske, Gitte.

Helle Sahl sagde ...

:o) Det ser ud til at det var en spændende tur. Sikke en kontrast til vores vintervejr. Søde påskegaver du havde lavet til drengene.

Rigtig god påske til dig og dine.

Pia sagde ...

Lyder som en hyggelig tur. Det er nogle rigtig søde glas så flot pyntet. Du må have en fortsat god påske.

Charlotte Ravn sagde ...

Ih det lyder som en rigtig hyggelig tur...trods den væmmelige sne ;) og det må være dejligt, at få set hvor sønnike bor.
Sikke nogle fine påskeglas du have lavet til drengene, jeg synes ike de er for tøsede!

Cecilie sagde ...

Det lyder som om I havde en rigtig god tur. Tænk, at der fortsat er sne - det er da relativt sent.

Her på falderebet vil jeg også ønske dig en god påske.

Margit sagde ...

Lækre billeder fra besøget hos sønnen. Utroligt at der var SÅ meget sne.
Super søde påskeglas du har lavet... det var da også en idé man kunne bruge til værtindegave... hmmmm...den må skrives bag øret (hvor der skal være plads til meget...ha-ha)
Og så lyder det til at I har nydt påsken.

troll13 sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig tur. Flotte glas, du havde lavet til dem, dem kan de da kun være blevet glade for ;o)

Charlie sagde ...

Hej - dejligt med nyt fra dig og hyggeligt at se når ting bliver brugt - tak for kigget. Det var da nogle fine påskeglas.