lørdag, marts 21, 2009

Jeg er her endnu....

Jeg er her endnu......men på lidt lavt blus. Emil var hjemme hele sidste uge og han var i rigtig dårlig humør det meste af ugen. Så jeg håbede at når han kom i skole igen i mandags, så kunne han rigtig få afreageret og komme af med den dårlige energi derude, nej sådan skulle det ikke være. Han kom hjem mandag og var total "mestermodsat" og ledte efter noget legetøj som jeg ikke var helt klar over hvad var. Så jeg kontaktede skolen, så viste det sig at han havde prøvet at "smugle" noget legtøj med hjem, hmmm så kan jeg godt forstå hans humør, meeen få lige forklaret Emil, at han først kan få legetøjet når han kommer i skole næste dag. Så resten af aftenen gik med skrig og skrål fra Emil, og med forklaringer og afledninger på mange kreative måder fra mig. Efter nogle timer med det stoppede det, skønt tænkte jeg. Men "skriiiiig" de næste dage forsatte på sammemåde. Men jeg overgiver mig altså ikke, han skal ikke ha' lov til "smugle" legetøj med hjem. :) Så derfor har mit humør og energi været helt i bund, så jeg har ikke rigtig haft overskud til at komme rundt på jeres blogs de sidste 14 dage. Kun lidt her og lidt der.. :(
Men da jeg i onsdags aften lige havde lidt ro fra Emil, måtte jeg lige prøve at nå en hurtig blogrundfart (den blev meget hurtig). Da jeg så at jeg havde være så heldig at vinde blogcandy hos Charlie, det fik lige mit humør op igen. :)
Tusinde tak Charlie for den skønne forårs blogcandy. Jeg har allerede brugt noget af den. :)
Her er det LO hvor jeg har brugt noget af blogcandyen fra Charlie. Jeg var kørt lidt fast med det. Men da jeg så den sommerfugle journaling synes jeg den var helt perfekt til dette LO af Nick som træner "hop" i hans kusiners trampolin sidste sommer. :)
Materialerne er papir fra BG og American Craft. Blandet knapper. QK sommerfugl den fik glossy. Journaling siden og det gulebånd fra candygaven, båndet fik rub-ons på. :) Thickers vinyl. Scrapnet som jeg har malet sort. Jeg har visket langs kanterne for at lysne noget af den meget intense grønne farve lidt.
Dette næste LO har ligget et godt stykke tid. Jeg ville sætte en "drømme bobbel" i overlay men jeg kunne ikke sætte den fast, for jeg ville ikke bruge hæftemaskine. Så jeg fik et godt tip fra Annette, så jeg har punchet nogle snefnug ud i noget dobbeltklæbende A4 side jeg havde liggende, jeg ved ikke hvad det hedder. :) Men snefnuggene holder "drømme bobbelen" fast. Man kan ikke se snefnuggene på billederen.:o/
Billederne er fra vinteren 2007 og dengang havde Nick og fætter Dennis en drøm om at de kunne lave det samme som ham fra bladet. :). Hi hi hvor var det sjovt at se dem den dag. Men de har godt nok rykket sig noget siden den dag. Idag er de begge 2 på vej til Hemsedalen i Norge for at deltage i deres første DM i snowboard. Så jeg skal gå og krydse fingerer ons-, tors- og fredag det er der de skal i konkurrence Min mand og min bror skal op og se dem så jeg er sikker på at de kommer hjem med en masse nye billeder. ;o) Lidt øv at jeg ikke skal med, men det vare ikke så længe så skal vi op og besøge dem på skolen :o)
Materialerne er gråt papir, som er "kradset" og fået glimmermist rundt kanten. Det prikket papir har jeg klippet ud efter et andet stk. papir, jeg kan ikke huske hvad hedder, jeg købte det hos Dreampapers Ghost snefnug, med glimmer mist fra Heidi Swapp. De små snefnug i højre hjørne er punchet ud og fået glimmermist. En side fra et snowboard blad. Drømme boblen er klippet ud af noget overlay og sværtet med hvid maling langs kanten. Under punchinellaen har jeg sat noget af det som juletræet var pakket ind i. Hi hi jeg vidste jeg ville få brug for det. ;o)
Det var det jeg fik lavet færdig i denne uge. Nu vil jeg prøve at nå på blogrundfart imens Emil sover.:) Lidt godt er der da ved, at han er blevet teenager, han kan sove rigtig længe i weekenden. :)
Tusinde tak fordi havde tid til at kigge fobi min blog.
Og for jeres søde kommentarer, de varmer. :)
Rigtig god weekend.

17 kommentarer:

Pia sagde ...

Det er nogle flotte layouter, dejlige friske farver med brugt af nogle af de skønne ting du har vundet, du trængte da også til en opmuntring, håber den nye uge forløber mere roligt. Du må have en god lørdag

Helle Sahl sagde ...

Skønne layout, begge to. God ide med viskelæderet. Det sidste er Helt fantastisk med enormt mange fede detaljer. Klart at du ville få brug for det fra juletræet. Hihi.

Håber du får en rigtig lækker forårsagtog lørdag.

Karina sagde ...

Flotte layouts. Gode opsætninger.
Du har nok om ørene, lyder det som om. Du får lige et cyberkram herfra ; )

Heidi sagde ...

hvor dejligt at se der er liv i dig - har været forbi flere gange men du var her jo ikk gggg

Lyder som en hård periode du har haft, rigtig øv men håber det går bedre nu. Lyder spændende med DM - vi krydser ;o)

Skønne loér du har lavet er helt vild med det sidste - super super flot ;o)

Rigtig god weekend

Helle Sahl sagde ...

:o) Jeg har fået klodserne i Fru Hansens kælder. Der er link i teksten under billedet. De er også bare fantastiske. Jeg har jo et billede til dig fra crop. Hvis jeg får din mail kan jeg sende det til dig.

Pialine sagde ...

Sikke en uge du har haft...så er det skønt at vinde en blogcandy - tillykke søde. Superflotte Lo´er du har fået lavet kan især godt lide det sort/hvide.
Ha´ en dejlig søndag.
Knuzzer
Pialine

Sarah sagde ...

Heldigt at du vandt - det er ikke dårligt med lidt opmuntring.
Flotte LO's du har lavet.
Hav en god uge.

Engel sagde ...

Sikke nogle skønne sider du har fået kreeret... Man mister helt pusten af det nederste... og sikke nogle kameravinkler...!

Nogle dage, må man bare trække vejret helt ned i maven, og tælle langsomt til ti - og så gentage øvelsen flere gange i træk... før det virker... Er ked af at høre, at din uge er gået sådan... Håber du kan mærke et kæmpe kram komme i din retning :o)

Angående templaten, så skal du bare gemme den f.eks på skrivebordet. Højreklikke på filen og vælg udpak her. Så opretter den selv mappe og det hele. Og kan efterfølgende flyttes... Lad mig lige høre om det lykkes... :o)

Kæmpe Knus
Engel

Brit sagde ...

Super fede LO du har fået lavet... Jeg bliver simpelthen nødt til at se Dream-LO i levende live...
Du er en super sej tøs...Go girl!
Mange tanker herfra.

Tanja sagde ...

Puha Gitte hvor lyder det til at været en Fu.. uge sidste uge... :o(
Håber da at dagen i dag har været bedre eller??
Jeg kender godt det med at holde fast i tingene, men det kan virkelig trække tænder ud og det koster SÅ meget energi fra os.. Men jeg tror på at det er den vej vores børn bedst hjælpes, selvom det nogle gange føles som totur...
Det er nogle VILDT flotte ting du har lavet og godt det var dig som vandt blogcandyen hos Charlie... Det har du fortjent... :o) :o)
Scrapknuzz Tanja

Charlie sagde ...

Hvor heldigt at jeg kunne ramme en vinder der lige stod og manglede lidt opmuntring. Det er jeg da EKSTRA glad for. Dejligt at du kunne bruge det - jeg blev selv i godt humør af at pakke det sammen.

Hvor er det heldigt for din søn at han har en mor der både kan forstå ham men også sætter grænser, hvor surt det end er og hvor hårdt det kan føles i øjeblikket, så er det jo det bedste for alle børn at vi voksne hjælper dem til at forstå at man ikke altid kan få det som man gerne vil have det. Hvor SUR man så end bliver. Knus til dig

OG fine LO's - du får da lavet mere end jeg gør på den front - jeg mangler stadig at få lavet det første i 2009 færdigt.

Charlie sagde ...

Svar på dit spørgsmål - nej skoletasken er en sizzix die - men totalt skøn ikke? Det FINE bånd kender jeg en scrapper fra Amager der har lokket mig til at købe... ;o)

Connie sagde ...

Pu ha, en uge du har haft, jeg håber det gå meget bedre i denne uge.

Men du har fået lavet et par dejlig LO. Der er super mange flotte detaljer på dem.

Håber vi snart ses igen. Mange knus

Heidi sagde ...

hej igen - gider du ikk lige maile mig på taxa22@gmail.com ;O) har en lille overraskelse til dig

Anne Kristine sagde ...

Innom med en søndagsklem til deg :o)
Flotte LO'er og herlige farger du har brukt!
stor klem Anne

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønne layouts og sikke en lækker blogcandy, tillykke med den!
Ja det kan godt være en prøvelse, at være mor nogen gange, især når man skal sætte grænser. Men det komemr tifold tilbage, at holde fast i dem, selvom det kan være hårdt! Håber han arter sig bedre i denne uge den lille slyngel ;)

troll13 sagde ...

Skønne LO'er du har lavet, jeg er især vild med det sidste. Skønne detaljer og flotte opsætninger.
Kram herfra, håber at det går bedre :o)