fredag, januar 02, 2009

Velkommen til 2009

Velkommen til et nyt scrapår. :)
Jeg håber at I er kommet godt og sikkert ind i 2009

Nu er jeg ved at blive igen frisk efter en lang og super sjov nytårsfest. Vi holdt nytårsaften hjemme, vi var 9 voksne og 3 børn. Ja tænk Nick ville gerne holde nytårsaften samme med os "gamle", vi havde ellers regnet med at han skulle til vild nytårsfest med kammeraterne. Nej det blev hjemme,og senere kom en af hans gode kammerarter og skålede nytåret ind med os. Det var kanon hyggeligt nytårsaften.
Jeg var ikke nede at skyde nytåret ind, for Emil er ikke glad for de høje brag der kommer. Så vi blev oppe i lejligheden. Så det er et lidt heldigt billede jeg har af fyrværkeriet Der var ikke så mange der skød af i år, som ellers.
Vi festede lige til kl. 5 der kunne vi bare ikke mere.
Vi var oppe igen kl 11. Der skulle jo lige gøres de kedelige ting efter sådan en nytårsfest. Da det var gjort, lavede vi brunch og satte Ringenes Herre på dvd'en.
Den tradition vi har hver nytårsmorgen. Den startede for nogle år tilbage, da mine brødre var inde og holde nytårsaften sammen med os. Dagen der på skulle vi jo ha' noget morgenmad. Min en bror som er kok, synes vi skulle lave brunch, vi havde jo det der skulle bruges.
Så det har vi gjort lige siden. Ringenens Herre er kommet til efter vi havde købt dem alle 3. Det er det eneste tidspunkt vi ser den på, der er jo også tid til at se den hele. Den bliver kun stoppet når der skal hentes aftensmad. Så hvis nogen falder i søvn er det bare ærgeligt. Så igår havde vi bare en super hyggelig og afslappet dag med 12 timers film. :)
Jeg vil sige tusinde tak for de søde nytårs hilsner I har lagt på min blog. De varmer.
Et rigtigt dejlig scrapår til jeg allesammen.

1 kommentar:

Anne Bente sagde ...

åhhhh, det lyder som i har haft en rigtig hyggelig nytårsaften,glæder mig til at følge med her i år også.