lørdag, december 27, 2008

Glædelig bag-jul og en juleaward.

Jeg fik denne blogaward fra Charlie fordi jeg har været med i juleudfordringen. Tusinde tak for den. Det var rigtig sjovt at ha' været med i udfordringen. Det var super hyggeligt at være rundt og kigge på alle jeres blogge og se hvad I havde lavet af julehygge. Jeg synes er var rigtig meget inspiration at finde. Som jeg vil kiggen nærmere på i løbet af det nye år. :) Jeg nåede da og selv at få lagt noget julehygge på min blog. :)


Ja så gik de juledage. Men det har bare været nogle rigtig hyggelige juledag. En masse god jule mad og rigtig mange gaver til børnene. Tidlig op og meget sent i seng. Lige som det plejer. :)

Juleaften var vi sammen med min mands søskende, i år var det min svoger og svigerinde som skulle holde det i år. Det var super hyggeligt, vi var først hjemme kl 02.00 det var mest fordi vi skulle være på Sj. Odde næste dag kl 13. Min svigerinde havde pytet bordet og sat nogle hollandske træsko på som dekoration. De var rigtig søde.
1.juledag holder vi altid sammen med resten af min mands familie, kusiner, fætre, tanter og onkler. Vi var i år 42 samlet. Så der er altid gang iden, det er super hyggeligt. Vi plejer altid at raftle men i år var der tallotteri, det var mere fordi min mands moster har et meget lille hus, så der var ikke meget plads til at løbe rundt og jagte gaver. Der kom vi også sent hjem fra sådan vi kørt fra Odden ca. kl 23. :)

2.juledag var det min bror som skulle holde det. Han er kok og han havde lavet lam, det var bare lækkert. Uhm. :) Alle børnene fik julegaver igen. Sådan er det hvert andet år når vi ikke holder juleaften sammen med min familie. Selv om det er 2.juledag synger vi altid julesange inden at børnene får deres julegaver.

Vi fik også raflet vi havde alle ca 5 pakker med hver. Jeg tror der var ca. 50 gaver. Så der var rigtig mange gaver at hugge fra hinanden hinanden. Hi hi det var herligt. Jeg kom hjem med nogle af mine egne gaver. Men pyt jeg havde købt nogen som jeg gerne selv ville have. Så jeg har fået mig en ny snemand til min samling.;)
Det er lidt svært at se de gaver der ligger under de store gaver.
Det blev også en meget lang og hyggelig dag/nat. Vi var først hjemme kl 03.00. Gaaaab hvor var jeg træt da jeg kørt hjem, heldigvis skulle vi ikke køre mere end 20 min før vi var hjemme. Min mand snorkede lystig hele vejen hjem og prøvede at bortforklare at han bare havde hvilet øjenene.:) Ja ja den har vi hørt før :)

Det er ikke blevet til så meget idag. Vi har taget julepynten ned, det er fordi vi skal holde nytårs aften. Ellers plejer vi at ha' julen med ind i det nye år.
Min blog har også fået taget julepynten ned og jeg har lagt noget dansk musik på. Så jeg er klar til at hoppe ind i det nye år.
Lige om lidt vil jeg slænge mig på divaneseren og se den nye Batman film som Heath Legder spiller med i. Desværre blev det hans sidste film. Snøft. ;)

Så imorgen vil jeg smutte rundt og se hvad I har lavet her i julen.
Det var hyggeligt at komme tilbage på bloggen efter jul og læse jeres søde julehilsner. Tusinde tak for dem. De varmer. :)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Sikken en flot blogheader, du har fået. Skønt billed.
Og hold da op, der er gang i juledagene hos dig. Vi er lige kommet hjem fra jul på fyn, som har været stille og roligt; )

LaChris sagde ...

Ja skøn header...får mig til at glæde mig til skiferien i uge 4 !! Sikken nogle sene juledage i har holdt Jer..I må være godt brugte nu :O) Men det lyder virklig som om I har hygget og moret Jer..skønt !

Anne Kristine sagde ...

Ååå nå fikk jeg skikkelig lyst på masse snø og skitur :o)
herlig bloghead du har!
Ønkser deg en fortsatt god romjul...
og min mor ble SÅ glad for bildene jeg hadde funnet på Amager linken som du gav meg...igjen takk til deg :o)
juleklem anne

Charlotte sagde ...

Sikke travlt i også har haft alle dagene. Det lyder rigtigt hyggeligt. :-) Det må tage en evighed at spille om så mange pakker?? Men det ser jo skønt ud med så mange der ligger der på bordet.
Jeg er enig med de andre: Super flot header du har fået! Sikke et flot billede.
Det har været super hyggeligt at følge din blog her i december måned. Nu ser jeg blot frem til at følge den fortsat i det nye år.
Fortsat god søndag til dig.

Pialine sagde ...

Flot billede du har sat på din header :o) Det har været en fornøjelse at følge din blog her i december....kommer helt til at savne det.
Knuzzer
Pialine

Connie sagde ...

Hold da op, hvor I har gang i den i juledagene. Og så mange mennesker I har været.

Jeg har bare holdt stille og rolig jul hos min bror og 2. juledag hos mine forældre.

Godt nytår, Gitte, dig og din familie.;o)

Heidi sagde ...

Lyder til I har haft en super skønt jul men hektisk ;o)) dejligt at man ikke skal tage sig af tiden syntes jeg og endnu mere skønt at være sammen med dem man ikke ser så tit måske til dagligt ;o)

Joan sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og din familie. Tak for dine søde kommentarer på min blog. Håber vi "blogges" ved i det nye år :)

Gitte sagde ...

Sikke et flot pyntet julebord og det lyder til at I har haft en skøn jul.

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår og glæder mig til at følge din blog i det nye år.

Charlie sagde ...

Sikken en dejlig men også travl jul i har haft. Vi er så heldige at hele familien bor inden for kort køreafstand. Godt du fik hentet din award, den er helt sikkert fortjent. VI "ses" i det nye år.