søndag, december 07, 2008

7. december

I dag er det jo 2. søndag i advent. Men vi skal ikke rigtig jule idag for lidt senere skal vi til fødselsdag hos min nevø og niece de blev 5 og 9 år sidst i november.
Jeg nåede meget sent i går at få min nevøs fødselsdags kort færdig. Han skal jo også ha' et hjemmelavetkort, nu har jeg jo lavet et til lille søster. :)

Materialerne jeg har brugt er ensfarvet karton, Det stribet er fra MME magnolia. Punchinella har jeg punchet ud. Det hele er fra dreampapers. Tillykke båndet er fra chador. Edwin er et stempelaftryk jeg har fået fra Maria. Skum tallet og bogstavet er købt i Føtex og bog&ide.

Lidt jul skal der dog på min blog i dag. Det er nogle hjerter jeg har lavet da Nick var omkring 4 år. (i dag er han jo 18, så uha det er meget langt tid siden jeg har lavet dem) :). Det er oprindeligt en nedtællingskalender. Men jeg gjorde det omvendt. Jeg synes det var lidt hyggeligere at der kom flere hjerter på hverdag. Så fik Nick også lidt udfordring.For da han blev lidt ældre begyndte han selv at prøve at tælle hvormange hjerter der var på og hvor mange dag der så var tilbage til jul. Ikke at han er blevet et matematisk geni af det, idag går han på den sprogligelinie. :)
Jeg har hængt dem under mine 2 masker som jeg købte da vi var på ferie i Venedig i 05 og 06. Billedet er ikke blevet beskåret for jeg synes lige at de skulle med på bloggen. Jeg er helt vild med masker og Venedig. :)

Nu vil jeg snart tage til fødselsdag. En glædelig 2. søndag i advent til alle jer som kigger forbi min blog. :)

10 kommentarer:

Heidi sagde ...

Skal da lige love for du har været aktiv ;o) Rigtig skønne kort du har lavet og syntes jeg kender det lækker papir til pigen ;O)

Kan du have en rigtig god 2 søndag i advent og fødselsdag ;O)

Margit sagde ...

Glædelig 2. søndag i advent.
Sød idé med at hjertekæden bliver længere... egentlig da mere logisk!!!
Og flotte masker...
Håber I har en god fødselsdag... rigtig sødt drengekort.
På genkig.

Karina sagde ...

Rigtig fint drengekort, du har lavet.

Anne Bente sagde ...

total flot lort du der har lavet.

Charlie sagde ...

FInt kort i frække drengefarver. TIl lykke med de små i familien og tak for kigget på dine julehjerter og masker.

LaChris sagde ...

Et rigtig flot og drenget kort du fik lavet. Og den idé med nedtællingshjerterne er da virkelig sød :O) Kan da godt forstå at du lige ville vise de masker frem, for de er da virklig super flotte....uhm der er nu også dejligt i Venedig..sikken en stemning der hersker dér !

troll13 sagde ...

Skønt drengekort du har lavet, dejlige farver.
Sød idé med din hjerteklender :o)

Mutte sagde ...

Et rigtig flot drengekort, og nogle pragtfulde masker

Charlotte sagde ...

Det var sjovt med den "optællings"kalender til juleaften. Rigtig sød ide.
Og Venedig!!! åhhhhhh - en af de bedste byer i verden. Vi var så heldige at besøge byen i sommerferien. Jeg har godt nok været der mange gange, men min mand havde aldrig været der. Åhhh - jeg vil gerne tilbage igen! Super flotte masker du har købt!

Charlotte Ravn sagde ...

Ih hvor hyggeligt med julemusik på bloggen. Det er da en rigtig god ide med hjertekæden. Uh man kan slet ikke forstå, at de unger lige pludselig er blevet voksne, min søn bliver 23 på fredag, jeg synes ellers lige han har været lille og troet på nisser! Hvor bliver tiden af?
Flotte kort du har lavet til fødselarene!