lørdag, december 20, 2008

20.december

Uha sikke en lang dag. Jeg var oppe til kl. 2 i nat for at få lavet denne værtindegave. Men det kunne jeg også kun fordi Emil var i aflastning. Ellers havde jeg ligge i min seng kl 22.:) Så det er skønt når jeg kan sidde længe oppe og de andre er gået iseng. Så får jeg også lavet mere.
Jeg har lavet denne lille chokoladeæske, af en gammel lasangeæske. Det var meningen at jeg ville sætte papiret på æsken. Men det endte med at jeg sprættede æsken og brugte den som skabelon istedet.
Jeg brugte noget gammelt julepapir fra MME. Stempelaftrykket har jeg fra Maria. Biletterne er fra Tim Holtz. Lidt bølgepap, punchinella, brads, blomster. Dymotekst. Jeg har sat noget plast i vinduet. Det er måske lidt svært at se det, men tilsidst har jeg sværtet rundt på alle kanterne.

Toppen på æsken har jeg lukket med et bånd.

Uha det er svært at give en Award videre for der er jo så mange skønne scrappere som inspirrre mig meget. Der var nogle af dem der allerede havde fået denne award. Men jeg valgte at give Awarden videre til disse scrappe Qvinder

Christina http://www.scrappelachris.blogspot.com/ fordi jeg er super glad for at ha' mødt dig, ihvertfald på nettet, håber der snart bliver lavet om på det. :). For dine altid friskeog sjove indslag på din blog. Du laver de skønneste LO'er i nogle dejlige friske farver. Det må du gerne lære mig.

Anne Kristine. http://www.annespaperfun-aksh.blogspot.com/ fordi jeg synes du er utrolig dygtig scrapper og jeg kan altid finde ny inspiration på din blog. Så synes jeg det er lidt hyggelig at din familie også stammer fra Amager.

Pialine. http://www.pialine.blogspot.com/ fordi jeg er rigtig glad for at ha' mødt dig det er altid hyggeligt at være i selskab med dig. Du er altid i godt humør og et glimt øjet. Laver nogle super skønne scrapting.

Maria http://www.simonsenscrap.blogspot.com/ fordi det altid er rigtig hyggeligt når vi mødes til freescrap. De kreative ting du laver det er helt fantastisk, også de du laver ud over scrap. Helt utroligt overskud du har.

Connie. http://www.haveje.blogspot.com/ fordi jeg har hele tiden været vild med de LO'er og andre kreative scrapting du laver. Det var også før jeg fandt ud af, at vi havde gået i klasse sammen. Det er altid super hyggeligt at være i selskab med dig til freescrap. Dit gode humør smitter rigtig meget.

Nu vil jeg takke af for idag og hoppe rundt på bloggene med Awarden. :) Tak til alle jer skønne scrapper fordi I kiggede forbi kiggede forbi min blog. Tusinde tak for jeres søde kommentare, det varmer rigtig meget.

4 kommentarer:

Mutte sagde ...

Sikken en flot og lækker æske du har lavet, med mange flotte detaljer. God 4. søndag i advent

Margit sagde ...

Glædelig 4. søndag i advent.
En rigtig flot æske. God idé at bruge æsken som skabelon...
Hav en dejlig søndag.

Pia sagde ...

Flot gavepose med mange super lækre detaljer. Du må have en god søndag.

Anne Kristine sagde ...

STOOOOR KLEM til deg Gitte ....Takk for kjempehyggelige ord og jeg må si det samme om deg ...så glad for å ha møtt deg i bloggverdenen og at du bor på Amager gjør at når jeg besøker din blogg så kjens det liksom at jeg er en liten tur innom Amager :o)og gode minner dukker opp.
Min kropp er sliten om dagen og jeg begrenser mine blogaktiviter...derfor har jeg ikke ordnet med award'ene som jeg har fått de siste mnd'er. Håper du forstår :o)
Ønkser deg en god søndagskveld...klem Anne