fredag, december 19, 2008

19. december + Award

Jeg har modtaget denne dejlige jule Award fra Karina den blev jeg rigtig glad for at modtage.
Karina skrev

Gitte http://madamtridse.blogspot.com/ fordi du er så hyggelig at være sammen med til scrap og det er så dejligt med alle dine kommentarer.

Jeg når desværre ikke at give den videre idag, så jeg giver den videre imorgen.:)

Min dag gik lidt hurtigere end jeg regnede med. Min kære søn var nemlig forsinket på hjemturen fra Sverige. Så jeg fik ham først hjem idag. De skulle overnatte i Arlander. :( Så var der jo en masse vi lige skulle snakke om inden han faldt omkuld i sin seng. Han sov det meste af dagen, stod op, spiste aftensmad, smuttede ud til de gamle kammerater fra Ørestads gymnasiet. Men sådan er det jo. Han er hjemme i næsten 3 uger så jeg skal nok nå at se lidt til ham. :)

Jeg fik skrevet de sidste af mine julekort færdige idag, og nu er de sendt afsted. Men jeg havde ikke nogen kuverter det passede, for de feste kort er lavet i 15x15. Så jeg måtte selv lave kuvertern. Jeg sprættede en gammel kuvert op og lavede en skabelon. (Det var godt jeg gemte den, jeg vidste at jeg ville få brug for den) ;) De blev lavet af indpakningspapir i guld, så satte jeg noget hvidt alm. papir inden i kuverten så de blev mere stabile. Jeg synes det var ret hyggeligt at lave kuvertene selv, så det gør jeg også til næste år.:)
Igår var jeg i Fields for at hente en julegave, Bagefter var jeg i Bilka og der havde de ½pris på alt deres julepynt.:)
Øh Connie jeg ved godt nok ikke om jeg vil sige det højt men ok. Jeg hedder Gitte og jeg er båndmarkoman.......:) Jeg vil ikke kureres, det er skønt.:)
Men de kostede jo kun pr. pakke 10.- for 5 ruller. Så jeg måtte jo købe dem, ik!!!! ;)
Nu vil jeg ind og se Mikkel og guldkortet. :)
I må allesammen ha' en rigtig god 19.december aften. Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :) På gensyn imorgen.

9 kommentarer:

LaChris sagde ...

Ihhh...skal vi joine BAB sammen ? Jeg har det ligesådan med bånd...i al fald lige for tiden...sidst var det knapper! Nå ja..Besat Af Bånd, hedder foreningen :O) Håber at du og store barn rigtig får hygget Jer sammen! Fredagsknus fra mig

Pia sagde ...

Smart at lave kuverter af gavepapir, ser rigtig godt ud, jeg elsker også bånd men synes ikke det er så tit jeg bruger det på mine kort og layouts men de er rare at have. God weekend til dig

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er de bare fine dine guld kuverter. Jeg har også lavet mange kuverter før i tiden fx. af servietter, som jeg strøg på noget tykt madpapir med plastfolie imellem.
Bånd kan man ikke få for meget af, slet ikke når det både er flot og billigt ;)

Charlotte Ravn sagde ...

Forklaring :)
Det letteste er, at købe amerikansk frysepapir, som er voksbehandlet. Det skal bare stryges sammen med det yderste servietlag. Voksen smelter og hænger fast i servietten. Man kan fx. købe det her,
http://patchwork-gaarden.dk
men det er lidt dyrt her i DK!
Man kan også bruge dansk frysepapir (det er kraftigere end madpapir og kan købes i supermarkeder)Man tager et stykke af det, lægger et stykke Vita wrap over og så det yderste servietlag. Så skal det bare styges sammen til plasten er smeltet og stykkerne hænger sammen.
Håber forklaringen er til at forstå, ellers send mig en mail (adressen står på min blog)

Charlotte Ravn sagde ...

Links til andre og billigere steder hvor de sælger amerikansk fryserpapir :)

http://www.kalligrafi.dk/index.php

www.patchworkstoffer.dk

Pialine sagde ...

Hej Gitte tak for sidst - altid hyggeligt i DP :o) Flotte kuverter du har lavet også af guld WOW...det må have været et stort stykke arbejde. mmhh, bånd kan man aldrig få nok af, man har jo aldrig det rigtige når man skal bruge det *LOL*
Knuzzer

Mutte sagde ...

Det er nogle flotte guldkuverter. Jeg laver altid selv kuverter til mine kort. Jeg har vist også en tiltrækning på bånd, der falder altid nogle ned i min kurv når jeg er ude og handle.

Betina Olesen sagde ...

Tillykke emd Awarden... det varmer altid at blive tænkt på...

Smart at lave kuverterne selv, og det ser rigtig godt ud i guldpapiret....

Flotte bånd du har købt... er altså helt vild med turkis og sort i øjeblikket... det ser hammer godt ud...

Hygge fra Betina

Karina sagde ...

Hej Gitte
Tusind tak for kortet mv. Rigig flot kort. Har du både brugt farveblyanter og h2o farver? Det ser s.... godt ud. Også den hvide kant rundt. Den må jeg lige have forklaret ; )
Var det godt at få Nick hjem?
Knus herfra