tirsdag, juli 08, 2008

Sejltur til Malmø

Her i weekender sejlede vi en tur til Malmø. Jeg havde forberedt min mand på, at når jeg nu endelig var i Malmø, så skulle jeg altså shoppe scrap.

Men jeg fik ikke shoppet for den butik som jeg ville kigge på havde lukket om lørdagen her i sommerferien. Panduro fandt vi aldrig, selvom at vi var på et torv som jeg genkendte, så jeg tror at vi kom til, at gå ned af en forkert gade. Øv øv (det er også ca. 10 år siden jeg sidst var inde i Malmø).

Så må jeg jo nøjes med det jeg har derhjemme. ;o) Det tror jeg min mand var lidt glad for, han var klog nok til ikke at sige det højt. Men jeg synes at hans humør steg lidt, da jeg sagde om vi så ikke bare skulle gå tilbage til båden. :o)

Men nu har min kære mand været så sød, at købt en gps med gå mode til mig. Så næste gang jeg i Malmø så kan jeg finde alle de scrapshoppe jeg vil. :o)

Men jeg fik taget nogle billeder i Malmø. Så dem skal da ha' scrappet på et tidspunkt.

Parken som vi gik igennem for at komme ind til Malmø by midte.Denne mølle lå ved voldgraven i Malmø Den var bare så smuk. Det var ligsom at træde ind i en Morten Koch film.

Turning torso. Et imponerende bugnings værk.

Et sjovt kunstværk der er er lavet nede ved havnen hvor vi lå. Ret flot og en afslappende lyd når vand løber.
Som det fremgår af billederne så havde vi så lækker vejr.
Tak for denne gang og på gensyn

1 kommentar:

Karina sagde ...

Lækre fotos, du ha fået taget. Dem må du da absolut scrappe.
God sommer til dig; )