onsdag, december 24, 2014

24. december og endelig juleaften. :)

Dejlig lillejuleaften igår med al det lækre julemad som vi nu kunne spise. Gaver og danse om juletræet, glemt helt at de var lillejuleaften. :) Gaver var der rigtig mange af og Emil synes at han skulle have dem alle. Han blev lidt sur når gaverne "fløj" lige forbi ham. 
Så idag "lader" vi som om at vi ikke skal noget som helst. Så krydser vi finger for at han er mere "afslappet" når vi skal ud af døren og resten af aftenen. ;O)

Børnene i vores familie er blevet så store, at de kun ønsker sig gavekort eller penge. Jeg synes det er lidt kedeligt med en kuvert med penge i, de kan også blive "væk" under juletræet. Så jeg fik hurtig tømt 2 dåser flåede tomater, som har en "åbner" i toppen, (har lavet dem før, men tror jeg at jeg så for første gang på Annette/AKA blog) og pyntet dem med papir og klistrede til og fra mærket på siden af dåsen. Det har taget max 20 min at lave dem. :) Så du kan lige nå det. ;) 
Jeg har brugt materialer fra Teresa Collins juleserie og Lawn Fawns juleserie


Desværre nåede jeg ikke helt at blogge hver dag, med det blev da til nogle dag alligevel. Synes det er super hyggeligt at kigge forbi jeres blogge her i denne juletid og se hvad I har fået lavet. Har desværre heller ikke nået at ligge kommentarer alle steder, men tak for kigget og inspirationen på jeres skønne juleblogge. :)

Jeg vil lige ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Håber I får nogle rigtig dejlige og hyggelige dage sammen med jeres familier. 
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog, her i den travle juletid og for jeres søde kommentarer, de varmer at læse. 

Juleknus Gitte

5 kommentarer:

Mio sagde ...

Så lækre ting du har fået lavet : )
Glædelig jul og hils familien

Sarah sagde ...

Rigtig god ide til gavekortene.
Rigtig god og glædelig jul. Det har været hyggeligt at følge bloggeriet her i december.

kortmager sagde ...

Sjov indpakning til gavekort - rigtig god ide. Glædelig jul og godt nytår

Annette / aka sagde ...

Det lyder som en dejlig jul hos jer.
Og bare lageret er fyldt med tomme konservesdåser, så kan man klare mange ting....Hihi. De blev rigtig fine.
Fortsat gode juledage til jer. Måske bliver det hele mere afslappet, når Emil opdager at der ikke sker mere......

Knus og tak fordi vi igen fik en flig af dit liv gennem december.
Knus fra Annette

Heidi sagde ...

Så flotte de er :-) håber der faldt en pakke eller 2 af til Emil ;-) glædelig jul søde Gitte knus