søndag, december 01, 2013

1.december og 1. søndag i advent

Så blev det 1.december og 1. søndag i advent :O) Julepynten er kommet ned fra loftet og advents "kransen" er lavet.
Selv om det ikke var nogen svær opgave i år.....indtil videre består den kun af lys og juleæbler...tror nok jeg kommer lidt mere "jul" i den imorgen. ;O)
                                       
Julepynten er ikke blevet stille på hylder og skabe endnu, jeg skal lige ha' støvet af og fjernet noget af mine andre nipsting inden. :) Er kommet lidt bagud med det, for vi kom hjem fredag aften, fra en skøn 5 dags ferie i Rom. Rom har været en af de byer som jeg bare har glædet med til at besøge, så endelig har jeg været der. :) Jeg er bestem ikke kommet skuffet hjem igen. Rom er en helt fantastisk skøn by. Jeg skal med sikkerhed tilbage til Rom igen.....næste år. :)
Et lille pip fra mig her den første dag i julemåneden. Satser på at blogge lidt mere her i julen, kan dog ikke love at det bliver hver dag. Men prøver. ;O) Glæder mig til at komme rundt på jeres blogge og se hvad I får lavet her i julemåneden. :)

Forsat dejlig 1.decemer/1. advents aften til jer alle. :)
Julescrap knus
Gitte

2 kommentarer:

Mio sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud Gitte : ) du er da kommet langt med julepynten, især fordi i lige er kommet hjem. Sikke nogle vildt skønne billeder fra Roma : ))))
Glæder mig til at dig scrappe dem.
Er spændt på at følge bloggen også her i dec det er så hyggeligt, hver dag behøves jo ikke. Det skal jo være hyggeligt og sjovt.
Rigtig god 1 dec og 1 advent
Knus

Marianne sagde ...

Hvor skønt med en lille ferie til Rom :) Har aldrig været der - men måske man skulle prøve.
Glæder mig til at følge med her hos dig i december :)