tirsdag, marts 27, 2012

Ferie og et LO

Så er jeg hjemme igen efter en skøn og tiltrængt skiferie i Avoriaz hvor Nick arbejder. Vi var dernede i 5 dage. Det var skønt at komme væk hjemmefra efter al det hurlumhej omkring Emil der er i øjeblikket. Møder med vores sagsbehandler, læger, psykologer og flere nye sagsbehandlere som vi måske ser igen til endnu flere møder omkring hans pension når han fylder 18. Heldigvis har vi fået en til at hjælpe os med div. møder med handicapcentret og hans pension, det er en stor lettelse.
Men det er årsagen til at jeg sidste lange stykke tid, har måtte lukke min blog lidt ned. Har været lidt inde og kigge på jeres skønne blogge, men desværre ikke haft det stor overskud til at smide ret mange kommentarer på bloggene. Men jeg har da fået scrappet en del, for at få mine tanker lidt væk fra alle de ting der kommer til at ske og skal gøres omkring Emil det næste lange stykke tid. Men scrap er jo også en måde at slappe af på, man glemmer da lidt tid og sted. :O)

Jeg har bla. lavet dette LO med nogle gamle billeder af Emil, fra en vinter dag i 2008. Billederne har ligge længe på at blive scrappet. De kom frem da jeg fik ryddet op på min scrapplads.  

Materialerne er hvid bazzill karton. Glimmermist og OA mist. Thickers. Tattede engel, snefnug masks. Overlay fra Hambly. Frosted Stickers sheet fra fancypantsdesigns.
Beklager farverne de er blevet meget orange. Billedet er taget før vi fik sommertid. ;O)
Lidt billeder fra vores skiferie i Avoriaz. En fantastisk skøn by, der køre ingen biler, kun hestevogne og små "larver" som jeg kalder dem, det er små bæltekøretøjer som henter affald, udbringer ting og sager til butikkerne. Så kan man også blive sat af ved sit hotel og hentet igen når man skal hjem. 
Vi var ude og stå på ski 2 dage. 1. dag gik det bare så dårligt, jeg væltede rundt hele tiden, både på pisterne og når jeg skulle ud af lifterne. :o\ Både Nick og hans kammerat Mikkel var med som støtte pædagoger, det var vist også rigtigt godt de var det, for jeg kunne bare ikke finde ud af at komme op igen efter jeg var tiltet....*gg*...måske fordi at hver gang jeg væltede var jeg flad af grin. ;O). 
Dagen efter om lørdagen var jeg allerede blevet en del bedre, den dag faldt jeg slet ikke hverken da jeg skulle ud af liftene eller når jeg var på vej ned af pisten...den grønne altså.:) Begge drengene var med igen, denne gang var de begge 2 på ski (de køre på snowboard), mere så jeg kunne se hvordan jeg skulle gøre når jeg skulle bremse og dreje skiene så jeg nemmere kom ned af bakken. Jeg nåede da at lære, at køre parallelt med begge ski i svingene og plovede kun når jeg skulle bremse. :O) Det var rigtig godt gået når jeg selv skal sige det...især når jeg sammenligner de 2 dage. :O) Søndagen gik med at slappe af efter en lang after-ski om lørdagen.....*gg*. Nick viste os lidt rundt i byen. 
Jeg er igang med at lave en smask-bog om ferien, så der kommer lidt mere fra ferien hen af vejen, som jeg får siderne færdige. :O)
Nick og nogle af hans venner var oppe og hike på bjerget den dag vi kom. De var oppe i ca. 2500 m højde. De sad på den sidste pukkel oppe på toppen ude til højre. :)
Man kan se deres spor hvor de kravlede hele vejen op til toppen, (i venstre hjørne af billedet). De havde hele deres ski udstyr på, ski, snowboard og hjelm selvfølgelig.;O) Da de endelig nåede toppen efter ca. 45 min, tog de så hele turen ned. Turen tog fra ca. 20 til 40 min alt efter om de havde ski eller snowboards på. ;O)
Ski-liften som man kan tage helt op til Schweiz. Man kan godt køre på pisterne inde i Schweiz, men man skal så købe et lift-kort til Schweiz for at komme op og tilbage til Avoriaz igen....og en vigtig ting....husk passet. ;O)
Et lille kig ned på ski-lift og den ene side af byen.
Billedet på min header er bjerget som er lige over for Nicks værelses vindue. Sikke en udsigt at vågne op til hver morgen. Jeg synes den var helt fantastisk, så noget nyt hele tiden. :)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer i har skrevet på min blog, 
selv om jeg ikke har være rundt og ligge kommentarer på jeres blogge. 
Det varmer rigtig meget at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig uge

Scrap knuzzzz. :O)