søndag, februar 26, 2012

Layout

Jeg har lavet endnu et LO til Nikolines album. Min svigerinde og svoger fik dette LO igår. Så nu mangler der kun 10 sider i at få fyldt hendes album ud. ;O) Men nu er det jo ikke billeder jeg mangler af hende, kun tid. ;O)
Billederne har jeg redigeret på min iPhone. Appsen hedder...Vintage Camera og den er gratis. :O) 
Det er kanon apps, jeg er helt vild med at billederne kan redigeres så de ligner gamle billeder. :O).

Der er brugt BG nook&pantry. Dymo. Thickers. Titel udskåret på Silhouette. Klattet med OA colormist, hvid og hopscotch. Tag. Twine pakke snor.
Det var en rigtig hyggelig farsaften vi havde igår. Vi skulle jo lave efterårs mad, så vi valgte at lave grydesteg med kartofler med en lækker sovs lavet af det oksestegen havde kogt i....mums. Så havde jeg for første gang lavet æblekage....mums den synes de var rigtig god, og der blev spist op. :O) Desværre er der intet tilbage til at smovse med idag. Jeg må nøjes med billedet. ;O)

Svar til Mio: Jeg har ikke selv hæklet blomsten...desværre, jeg ville så gerne lære at hækle, men kan bare ikke finde ud af det. Så jeg må betale mig fra det...*gg*. De er købt i Netto hvor de engang solgte hæklet blomster i forskellige farver og størrelser.Så jeg købet alt hvad jeg kunne få fingerne i...*gg* ;O)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og for at I har tid til at kigge forbi på min blog.
Forsat rigtig dejlig søndag til jer alle sammen. :)
Scrapknuzzz 

lørdag, februar 25, 2012

Emilias årsbog

Så får I endelig forsættelsen.....:O)
Jeg har lavet et par ekstra sider i Emilias for den dag hun fyldte 6 mdr. blev hun døbt. :)
På disse sider har jeg udover alt det andet som jeg beskrev i forrige indlæg, brugt MS filigran sommerfugl. Motiv knapper.  :)
Det var meningen at jeg ville ha' lagt billederne på bloggen i torsdags. Men i torsdags mens jeg spiste frokost, fik jeg zappet over på TV3 og så et program om samlere.......skriiiiig hvor ahraaaa!!!!. Er lidt af en samler, men kan dog stadig smide ting ud som jeg ikke bruger eller som er gået i stykker. Men efter programmet fik jeg alligevel en forfærdelig trang til at rydde ud. Jeg starter med mit scrapværelse. Så nu skal jeg igang med at tømme scrapskabene. Jeg skal ha' sorteret alt og lagt mine scrapsager på "deres" plads igen. Har vist det sidste stykke tid været lidt slem til bare hurtig at ligge scrapsagerne ind i skabene og så lukke dørene....Så torsdag eftermiddag brugte jeg på at ordne mine clear stamps, copics og toten. Hold da op sikke mange ting der kan være i sådan en tote, forstå godt hvorfor den havde slagside....*gg* så nu er der kun værktøj, lim og kuglepenne/skrive tuscher i den. :) 

Igår var min mand og jeg ude og spise brunch på Kleist kaffe. Skøn lille café på Frederiksberg. :)
Vi skal holde farsaften iaften så efter vi havde været på cafe var vi ude og handle ind. Dejlig at min mand havde fri så jeg slap for at cykle flere gange. ;O) 
Om ikke så længe kommer min mands søskende og deres familier. Vores tema denne gang er "efterårs mad". :O) Lige nu er vi igang med at forberede maden og her dufter dejligt....mums glæder mig til vi skal spise.....;O) 

Søndag har jeg fri, Emil er på aflastning hele weekenden, så jeg skal bruge dagen med blogsafari og forsat cleane mit scrapværelse. :) 

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og at I har tid til at kigge forbi min blog.
I må ha' en rigtig dejlig weekend
Scrapknuzzz

onsdag, februar 22, 2012

Emilias år i billeder.

Nu er det vist på tide at jeg får lagt Emilias års bog på bloggen. Det er over en uge siden hun fejrede sin fødselsdag for hele hendes familie. ;)
Albummet er i samme stil, som det jeg lavede til Nikoline. Jeg har bare brugt en anden dies.
Her får I de første sider. :O)

Materialerne er en Tildablok som jeg har købt i Panduro. En stor QK dies til selv albummet. Skumbogstaver. Halvperler. Bling bling. Filt til blomsterne som jeg har lavet med MTF blomster dies (me like). Thickers. MS mini sommerfugle. Blomster. Hæklede blomst. Brads. Bånd. Stickers med baby motiv.
forsættelse følger.......:O)

Tak fordi I havde tid til at kiggede forbi min blog. :)
Tusinde tak for jeres søde kommentarer. De varmer.
Scrapknuzzz 

lørdag, februar 18, 2012

Et LO til Emilias bog

Jeg er her da endnu, men de sidste uger har jeg været svimmel igen.:( Nogle dage var bedre end andre. De sidste dage har der heldigvis ikke været noget....bank bank bank...;O) Men så jeg fjols, så vrikker jeg om på min venstre fod, på vej ned af trapperne.....troede at jeg var nået helt ned, men nej der manglede et trin...tsk tsk.....:( Men lidt godt kom er ud af den hændelse....jeg fik lavet dette LO med Emilia færdigt. :O) Jeg startet på LO'et i torsdags da jeg var samlet med nogle af Mighty scrapperne til en hyggelig scrapaften. :) Jeg så at Birgit lavede nogle "banner" til sit flotte LO. Det måtte jeg lige lifte, jeg lagde det bare vandret. :O)

Baggrunds karton er Bazzill og det er i en støvet lilla. OA mist som jeg har "klattet" lidt rundt på papiret. Taggen er lavet af OA papir. Det grønne papir er fra restekassen. Kageserviet. MS mini sommerfugle. MS filigran hjerte. OA alfabet stickers. Knapper. Med MTF blomster diesen har jeg lavet min ynglings blomster.:O) Halvperler. 
Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer. Det er så dejligt at læse dem. 
De får mig til at forsætte med at blogge. :)
I må ha' en rigtig dejlig weekend.
Scrapknus :)