lørdag, februar 25, 2012

Emilias årsbog

Så får I endelig forsættelsen.....:O)
Jeg har lavet et par ekstra sider i Emilias for den dag hun fyldte 6 mdr. blev hun døbt. :)
På disse sider har jeg udover alt det andet som jeg beskrev i forrige indlæg, brugt MS filigran sommerfugl. Motiv knapper.  :)
Det var meningen at jeg ville ha' lagt billederne på bloggen i torsdags. Men i torsdags mens jeg spiste frokost, fik jeg zappet over på TV3 og så et program om samlere.......skriiiiig hvor ahraaaa!!!!. Er lidt af en samler, men kan dog stadig smide ting ud som jeg ikke bruger eller som er gået i stykker. Men efter programmet fik jeg alligevel en forfærdelig trang til at rydde ud. Jeg starter med mit scrapværelse. Så nu skal jeg igang med at tømme scrapskabene. Jeg skal ha' sorteret alt og lagt mine scrapsager på "deres" plads igen. Har vist det sidste stykke tid været lidt slem til bare hurtig at ligge scrapsagerne ind i skabene og så lukke dørene....Så torsdag eftermiddag brugte jeg på at ordne mine clear stamps, copics og toten. Hold da op sikke mange ting der kan være i sådan en tote, forstå godt hvorfor den havde slagside....*gg* så nu er der kun værktøj, lim og kuglepenne/skrive tuscher i den. :) 

Igår var min mand og jeg ude og spise brunch på Kleist kaffe. Skøn lille café på Frederiksberg. :)
Vi skal holde farsaften iaften så efter vi havde været på cafe var vi ude og handle ind. Dejlig at min mand havde fri så jeg slap for at cykle flere gange. ;O) 
Om ikke så længe kommer min mands søskende og deres familier. Vores tema denne gang er "efterårs mad". :O) Lige nu er vi igang med at forberede maden og her dufter dejligt....mums glæder mig til vi skal spise.....;O) 

Søndag har jeg fri, Emil er på aflastning hele weekenden, så jeg skal bruge dagen med blogsafari og forsat cleane mit scrapværelse. :) 

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og at I har tid til at kigge forbi min blog.
I må ha' en rigtig dejlig weekend
Scrapknuzzz

6 kommentarer:

Mio sagde ...

Det er et vildt sødt album, tak fordi vi måtte se resten også *G*
Ville ønske jeg havde taget billeder af min unger hver mdr og husket at skrive dato på, det havde nok også hjulpet en del, så lige pt har jeg gang i noget af et detektiv arbejde fnis's.
Dejligt at få ryddet op i sine sager ikk ? Man finder ting man havde glemt og man kan finde sine ting igen : ) sådan har jeg det ihvertfald. Rigtig god arbejdeslyst
Lyder super hyggelig med noget alene tid og familie hygge rigtig god aften, nu bliver jeg også sulten : )

Margit sagde ...

Det er altså blevet vildt flot det album... og jeg fatter ikke hun er blevet så stor... hvor tiden dog flyver.
Ja, jeg fik en ny reol til scrappapir sidste week-end, som en god ven havde lavet efter mit design ;o)... så jeg har også været ind over alt mit papir!!
HU-HA... hvor der er meget!!(ti-hi)
God aften... det lyder hygsomt... og god "alene-dag" i morgen ;o)

Anne Bente sagde ...

det er altså bare sååå smukt♥
knusss

Heidi sagde ...

Kære søde Gitte - hvor er det længe siden jeg har fået lagt noget her og mailet - flov er jeg... Så mange skønne sager du laver - ikke jeg var i tvivl om det ;)
Av for den du gav dårlig samvitighed med oprydning - mit står på bord og gulv i stakker fordi damen ikke har gidet lægge pænt på plads altid tsk tsk måske jeg skulle bruge min søndag på en gang oprydning :)

Håber du har det godt - kæmpe kram fra mig

Annette sagde ...

Emilias bog er altså så sød - og helt vildt tøset.
Du er efterhånden rigtig god til pige-scrap....med de små prinsesser I har omkring jer efterhånden.
Det lyder som en dejlig fridag - uden Emil. Og efetrårsmad er da lige tilpas i denne tid.
De TV udsendelser har jeg set nogen af, og de styrker min selvtillid. For godt nok er her nogen gange slemt - men ikke SÅ slemt....

Karina Beck sagde ...

Hold da op et lækkert tøzet album!!!!!
Kan du ikke komme hjem til mig og rydde ud i min 70km2 pulterkælder? Jeg så jo ikke programmet og føler ingen trang ; )